Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

szept 11.

Beszéltem a gumisokkal, jönnek és hozna 3 gumis céget!

kellene valami sztárvendég!

Winkler Bazsó, Kővári Barna, vagy aki eszetekbe jut!

Elküldve

Bliztes hétvégére nem bérel ki a csapat egy nagy nyaralót a közelben és papa,mama gyerekek és mindenki egy helyen,egy házban nyomna egy hosszúhétvégét,néha meg átnéznénk bliztelni?

Hmm? :rolleyes:

Elküldve
Bliztes hétvégére nem bérel ki a csapat egy nagy nyaralót a közelben és papa,mama gyerekek és mindenki egy helyen,egy házban nyomna egy hosszúhétvégét,néha meg átnéznénk bliztelni?

Hmm? :rolleyes:

Szerintem jó az ötlet, mi benne vagyunk, ha közösen bérelnénk ki 1 nyaralót...

nem sok kedvünk van sátorozni... főleg amilyen időjárások vannak mostanság... ;)

Elküldve

Az ötlet jó, de én sajnos nem tudok semmi okosat mondani, mert elvileg akkor fogjuk a tetőt lecserélni a házon. (persze ha lesz segítség bőven akkor el is készülhet időben, főleg a bontáshoz, és a tetőfelrakáshoz kell)

Sajnos ez a gyerekek szabadidején múlott, nekik ebben az időpontban van tanítási szünet.

Ha addig elkészül akkor természetesen ott leszek, ellenkező esetben csak szombaton.

Elküldve
Az ötlet jó, de én sajnos nem tudok semmi okosat mondani, mert elvileg akkor fogjuk a tetőt lecserélni a házon. (persze ha lesz segítség bőven akkor el is készülhet időben, főleg a bontáshoz, és a tetőfelrakáshoz kell)

Sajnos ez a gyerekek szabadidején múlott, nekik ebben az időpontban van tanítási szünet.

Ha addig elkészül akkor természetesen ott leszek, ellenkező esetben csak szombaton.

Szerintem szekcióilag lehet meg lehetne oldani ;) :rolleyes:

Elküldve
Szerintem szekcióilag lehet meg lehetne oldani ;) :rolleyes:

Júli 12.-e (szelid) után kezdjük a bontást.

Akinek van huzalma az jöjjön, kaja, sör lesz.

Elküldve

Szelídet sikerült Gepárdal közös erővel délelőtt lezsírozni.

A slalon pályás helyünkön már nincs hely, de a Szepi Kempingben lefoglaltam 7 faházat.

Gepád elvileg indít majd egy topicot ahol mihamarabb fel kellene íratkozni, mert jövő hét végéig kell fixálni a pontos létszámot és vinnem az előleget.

• 2 weeks later...
Elküldve

Én meg nagy kitartással mosogatom a hűtőt, hátha megjavulna.

Holnap megyek Szelídre és akkor meglesz a teszt futam.

Nincs kedvem 30-ért újjat venni.

Elküldve

Hy! Az EB merre van, mi a címe? A neten nem akadtam a nyomára. A piacot tudom merre van. Ha pénteken időben végzek Orosházán, meg persze ha lesz és ott lesz a péntek esti bandázás, megjelennék... :D Köszi!

Elküldve
Hy! Az EB merre van, mi a címe? A neten nem akadtam a nyomára. A piacot tudom merre van. Ha pénteken időben végzek Orosházán, meg persze ha lesz és ott lesz a péntek esti bandázás, megjelennék... :D Köszi!

Itt leszünk! ^_^

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.