tomi023 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 szept 11. Beszéltem a gumisokkal, jönnek és hozna 3 gumis céget! kellene valami sztárvendég! Winkler Bazsó, Kővári Barna, vagy aki eszetekbe jut! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Ezek így jók nagyon Kővári pedig még opel fan is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 köszönöm! nagyon örülök! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Szasztok! EBf8-8? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Szasztok! EBf8-8? Csá! Jaja, mi most indulunk be... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Bliztes hétvégére nem bérel ki a csapat egy nagy nyaralót a közelben és papa,mama gyerekek és mindenki egy helyen,egy házban nyomna egy hosszúhétvégét,néha meg átnéznénk bliztelni? Hmm? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Bliztes hétvégére nem bérel ki a csapat egy nagy nyaralót a közelben és papa,mama gyerekek és mindenki egy helyen,egy házban nyomna egy hosszúhétvégét,néha meg átnéznénk bliztelni? Hmm? :rolleyes: Szerintem jó az ötlet, mi benne vagyunk, ha közösen bérelnénk ki 1 nyaralót... nem sok kedvünk van sátorozni... főleg amilyen időjárások vannak mostanság... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Az ötlet jó, de én sajnos nem tudok semmi okosat mondani, mert elvileg akkor fogjuk a tetőt lecserélni a házon. (persze ha lesz segítség bőven akkor el is készülhet időben, főleg a bontáshoz, és a tetőfelrakáshoz kell) Sajnos ez a gyerekek szabadidején múlott, nekik ebben az időpontban van tanítási szünet. Ha addig elkészül akkor természetesen ott leszek, ellenkező esetben csak szombaton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Az ötlet jó, de én sajnos nem tudok semmi okosat mondani, mert elvileg akkor fogjuk a tetőt lecserélni a házon. (persze ha lesz segítség bőven akkor el is készülhet időben, főleg a bontáshoz, és a tetőfelrakáshoz kell) Sajnos ez a gyerekek szabadidején múlott, nekik ebben az időpontban van tanítási szünet. Ha addig elkészül akkor természetesen ott leszek, ellenkező esetben csak szombaton. Szerintem szekcióilag lehet meg lehetne oldani ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Szerintem szekcióilag lehet meg lehetne oldani ;) :rolleyes: Júli 12.-e (szelid) után kezdjük a bontást. Akinek van huzalma az jöjjön, kaja, sör lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Júli 12.-e (szelid) után kezdjük a bontást. Akinek van huzalma az jöjjön, kaja, sör lesz. Bontani,szétverni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Bontani,szétverni? :rolleyes: Ott a helyünk! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Júli 12.-e (szelid) után kezdjük a bontást. Akinek van huzalma az jöjjön, kaja, sör lesz. Rendben! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Rendben! :rolleyes: viszem a nagy hiltim szeretném kipróbálni a technikát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 viszem a nagy hiltim szeretném kipróbálni a technikát! De ne 11re érj oda!És 14ig dolgozz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Bontani,szétverni? :rolleyes: Először igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Szelídet sikerült Gepárdal közös erővel délelőtt lezsírozni. A slalon pályás helyünkön már nincs hely, de a Szepi Kempingben lefoglaltam 7 faházat. Gepád elvileg indít majd egy topicot ahol mihamarabb fel kellene íratkozni, mert jövő hét végéig kell fixálni a pontos létszámot és vinnem az előleget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Na akkor itt a link az árakkal, és a lista is mehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 ESTE EB? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 ESTE EB? :D Jah, Losi is jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június18, 2010 Megoszt Elküldve Június18, 2010 Én meg nagy kitartással mosogatom a hűtőt, hátha megjavulna. Holnap megyek Szelídre és akkor meglesz a teszt futam. Nincs kedvem 30-ért újjat venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Hy! Az EB merre van, mi a címe? A neten nem akadtam a nyomára. A piacot tudom merre van. Ha pénteken időben végzek Orosházán, meg persze ha lesz és ott lesz a péntek esti bandázás, megjelennék... :D Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Hy! Az EB merre van, mi a címe? A neten nem akadtam a nyomára. A piacot tudom merre van. Ha pénteken időben végzek Orosházán, meg persze ha lesz és ott lesz a péntek esti bandázás, megjelennék... :D Köszi! Itt leszünk! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Itt leszünk! ^_^ Ez jobb mint a cím... :-D Köszi!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június25, 2010 Megoszt Elküldve Június25, 2010 Ez jobb mint a cím... :-D Köszi!:D Horváth Cirill. tér. 1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts