warwolf Elküldve Március4, 2011 Megoszt Elküldve Március4, 2011 Hááát nem is tudom. Most kajáltam be, mint állat. :D Szintén zenész.Amúgy meg nincs hideg.Ennél gázabb időben is topogtunk a bundie előtt.... Én arra szavaznék. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Holnap megyünk családdal autónézőbe, valamint megnéznénk a kecskeméti Vadaskertet. Jó hely elmenni oda kisgyerekkel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Holnap megyünk családdal autónézőbe, valamint megnéznénk a kecskeméti Vadaskertet. Jó hely elmenni oda kisgyerekkel? :D még nincs kész a bejárat mellett az infotábla, de klassz, vannak oroszlánkölykök, de elviszik a nyíregyháziak mert sokat esznek :lol: a majomház meg büdös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 Mi tavaly voltunk, szerintem nagyon jó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március12, 2011 Megoszt Elküldve Március12, 2011 még nincs kész a bejárat mellett az infotábla, de klassz, vannak oroszlánkölykök, de elviszik a nyíregyháziak mert sokat esznek :D a majomház meg büdös. Kössz... :lol: Mi tavaly voltunk, szerintem nagyon jó! :) Köszi, változott a program- Későbbi időpontra tettük a látogatást, tavasz környékére. Nem megyünk autót nézni, mert nem kell nézni, májusban lesz a vétel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március15, 2011 Megoszt Elküldve Március15, 2011 még nincs kész a bejárat mellett az infotábla, de klassz, vannak oroszlánkölykök, de elviszik a nyíregyháziak mert sokat esznek :D a majomház meg büdös. Két görénytulajdonos beszélget: - És hol alszik a görényed? - A lábamnál. - És nem büdös? - Majd megszokja. Amúgy érdemes megnézni, mi is voltunk tavaly. Nagyon tetszett a kölyköknek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Ma este jön be valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Ma este jön be valaki? Részemről tárgytalan, éjszakás vok, meg autóm sincs... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Ma este jön be valaki? Én mennék..... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Én mennék..... <_< Akkor már ketten leszünk :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Akkor már ketten leszünk <_< 3-an, mert úgy tudom, Gepárd is megy :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 3-an, mert úgy tudom, Gepárd is megy <_< Ha be akarsz jönni egy fél órára meló előtt, szólj és elugrom érted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 Ha be akarsz jönni egy fél órára meló előtt, szólj és elugrom érted. Köszi, de nem megy... fürdetés van még meló előtt... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Ma este? Bundi?Valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Ma este? Bundi?Valaki? Én valamikor megyek! Viszek egy elég ######a kis vasat megmutatni. ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Én valamikor megyek! Viszek egy elég ######a kis vasat megmutatni. ;-) Szóval egy elég patent kis gépet! B) Jön valaki? Mikor lesztek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Szóval egy elég patent kis gépet! B) Jön valaki? Mikor lesztek? Kb negyed óra és leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Én csak 8 körül Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Én csak 8 körül Én is kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 átöltözök és megyek...15 perc Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Pancsizok, és indulok én is... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Mennék de nem tudok...meló van. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Ma este én nem megyek, fáj a fejem, Hajni beteg, lázas, hány, folyik az orra, köhög, stb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Ma én is kihagyom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Ma én is kihagyom...éjszakás vok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts