Gepard Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Moonstresekkel sikerült beszélni? ^_^ Kis Tomi a kapcsolat feléjük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Gepárd! A pályanapos topikban,még mindig az a plakát van fent, amin a tavalyi árak vannak!!! Jó lenne mihamarabb új plakát,hogy lehessen pár helyre kitenni .... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus28, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2010 Plakát mindenkinek: Plakát MOTE tagoknak: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Tomi. Kellene nekem klubos matrica az omira... :D Természetesen előre kecskeméti, hátra, meg opelclub-os Mikor menjek be, hogy felrakjuk? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Tomi. Kellene nekem klubos matrica az omira... :D Természetesen előre kecskeméti, hátra, meg opelclub-os Mikor menjek be, hogy felrakjuk? ^_^ Csabi nem tudom talán pénteken... Pályanapra visszaigazoltak a rendőrök, minden ok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Csabi nem tudom talán pénteken... Pályanapra visszaigazoltak a rendőrök, minden ok! Piac? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 Piac? nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 pályanap meet 19h péntek sztár office Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 pályanap meet 19h péntek sztár office Sajna nem tudok menni, délutános vagyok, de délelőtt bemegyek Hozzád úgyis... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Sajna nem tudok menni, délutános vagyok, de délelőtt bemegyek Hozzád úgyis... Szintén zenész+bringával vagyok.......egyelőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Szintén zenész+bringával vagyok.......egyelőre. Úgy döntöttem, hogy 20:00-kor leteszem a lantot.Benéznék az E.B.-hez ha v.ki lenne bent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 Mostantól lehet jönni vizet pakolni a Jókaira! Aki él és mozog máris induljon itt várom! THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 beszéltem Brigivel, megadta a nagymama számát, ahol el lehet érni Krisztiánt. készítsünk róla képeket és hétfőn megírja a cikket hozzá. Ki meg érte, ki vigyáz rá, ki viszi haza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 beszéltem Brigivel, megadta a nagymama számát, ahol el lehet érni Krisztiánt. készítsünk róla képeket és hétfőn megírja a cikket hozzá. Ki meg érte, ki vigyáz rá, ki viszi haza? Axxon-ék elmennek érte, behozzák, de csak 2-3 óráig tudnak ott lenni, utána a hazaszállítást kellene valakivel megoldanunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Akkor azt hiszem elég fontos lenne ma találkoznunk, ezért kérek mindenkit jöjjön el az irodámba 17 órára! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 nemsokára kimegyünk a pályára Pistivel olyan 10 körül megnézzük mi a helyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 mindenki vegyen magához egy tekercs celluxot és sorba tessék jönni hozzám az új plakátokért! Ahol szabad helyet találtok rakjátok ki munkahelyen, faliújságon, ismerős kisboltban, kereskedésekben! Köszi Tomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 tessék feliratkozni: segítek pénteken molinók, zászlók, ásványvíz pakolás varesz kivitel: 1; 2; 3; ... Segítek szombaton pályabíró: 1 2 3 ... Segítek szombaton beléptetés és piac parkoló: 1 2 3 ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Szerintem kár ezt így szétválogatni, majd meglátjuk ki hova megy szombaton. Sajna holnap nem igen tudunk segíteni, mert meló után fél 5-re szelíden kell legyek. Kb. 5x egyeztettem a villanyóra leolvasóval, de csak a holnapi dátomut tudtam vele megbeszélni. Már küldtek egy pappert, hogy 1x voltak ott és nem bírták leolvasni a villanyórát, és ha még 1x előfordul akkor szerződés szegést követek el és felfüggesztik a szolgáltatást. Milyen kedvesek. Lényeg, hogy csak 6-7 körül érek vissza, ha még kellek akkor megyek persze és segítek amit tudok. Viszont szombaton megyünk Renivel és jön sógor is + 1 leányzó, ha minden igaz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 Szombati előrejelzés: Szombaton hajnalban nyugaton és délen még többfelé, másutt csak elszórtan várható további eső, majd délelőtt várhatóan fokozatosan megszűnik a csapadék. Nyugati-északnyugati szél mellett 10 és 14 °C közötti minimumokra van kilátás. Én a magam részéről nem tudok érdemben nyilatkozni, lévén egy kolléga szabija miatt én péntek éjszaka is dolgozom.Annyit tudok megígérni, hogy amint felébredtem a délelőtt folyamán, becsatlakozom a csapathoz azt mejek ahova kell. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 A szerződést már megkötötted te!Az szerződés szegés!!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 A szerződést már megkötötted te!Az szerződés szegés!!!! <_< Javítva. Néha én is hibázhatok. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Javítva. Néha én is hibázhatok. :wacko: Na de mindig! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 a majd meglátjuk nem jó. mert ha megint én mondom meg, hogy ki mikor hova akkor az megint nem fog tetszeni. ezért kérem, hogy Ti mondjátok meg mit vállaltok el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts