J0hnny Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 mikor lesz ma a fallabda? Elvileg 6-ra van foglalva.Ma én kihagyom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Elvileg 6-ra van foglalva.Ma én kihagyom. én megyek csak Turci hozza az ütőm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 én megyek csak Turci hozza az ütőm :lol: Kérd már el a tőle a klubkártyám! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Kérd már el a tőle a klubkártyám! :) aszonta megy hozzád :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 aszonta megy hozzád :) Na jah,csak én nem leszek itthon! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Kérd már el a tőle a klubkártyám! :lol: Már Tominál van. Jövő vasárnap este 6-ra van a következő időpont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Szóval akkor Majsa: Március 20.-a Ki jön?? 1. GsiCsabi 2. Warwolf+Timi+Flóra 3. Tomi023 4. Gepard 5. Corsarulez + Peti 6. Joee + Reni ( ha felszáradunk addigra a péntek esti buliból :) ) Ennyi? Lassan aktuális lesz, meg kellene beszélni, mikor, és honnan is akarunk indulni... sztem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Ennyi? Lassan aktuális lesz, meg kellene beszélni, mikor, és honnan is akarunk indulni... sztem... :) 18h elbandi szombat este :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 18h elbandi szombat este :) Részemről, rendben... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Turci ma reggel nem jöttél, ami nem akkora baj, mint az, hogy ez csak most jutott eszembe:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 18h elbandi szombat este :) Oks. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Szóval akkor Majsa: Március 20.-a Ki jön?? 1. GsiCsabi 2. Warwolf+Timi+Flóra 3. Tomi023 4. Gepard + Ricsi 5. Corsarulez + Peti 6. Joee + Reni ( ha felszáradunk addigra a péntek esti buliból :) ) 7. j0hnny Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Kihagyom! :) 7. j0hnny :D Na, mégiscsak meggondoltad magad? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 :) Na, mégiscsak meggondoltad magad? :D 03.21.V.20H Elmarad! - European Mantra Elővétel: 1500 Ft A fellépés napján: 1500 Ft Elmarad! - European Mantra A Borlai Gergő által alapított European Mantrában csupa hozzá hasonló nyitott, nagy tudású ˝zenebolond˝ játszik, akik pontosan tudják, hogy a zenét komolyan kell csinálni de sohasem szabad túl komolyan venni. Számaikban jól megférnek egymás mellett a mázsás metál-riffek, a fúziós jazz betétek, a tört ritmusok, rock dallamok és még megannyi más stílus Kénytelen leszek a te rusnya ábrázatod nézni inkább...Mr. Kötözködő! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Kénytelen leszek a te rusnya ábrázatod nézni inkább...Mr. Kötözködő! :D ;) Most nem kötözködtem, csak érdeklődtem... :) Amúgy, örülök, hogy nem hagyod ki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 :D Most nem kötözködtem, csak érdeklődtem... :) Amúgy, örülök, hogy nem hagyod ki ;) Sajna elmarad a koncert valamiért vasárnap,pedig már régóta menni akartunk erre...így felszabadul a szombat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Nekem szombaton délután meló van, így v.mikor csatlakozunk majd a csapathoz.Kérdés, mikor tudok megpattanni a melóhelyről.De 18:00-nál tovább nem szándékozom maradni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Nekem szombaton délután meló van, így v.mikor csatlakozunk majd a csapathoz.Kérdés, mikor tudok megpattanni a melóhelyről.De 18:00-nál tovább nem szándékozom maradni. :) Nekem is kellett volna menni szombaton, de nemet mondtam... :D én amúgy sem tudnék hamarabb lelépni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Nekem is kellett volna menni szombaton, de nemet mondtam... :) Nekem mostanában nem volt 7végém, és ez picit megdobja a lóvét, mert gyanítom több ilyesmi 7vége nem lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Nekem szombaton délután meló van, így v.mikor csatlakozunk majd a csapathoz.Kérdés, mikor tudok megpattanni a melóhelyről.De 18:00-nál tovább nem szándékozom maradni. :D :) Ez is változott. Délelőttös lesz. ;) Szóval akkor Majsa: Március 20.-a Ki jön?? 1. GsiCsabi 2. Warwolf+Timi+Flóra 3. Tomi023 4. Gepard 5. Corsarulez + Peti 6. Joee + Reni ( ha felszáradunk addigra a péntek esti buliból smile.gif ) 7. j0hnny Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Hány órára érjünk oda Majsára?A car utakon van egy óra is, mire Kőrösről odaérek.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Hány órára érjünk oda Majsára?A car utakon van egy óra is, mire Kőrösről odaérek.... :D Szerintem, fél 8-ra ha odaértek, az jó, kb addigra mi is ott leszünk... :) Ha addigra mégse érnénk oda, akkor álljatok sorba jegyekért, mert állítólag sokan szoktak lenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Hány órára érjünk oda Majsára?A car utakon van egy óra is, mire Kőrösről odaérek.... :D Soltvadkertnek, Tázlár felé kb. 40 perc normál tempóval.Kicsit gyorsabban 30 perc.... ;) Aztán át a vasúton, és az első nagy vasoszlopnál balra.Azon pedig addig menni, míg bele nem csatlakozik a Kiskunfélegyháza felé vezető útba amin a fürdő is van. ;) Szerintem, fél 8-ra ha odaértek, az jó, kb addigra mi is ott leszünk... :) Ha addigra mégse érnénk oda, akkor álljatok sorba jegyekért, mert állítólag sokan szoktak lenni... Ilyenkor nem.Inkább szombat este, és olyankor is csak a nyitás pillanatában állnak sokan sorba.Utána nyugi van.20:00 körül pedig simán be lehet jutni, minimális várakozással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Ilyenkor nem.Inkább szombat este..... Miért, mi nem szombaton megyünk??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Miért, mi nem szombaton megyünk??? :) De.Csak néztem, hogy figyelsz-e! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts