warwolf Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Jah, Losi is jön. Jah. Olyan 19:30 és 20:00 között/körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Horváth Cirill. tér. 1. Köszi. Sajnos nem végeztem, holnap még kell pár betont vinnem...:-/ Majd legközelebb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július16, 2010 Megoszt Elküldve Július16, 2010 Ma este lesz bent valaki? EB 19.30? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Ma este lesz bent valaki? EB 19.30? :rolleyes: voltunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 voltunk Mikor? J-vel, fél 9 után jöttünk el addig nem jött senki... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Mikor? J-vel, fél 9 után jöttünk el addig nem jött senki... :rolleyes: En 20.45kor voltam ott es tenyleg nem volt senki! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Tegnap beszélgettünk Tomival a Pályanapról. Lassan elkezdjük a szervezést, viszont egy kis anyagi indulás kellene a dologhoz. Ha megint betolnánk fejenként 3000 szekciópénzt akkor aránylag zökkenőmentesen tudnánk elindítani az események folyását. Természetesen az összeget valamilyen formában mindenki visszakapja. Tomi, és én tegnap már el is juttattuk Joe-hoz a mi részünket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Tegnap beszélgettünk Tomival a Pályanapról. Lassan elkezdjük a szervezést, viszont egy kis anyagi indulás kellene a dologhoz. Ha megint betolnánk fejenként 3000 szekciópénzt akkor aránylag zökkenőmentesen tudnánk elindítani az események folyását. Természetesen az összeget valamilyen formában mindenki visszakapja. Tomi, és én tegnap már el is juttattuk Joee-hoz a mi részünket. Joee is befizette, azt én igazoltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Ha megint betolnánk fejenként 3000 szekciópénzt akkor aránylag zökkenőmentesen tudnánk elindítani az események folyását. Fizukor természetesen én is jattolok a közösbe, és nagyon bízom benne, hogy nem lesz éppen akkor egy kóborszüretünk. Természetesen az összeget valamilyen formában mindenki visszakapja. Adrenaline? :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július28, 2010 Megoszt Elküldve Július28, 2010 Adrenaline? :D :wacko: :wacko: Akár, de ennél valamivel értelmesebbre gondoltam(tunk), de majd kitaláljuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Joee is befizette, azt én igazoltam :wacko: Jelentem tejeltem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 asszem nem túlzok ha azt írom a pénteki meet Gepárdnál lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 asszem nem túlzok ha azt írom a pénteki meet Gepárdnál lesz :wacko: Részemről kimaradok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 asszem nem túlzok ha azt írom a pénteki meet Gepárdnál lesz :wacko: Délután mehetünk Gepárdhoz, de esti meetre jön Udi finomítani az e85-ös kütyüt, így azon kötelező ott lennem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Ma este jön valaki meetre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Ma este jön valaki meetre? Most akkor hova, EB, vagy Gepárdékhoz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Most akkor hova, EB, vagy Gepárdékhoz? :D Szerintem EB. nekem oda kellene menjek, mert valamikor jön Udi elvileg. Meg amúgy is Gepárdnál már csak Trucinak van dolga, ha jól tudom :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Meg amúgy is Gepárdnál már csak Trucinak van dolga, ha jól tudom :wacko: Hát meló az van bőven, de olyan amihez kevés vagyok azt már csak Turcitudja megcsinálni. Ja Pajának is lesz még meló. :D Tomi, Turci, kösz a mait, Csabinak meg a sört. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július30, 2010 Megoszt Elküldve Július30, 2010 Még jó hogy ennyi szakipari melós van köztünk és így sok mindent meg tudunk oldani! :wacko: Amúgy nagyon szívesen folyt.köv.holnap!Tomi jó segédmunkás vagy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Este 8 EB Pályanap megbeszélés,aki tud legyen ott! Kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus2, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2010 Este 8 EB Pályanap megbeszélés,aki tud legyen ott! Kösz! Igenis, értettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Füredi Autósiskola OK Molnár Trans OK Alföldi Napló OK Free Street tájékoztatva Police folyamatban Turci!!! Magyarvíz Kft-nél ki a kontakt??? SOS Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Az önkormányzati kontakt Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 be kellene adni a kérelmeket a hivatalokhoz írásban mit is kérünk, akar ebbe valaki beleszólni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Petöfi Nepe is folyamatban van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts