tomi023 Elküldve Május26, 2010 Elküldve Május26, 2010 szept 11. Beszéltem a gumisokkal, jönnek és hozna 3 gumis céget! kellene valami sztárvendég! Winkler Bazsó, Kővári Barna, vagy aki eszetekbe jut!
Gepard Elküldve Május26, 2010 Elküldve Május26, 2010 Ezek így jók nagyon Kővári pedig még opel fan is.
Kacsero Elküldve Május28, 2010 Elküldve Május28, 2010 Szasztok! EBf8-8? Csá! Jaja, mi most indulunk be... :rolleyes:
J0hnny Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Bliztes hétvégére nem bérel ki a csapat egy nagy nyaralót a közelben és papa,mama gyerekek és mindenki egy helyen,egy házban nyomna egy hosszúhétvégét,néha meg átnéznénk bliztelni? Hmm? :rolleyes:
Kacsero Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Bliztes hétvégére nem bérel ki a csapat egy nagy nyaralót a közelben és papa,mama gyerekek és mindenki egy helyen,egy házban nyomna egy hosszúhétvégét,néha meg átnéznénk bliztelni? Hmm? :rolleyes: Szerintem jó az ötlet, mi benne vagyunk, ha közösen bérelnénk ki 1 nyaralót... nem sok kedvünk van sátorozni... főleg amilyen időjárások vannak mostanság... ;)
Gepard Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Az ötlet jó, de én sajnos nem tudok semmi okosat mondani, mert elvileg akkor fogjuk a tetőt lecserélni a házon. (persze ha lesz segítség bőven akkor el is készülhet időben, főleg a bontáshoz, és a tetőfelrakáshoz kell) Sajnos ez a gyerekek szabadidején múlott, nekik ebben az időpontban van tanítási szünet. Ha addig elkészül akkor természetesen ott leszek, ellenkező esetben csak szombaton.
Kacsero Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Az ötlet jó, de én sajnos nem tudok semmi okosat mondani, mert elvileg akkor fogjuk a tetőt lecserélni a házon. (persze ha lesz segítség bőven akkor el is készülhet időben, főleg a bontáshoz, és a tetőfelrakáshoz kell) Sajnos ez a gyerekek szabadidején múlott, nekik ebben az időpontban van tanítási szünet. Ha addig elkészül akkor természetesen ott leszek, ellenkező esetben csak szombaton. Szerintem szekcióilag lehet meg lehetne oldani ;) :rolleyes:
Gepard Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Szerintem szekcióilag lehet meg lehetne oldani ;) :rolleyes: Júli 12.-e (szelid) után kezdjük a bontást. Akinek van huzalma az jöjjön, kaja, sör lesz.
J0hnny Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Júli 12.-e (szelid) után kezdjük a bontást. Akinek van huzalma az jöjjön, kaja, sör lesz. Bontani,szétverni? :rolleyes:
warwolf Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Bontani,szétverni? :rolleyes: Ott a helyünk! ;) :D
Kacsero Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Júli 12.-e (szelid) után kezdjük a bontást. Akinek van huzalma az jöjjön, kaja, sör lesz. Rendben! :rolleyes:
tomi023 Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Rendben! :rolleyes: viszem a nagy hiltim szeretném kipróbálni a technikát!
Turci Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 viszem a nagy hiltim szeretném kipróbálni a technikát! De ne 11re érj oda!És 14ig dolgozz! :rolleyes:
Joee Elküldve Június7, 2010 Elküldve Június7, 2010 Szelídet sikerült Gepárdal közös erővel délelőtt lezsírozni. A slalon pályás helyünkön már nincs hely, de a Szepi Kempingben lefoglaltam 7 faházat. Gepád elvileg indít majd egy topicot ahol mihamarabb fel kellene íratkozni, mert jövő hét végéig kell fixálni a pontos létszámot és vinnem az előleget.
Gepard Elküldve Június8, 2010 Elküldve Június8, 2010 Na akkor itt a link az árakkal, és a lista is mehet.
Joee Elküldve Június18, 2010 Elküldve Június18, 2010 Én meg nagy kitartással mosogatom a hűtőt, hátha megjavulna. Holnap megyek Szelídre és akkor meglesz a teszt futam. Nincs kedvem 30-ért újjat venni.
zozor Elküldve Június22, 2010 Elküldve Június22, 2010 Hy! Az EB merre van, mi a címe? A neten nem akadtam a nyomára. A piacot tudom merre van. Ha pénteken időben végzek Orosházán, meg persze ha lesz és ott lesz a péntek esti bandázás, megjelennék... :D Köszi!
J0hnny Elküldve Június22, 2010 Elküldve Június22, 2010 Hy! Az EB merre van, mi a címe? A neten nem akadtam a nyomára. A piacot tudom merre van. Ha pénteken időben végzek Orosházán, meg persze ha lesz és ott lesz a péntek esti bandázás, megjelennék... :D Köszi! Itt leszünk! ^_^
zozor Elküldve Június22, 2010 Elküldve Június22, 2010 Itt leszünk! ^_^ Ez jobb mint a cím... :-D Köszi!:D
Gepard Elküldve Június25, 2010 Elküldve Június25, 2010 Ez jobb mint a cím... :-D Köszi!:D Horváth Cirill. tér. 1.
Recommended Posts