Gepard Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Vigyem az ernyőt? :D :) :) Akár.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Akár.... :) Mikorra kell menni és várhatóan mi lesz a menü? :D Közben megkerestem: Vendégvárás 19:00 Kaja: -MENÜ: - Ropogós bőrös malackaraj hagymás törtburgonyával - Meglepetés töltött pulykamelltekercs konfettirizzsel - Szilveszteri citromoskolbász almás pezsgős káposztával AZ itallapon is egészen baráti árak vannak.Már akit érint persze.... :) Weboldal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Mikorra kell menni és várhatóan mi lesz a menü? :D Közben megkerestem: Épp linkelni akartam. Amúgy Joe jön Turciért, és értünk kb 7-re, és akkor indulunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Épp linkelni akartam. Amúgy Joe jön Turciért, és értünk kb 7-re, és akkor indulunk. Nem akar inni a srác? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Nem akar inni a srác? :) De, épp ezért a szusival jön, és az parkolhat az utcán is ugye.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 De, épp ezért a szusival jön, és az parkolhat az utcán is ugye.. :D Jaja! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Turci már itt van, jó a kedve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Turci már itt van, jó a kedve. :D Mikor érjünk kb. oda?Mikorra terveztétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Mikorra érünk kb. oda?Mikorra terveztétek? Megcsörgetlek, ha Joe ideért. Kb: 7 felé indulunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Részemről ma nem vagyok meetileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január7, 2011 Megoszt Elküldve Január7, 2011 Részemről ma nem vagyok meetileg. Mi benéztünk 8 körül, vettünk egy tortillát és társaság hiányában hazajöttünk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Este EB?19:30? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Este EB?19:30? Én 19.00-től melózom sajna. Remélem hagynak pihenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Este EB?19:30? Én megyek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január14, 2011 Megoszt Elküldve Január14, 2011 Én megyek! Olrájt.Akkor már ketten biztosan leszünk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Elvileg péntek este megyek Bazsihoz vektrát bűvölni. Márciusban műszaki és világít a légzsák a műszerfalon. Meglesi mi a gond. Ha valakinek van dolga Bazsinál vagy van kedve jönni szóljon és felveszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Elvileg péntek este megyek Bazsihoz vektrát bűvölni. Márciusban műszaki és világít a légzsák a műszerfalon. Meglesi mi a gond. Ha valakinek van dolga Bazsinál vagy van kedve jönni szóljon és felveszem. Akkor ez a 7vége Bazsinak klubos szerelgetés lesz... :) Én szombaton viszem az omegát ki hozzá... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Akkor ez a 7vége Bazsinak klubos szerelgetés lesz... :) Én szombaton viszem az omegát ki hozzá... :D Én meg holnap! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Szegény Bazsi! :) Gyerekek,valamit mostmár vinni kell neki...pálesz,nők...valami! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Szegény Bazsi! :) Gyerekek,valamit mostmár vinni kell neki...pálesz,nők...valami! :D Igaz vizet igyanak az állatok de tőlem azt kapott megint még ha nem is az! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Igyál vizet, Turczi fizet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Gyerekek,valamit mostmár vinni kell neki...pálesz,nők...valami! :D Ha jó a pálesz lesz ott nő is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Számolgattam és a következőre jutottam a lengyelországi kirándulásunkkal kapcsolatban. Indulási időpontnak a 2011. július 20-át jelölném meg. Programot majd délután bevésem, most nincs nálam a pendrive. Elvileg 4-5 naposra tervezzük az utat, ebben lenne szlovákiai nevezetességek meglátogatása, valamint 2 nap amit Auschwitz körbejárására használnánk fel. Amennyiben van kedve a csapatnak akkor maradhatunk vasárnapig, ekkor egy csomó szabad program is belefér még a kirándulásba. Aki a részvételi díj miatt aggódik annak írom, hogy addig lesz még 6 fizetés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Számolgattam és a következőre jutottam a lengyelországi kirándulásunkkal kapcsolatban. Indulási időpontnak a 2011. július 20-át jelölném meg. Programot majd délután bevésem, most nincs nálam a pendrive. Elvileg 4-5 naposra tervezzük az utat, ebben lenne szlovákiai nevezetességek meglátogatása, valamint 2 nap amit Auschwitz körbejárására használnánk fel. Amennyiben van kedve a csapatnak akkor maradhatunk vasárnapig, ekkor egy csomó szabad program is belefér még a kirándulásba. Aki a részvételi díj miatt aggódik annak írom, hogy addig lesz még 6 fizetés. A kapcsolatos ember kell majd, vagy majd idővel kiderul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Ma este jön be valaki Bandihoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts