warwolf Elküldve Március4, 2011 Elküldve Március4, 2011 Hááát nem is tudom. Most kajáltam be, mint állat. :D Szintén zenész.Amúgy meg nincs hideg.Ennél gázabb időben is topogtunk a bundie előtt.... Én arra szavaznék. :lol:
zozor Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Holnap megyünk családdal autónézőbe, valamint megnéznénk a kecskeméti Vadaskertet. Jó hely elmenni oda kisgyerekkel? :D
tomi023 Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Holnap megyünk családdal autónézőbe, valamint megnéznénk a kecskeméti Vadaskertet. Jó hely elmenni oda kisgyerekkel? :D még nincs kész a bejárat mellett az infotábla, de klassz, vannak oroszlánkölykök, de elviszik a nyíregyháziak mert sokat esznek :lol: a majomház meg büdös.
corsarulez Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 Mi tavaly voltunk, szerintem nagyon jó! :D
zozor Elküldve Március12, 2011 Elküldve Március12, 2011 még nincs kész a bejárat mellett az infotábla, de klassz, vannak oroszlánkölykök, de elviszik a nyíregyháziak mert sokat esznek :D a majomház meg büdös. Kössz... :lol: Mi tavaly voltunk, szerintem nagyon jó! :) Köszi, változott a program- Későbbi időpontra tettük a látogatást, tavasz környékére. Nem megyünk autót nézni, mert nem kell nézni, májusban lesz a vétel. :D
Gepard Elküldve Március15, 2011 Elküldve Március15, 2011 még nincs kész a bejárat mellett az infotábla, de klassz, vannak oroszlánkölykök, de elviszik a nyíregyháziak mert sokat esznek :D a majomház meg büdös. Két görénytulajdonos beszélget: - És hol alszik a görényed? - A lábamnál. - És nem büdös? - Majd megszokja. Amúgy érdemes megnézni, mi is voltunk tavaly. Nagyon tetszett a kölyköknek.
Kacsero Elküldve Március25, 2011 Elküldve Március25, 2011 Ma este jön be valaki? Részemről tárgytalan, éjszakás vok, meg autóm sincs... <_<
Joee Elküldve Március25, 2011 Elküldve Március25, 2011 Én mennék..... <_< Akkor már ketten leszünk :angry:
Kacsero Elküldve Március25, 2011 Elküldve Március25, 2011 Akkor már ketten leszünk <_< 3-an, mert úgy tudom, Gepárd is megy :angry:
Joee Elküldve Március25, 2011 Elküldve Március25, 2011 3-an, mert úgy tudom, Gepárd is megy <_< Ha be akarsz jönni egy fél órára meló előtt, szólj és elugrom érted.
Kacsero Elküldve Március25, 2011 Elküldve Március25, 2011 Ha be akarsz jönni egy fél órára meló előtt, szólj és elugrom érted. Köszi, de nem megy... fürdetés van még meló előtt... <_<
Speed Elküldve Április8, 2011 Elküldve Április8, 2011 Ma este? Bundi?Valaki? Én valamikor megyek! Viszek egy elég ######a kis vasat megmutatni. ;-)
Speed Elküldve Április8, 2011 Elküldve Április8, 2011 Én valamikor megyek! Viszek egy elég ######a kis vasat megmutatni. ;-) Szóval egy elég patent kis gépet! B) Jön valaki? Mikor lesztek?
Joee Elküldve Április8, 2011 Elküldve Április8, 2011 Szóval egy elég patent kis gépet! B) Jön valaki? Mikor lesztek? Kb negyed óra és leszek.
Gepard Elküldve Április15, 2011 Elküldve Április15, 2011 Ma este én nem megyek, fáj a fejem, Hajni beteg, lázas, hány, folyik az orra, köhög, stb....
Recommended Posts