Gepard Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Vigyek? eddig nem volt róla szó... :devlish: Hozd a tárcsát, oszt' majd meglátjuk mi lesz szombat reggel... :lol: Nem volt szó róla, de most eszembe jutott. Viszont holnap rákérdezek, tavaly is tudtak adni, ha lesz idén is akkor nem kell vinni. Tárcsát bepakolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Nem volt szó róla, de most eszembe jutott. Viszont holnap rákérdezek, tavaly is tudtak adni, ha lesz idén is akkor nem kell vinni. OK. Ha lesz, az lenne a legjobb, nem kellene cipelni azt is... De szólj időbe, hogy el tudjam kérni, ha mégis kell... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 OK. Ha lesz, az lenne a legjobb, nem kellene cipelni azt is... De szólj időbe, hogy el tudjam kérni, ha mégis kell... :lol: Majd felébresztelek délelőtt. :lol: :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Tudom, nem sok jelentősége van, de nekem kicsit sűrű lesz ez a 7vége+éjszakás műszakban dekkolok még pénteken éjszaka is.Így valószínűleg szombaton valamikor késő délután fogok leérni Vadkertre.Hogy meddig maradok, szintén kétséges egy vasárnapi program miatt. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Majd felébresztelek délelőtt. ;) :lol: :lol: :lol: Nem sikerült... :lol: Gondolom, akkor nem kell a bogrács, mert nem szóltál! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 :lol: Nem sikerült... :lol: Gondolom, akkor nem kell a bogrács, mert nem szóltál! :devlish: Bakker el is felejtettem, na majd reggel. De szerintem nem kell, tavaly is volt nekik egy pár darab. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Beszélgettünk, és Szelid Július 9-10-11.-én lesz. Joe a jövő héten intézkedik szállásügyileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Beszélgettünk, és Szelid Július 9-10-11.-én lesz. Joe a jövő héten intézkedik szállásügyileg. Remélem addig jóidő lesz végre. Küld át Hajniéknak is az infót és még pár tagnak,hirdetni nincs értelme,a sok kényelmes közül úgysem jön senki le. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Remélem addig jóidő lesz végre. Küld át Hajniéknak is az infót és még pár tagnak,hirdetni nincs értelme,a sok kényelmes közül úgysem jön senki le. :lol: A legkényelmesebb seggét meg szállítják a haverok.... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Remélem addig jóidő lesz végre. Küld át Hajniéknak is az infót és még pár tagnak,hirdetni nincs értelme,a sok kényelmes közül úgysem jön senki le. :devlish: Tudják, és elvileg jönnek. Állítólag Makett is nagyon készül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Állítólag Makett is nagyon készül. Készüljön is,mert jól leb@szom,hogy nem jött vadkertre a hülye jedije miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Nem tudom holnap ki mit csinál, de mi a családdal kimegyünk a vadasparkba. Akinek van kedve csatlakozhat, kb 10 óra felé fogunk kiérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Szerintem mi is megyünk Szelídre. :rolleyes: Remélem, idén végre a strandig is eljutunk mert eddig vagy nagyon hideg volt vagy nem tudtunk maradni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Szerintem mi is megyünk Szelídre. :rolleyes: Remélem, idén végre a strandig is eljutunk mert eddig vagy nagyon hideg volt vagy nem tudtunk maradni. ;) Na ez jó hír. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Majd szóljatok, ha kell valamit hozni: kempingasztal, minigrill, talán pavilonunk is van valahol. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Majd szóljatok, ha kell valamit hozni: kempingasztal, minigrill, talán pavilonunk is van valahol. :rolleyes: ez mind jöhet de a sütit ne hagyd otthon! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Oké, beszélhetünk róla. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Oké, beszélhetünk róla. :D Majd süt magának..... :rolleyes: ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 ez mind jöhet de a sütit ne hagyd otthon! :rolleyes: Grillem nekem is van kettő, meg Joe-nak is akad, azzal nem lesz gond. Magatokat, és a sütit viszont tényleg hozzátok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Majd süt magának..... :rolleyes: ;) :D :D Pontosítsunk: süttet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Grillem nekem is van kettő, meg Joe-nak is akad, azzal nem lesz gond. Magatokat, és a sütit viszont tényleg hozzátok. :D csak aztán nehogy átalakuljon Survivorrá, mint tavaly! :rolleyes: ;) :D Ugye Pityu a tetőn! :D Mélykék pedig az Árvízi hajós! :D A kukák pedig vízszintesen repülnek......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 csak aztán nehogy átalakuljon Survivorrá, mint tavaly! :rolleyes: ;) :D Ugye Pityu a tetőn! :D Mélykék pedig az Árvízi hajós! :D A kukák pedig vízszintesen repülnek......... Én tökre élveztem,nem értem mi volt a baj? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Én tökre élveztem,nem értem mi volt a baj? :rolleyes: Ez a perverzió bennem is megvan, nyugi.De ha mindez nyílt terepen ér el, akkor nem lettem volna sem én, sem más nagy legény. ;) (tartlékliberó rlz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Sziasztok! pályanapot terveztek valamikorra? üdv: egykuty Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Sziasztok! pályanapot terveztek valamikorra? üdv: egykuty Igen... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts