Gepard Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Ma este EB? :) Fél 8 után megyek be... :D Ezen is túl vagyunk már. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 www.kecskemetdrift.hu Jön valaki? Az oldal szerkesztőjét/szervezőjét azért megrugdosnám szivesen! :) Csak én vagyok vak,hogy nem találom sehol hol is lesz az esemény? Másrészt: miért kell egy oldalon mindehez regisztráció?Hogy leszedje a mailcímem és spameljen orrba-szájba? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Csak én vagyok vak,hogy nem találom sehol hol is lesz az esemény? A piactér területén lesz, ott ahol az autókat szokták árulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 A piactér területén lesz, ott ahol az autókat szokták árulni. Ok ok,de mé nem lehet ezt kiírni valahova? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Ok ok,de mé nem lehet ezt kiírni valahova? :) Valszeg a Gepárd által említett dolog miatt.....már amennyire értek hozzá.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Valszeg a Gepárd által említett dolog miatt.....már amennyire értek hozzá.. :) Az az? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Az az? :) Egyebet nem tudok mondani. Kérem kaccsojja ki' Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 www.kecskemetdrift.hu Jön valaki? Én megyek, viszem ki a fiamat is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zs-max Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Sziasztok! Szeretném ha előre szólna az akinek igénye van füstölni való gumira (Itt elsősorban gondolom TAS lesz az áldozat) Remélem jön! Szóval egy e-mail-t dobjon egy darabszámmal és egy felnimérettel(14-15-16) a zs-max(kukac)freemail.hu-ra. A Gumik természetessen ingyenesek és úgygondolom hogy a szerelés is! Ezzel szeretném emlékezetesebbé tenni az itt eltöltött időt! Hali! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 Sziasztok! Szeretném ha előre szólna az akinek igénye van füstölni való gumira (Itt elsősorban gondolom TAS lesz az áldozat) Remélem jön! Szóval egy e-mail-t dobjon egy darabszámmal és egy felnimérettel(14-15-16) a zs-max(kukac)freemail.hu-ra. A Gumik természetessen ingyenesek és úgygondolom hogy a szerelés is! Ezzel szeretném emlékezetesebbé tenni az itt eltöltött időt! Hali! Jó lesz újra talizni! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 Sziasztok! Szeretném ha előre szólna az akinek igénye van füstölni való gumira 235/45 R17 4db olyan 60.000 km alatt gondolnám "lefüstölni" :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április30, 2010 Megoszt Elküldve Április30, 2010 235/45 R17 4db olyan 60.000 km alatt gondolnám "lefüstölni" :devlish: Shalom.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Mikor megyünk legközelebb csobbanni Majsára? Nekem még van egy véradó-jegyem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Mikor megyünk legközelebb csobbanni Majsára? Nekem még van egy véradó-jegyem. Jövő hét Vadkert, de utána mehetünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Szóval 21.-e péntek? Nekem jó. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Szóval 21.-e péntek? Nekem jó. :devlish: az nekem nem jó, azon a hétvégén Olaszországba megyek Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május5, 2010 Megoszt Elküldve Május5, 2010 Nekem az utánalevő hét is jó. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 8EB? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 8EB? Aha.. nemsoká indulunk mi is be :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 én is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 én is Te is mi? :-) Indulsz? Ok, bent várlak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 mingyá megyek, megyek mingyá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Aki jön 7végén vadkertre, annak akkor itt is leírom, hogy: PÉNTEKEN 10.30-kor TALI a HALASI ÚTON az AGROKER előtt!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Szombaton reggel akarunk rántottát sütni, mint szeliden? Ha igen akkor viszem a tárcsát. Csabi bográcsot hozol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 Szombaton reggel akarunk rántottát sütni, mint szeliden? Ha igen akkor viszem a tárcsát. Csabi bográcsot hozol? Vigyek? eddig nem volt róla szó... :devlish: Hozd a tárcsát, oszt' majd meglátjuk mi lesz szombat reggel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts