Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Gepárd!

A pályanapos topikban,még mindig az a plakát van fent, amin a tavalyi árak vannak!!!

Jó lenne mihamarabb új plakát,hogy lehessen pár helyre kitenni .... ^_^

Elküldve
Tomi.

Kellene nekem klubos matrica az omira... :D

Természetesen előre kecskeméti, hátra, meg opelclub-os

Mikor menjek be, hogy felrakjuk? ^_^

Csabi nem tudom talán pénteken...

Pályanapra visszaigazoltak a rendőrök, minden ok!

Elküldve

beszéltem Brigivel, megadta a nagymama számát, ahol el lehet érni Krisztiánt.

készítsünk róla képeket és hétfőn megírja a cikket hozzá.

Ki meg érte, ki vigyáz rá, ki viszi haza?

Elküldve
beszéltem Brigivel, megadta a nagymama számát, ahol el lehet érni Krisztiánt.

készítsünk róla képeket és hétfőn megírja a cikket hozzá.

Ki meg érte, ki vigyáz rá, ki viszi haza?

Axxon-ék elmennek érte, behozzák, de csak 2-3 óráig tudnak ott lenni, utána a hazaszállítást kellene valakivel megoldanunk.

Elküldve

mindenki vegyen magához egy tekercs celluxot és sorba tessék jönni hozzám az új plakátokért!

Ahol szabad helyet találtok rakjátok ki munkahelyen, faliújságon, ismerős kisboltban, kereskedésekben!

Köszi Tomi

Elküldve

tessék feliratkozni:

segítek pénteken molinók, zászlók, ásványvíz pakolás varesz kivitel:

1;

2;

3;

...

Segítek szombaton

pályabíró:

1

2

3

...

Segítek szombaton

beléptetés és piac parkoló:

1

2

3

...

Elküldve

Szerintem kár ezt így szétválogatni, majd meglátjuk ki hova megy szombaton.

Sajna holnap nem igen tudunk segíteni, mert meló után fél 5-re szelíden kell legyek.

Kb. 5x egyeztettem a villanyóra leolvasóval, de csak a holnapi dátomut tudtam vele megbeszélni.

Már küldtek egy pappert, hogy 1x voltak ott és nem bírták leolvasni a villanyórát, és ha még 1x előfordul akkor szerződés szegést követek el és felfüggesztik a szolgáltatást. Milyen kedvesek.

Lényeg, hogy csak 6-7 körül érek vissza, ha még kellek akkor megyek persze és segítek amit tudok.

Viszont szombaton megyünk Renivel és jön sógor is + 1 leányzó, ha minden igaz.

Elküldve

Szombati előrejelzés:

Szombaton hajnalban nyugaton és délen még többfelé, másutt csak elszórtan várható további eső, majd délelőtt várhatóan fokozatosan megszűnik a csapadék. Nyugati-északnyugati szél mellett 10 és 14 °C közötti minimumokra van kilátás.

Én a magam részéről nem tudok érdemben nyilatkozni, lévén egy kolléga szabija miatt én péntek éjszaka is dolgozom.Annyit tudok megígérni, hogy amint felébredtem a délelőtt folyamán, becsatlakozom a csapathoz azt mejek ahova kell. <_<

Elküldve

a majd meglátjuk nem jó.

mert ha megint én mondom meg, hogy ki mikor hova akkor az megint nem fog tetszeni. ezért kérem, hogy Ti mondjátok meg mit vállaltok el.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.