Kacsero Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 De.Csak néztem, hogy figyelsz-e! :) :D Mond azt, hogy korán volt, és elnézted... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Ha holnap konvojba megyünk, akkor akinél van ugafon, hozza már magával! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Ma este Bundizhatnánk.Jó az idő..... Vélemények? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Támogatom! ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Ma este Bundizhatnánk.Jó az idő..... Vélemények? :) Most voltunk arra, de sehol senki :D Így rendeltünk egy pizzát és hazajöttünk. Ma esti bulinak lőttek, mivel a fogam ellene volt, így valszeg holnap este megyünk pancsolni, ha túlélem az éjszakát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Most voltunk arra, de sehol senki :) Én 19:50-re értem oda, Turci kb. 20:10-re, Tomi pedig utána max. 5 perccel.Szóval nem voltál elég türelmes! :D Majd jött Speed, Gepárd, Johnny, és 21:20 körül Udi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Én 19:50-re értem oda, Turci kb. 20:10-re, Tomi pedig utána max. 5 perccel.Szóval nem voltál elég türelmes! :D Majd jött Speed, Gepárd, Johnny, és 21:20 körül Udi! 22.10-kor meg befutottunk mi is ;) addigra meg, már csak Tomi,Udi,Gepárd,& J0hnny volt ott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 22.10-kor meg befutottunk mi is :D addigra meg, már csak Tomi,Udi,Gepárd,& J0hnny volt ott :) Előtte kb. 3 perccel léptem le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Én 19:50-re értem oda, Akkor kb. 5 percel hamarabb jártunk ott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Oké, akkor fél nyolc. Addig is Vekin cserélik a gázolajszűrőt, mert ereszt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Friss infó, miszerint az éjszakai fürdőzés 19:30-kor kezdődik.Tehát kár elindulni 18:00-kor.Elég lenne egy órával később is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Friss infó, miszerint az éjszakai fürdőzés 19:30-kor kezdődik.Tehát kár elindulni 18:00-kor.Elég lenne egy órával később is. Szerintem, jó úgy ahogy megbeszéltük, eddigi tapasztalatok alapján, sose sikerül mindenkinek odaérni a megbeszélt időben... ;) :) Szvl, maradjunk a 18.00-nál, és majdcsak elindulnunk, nyugis tempóban... sztem...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Szerintem, jó úgy ahogy megbeszéltük, eddigi tapasztalatok alapján, sose sikerül mindenkinek odaérni a megbeszélt időben... ;) :) Szvl, maradjunk a 18.00-nál, és majdcsak elindulnunk, nyugis tempóban... sztem...:D Szerintem is! 6.kor tali, fel7-ig talán befut mindenki, aztán szép lassan átcsorgunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Jó volt.Tetszett.Azért haza felé is csak sikerült tartani a konvoj dolgot......a sor végén átlag 120km/h, olykor bele csúsztam a 130ba is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Jó volt.Tetszett.Azért haza felé is csak sikerült tartani a konvoj dolgot......a sor végén átlag 120km/h, olykor bele csúsztam a 130ba is! :) Jah,csak turczi miután benézte félegyházán a körforgót,utána ragadt rám,nem nagyon csípem,ha valaki közel jön hozzám...ha hugi nincs velem durván elléptem volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Mi nagyon jól éreztük magunkat, köszi a lehetőséget! ;) 45 perc alatt már otthon is voltunk, hullafáradtan, éhesen stb. ;) Ja, és a poén, hogy a Peti talált két ilyen véradós cetlit, amiről eddig azt hitte, hogy Mórahalomra szólnak, közben Majsára. :) :D Szóval, ha legközelebb megyünk, beszállunk egy ilyen cetlivel, ha kell valakinek. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Jah,csak turczi miután benézte félegyházán a körforgót,utána ragadt rám,nem nagyon csípem,ha valaki közel jön hozzám...ha hugi nincs velem durván elléptem volna. Németország/Luxemburg felé biztos jobban kiismeri magát! :D Ja, és a poén, hogy a Peti talált két ilyen véradós cetlit, A dátumot azért nézzétek rajta, nehogy lejárjon! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Jó volt.Tetszett.Azért haza felé is csak sikerült tartani a konvoj dolgot......a sor végén átlag 120km/h, olykor bele csúsztam a 130ba is! ;) :P Bocs, én átlag 100 tempomattal jöttem, a régi 5-ön mentem 110-re fel... :) Jah,csak turczi miután benézte félegyházán a körforgót.... Na, azon jót röhögtem, mert ott mi mentünk még 1 kört, és akkor láttam, hogy Turci nem jó helyen akart lefordulni, gondolom, nem látta, hogy merre tüntem el, és elment az első kijáraton.... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Még ilyet Kkfházán eltévedni...igaz én Kecskeméten szoktam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Még ilyet Kkfházán eltévedni...igaz én Kecskeméten szoktam. :) Konkrétan, nem Kkfházán volt, hanem az elkerülőn, és ahol Turci ki akart menni, az Szeged felé vezetett... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Jah,csak turczi miután benézte félegyházán a körforgót,utána ragadt rám,nem nagyon csípem,ha valaki közel jön hozzám...ha hugi nincs velem durván elléptem volna. Bocs de nem volt szándékos!De annyira közel nem voltam hogy idegesítő lett volna!A forgalom pedig azért forgalom mert autók mennek utánad! ;)Na ez csak vicc volt!Legközelebb kicsit jobban lemaradok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Bocs de nem volt szándékos!De annyira közel nem voltam hogy idegesítő lett volna!A forgalom pedig azért forgalom mert autók mennek utánad! ;)Na ez csak vicc volt!Legközelebb kicsit jobban lemaradok! Nem gond,éjszaka utálom csak,amikor 3 tükörből csap a fény az arcomba. Meg amióta a corsa seggébe belecsusztak eléggé figyelek erre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Nem gond,éjszaka utálom csak,amikor 3 tükörből csap a fény az arcomba. Meg amióta a corsa seggébe belecsusztak eléggé figyelek erre. :) Most mondjam, hogy a Te lámpád is ugyanúgy ott "tolták a fényt az arcomba"a tükrökön keresztül? :D de nem annyira zavart, a középsőt kapásból, átállítottam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Most mondjam, hogy a Te lámpád is ugyanúgy ott "tolták a fényt az arcomba"a tükrökön keresztül? :) de nem annyira zavart, a középsőt kapásból, átállítottam ;) Tudom,hogy vakít,mert még nincs beállítva,csak saccra lőttem be. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Tudom,hogy vakít,mert még nincs beállítva,csak saccra lőttem be. :) Az enyém sincs... Tomit is zavarta odafele... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts