Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Szasztok.

Lesz ma meet? Ha igen, hol és mikor?

Kicsit haza beszélve, javasolnám a Király pizzériát.Előtte ha lenne létszám, foglalnék asztalt, a biztonság kedvéért.... :lol:

Elküldve
Tudlak sajnálni! :lol: :)

Eddig úgy fest , hogy nem lesz kan rajtam kívül, próbáltam kihúzni magam, de már megvették a jager-t nekem...

Elküldve
Eddig úgy fest , hogy nem lesz kan rajtam kívül, próbáltam kihúzni magam, de már megvették a jager-t nekem...

Ha gondolod, elkísérlek, hogy NE FÉLJ egyedül... ;) :) :lol:

Amúgy Neked, nem a Turcinál kéne már lenned??

Elküldve
Kicsit haza beszélve, javasolnám a Király pizzériát.Előtte ha lenne létszám, foglalnék asztalt, a biztonság kedvéért.... :)
Melyik a király pizzéria? :lol:
Elküldve
Ha gondolod, elkísérlek, hogy NE FÉLJ egyedül... :cry: :P :)

Sztem csapatként hatékonyabbak tudunk lenni!Ha kell menni, szólj és mejünk! ;) ;) ;)

Melyik a király pizzéria? :lol:

Piac háta mögött abban a kis utcában amibe bekanyarodsz a Jókairól mikor a Bundihoz mész.Vagy a piacra.Vagy a Kaszap utcára.Vagy a Budaira......vagy a piactéri Univerbe! :P

Elküldve
Srácok, nem kellene Március 20-án meglátogatni az élményfürdőt egy éjszakai pancsira?

Én voltam már többször éccaka, marha nagy feeling. :lol:

Szóval akkor Majsa: Március 20.-a

Ki jön??

1. GsiCsabi

2.

3.

4.

5.

6.

Elküldve
Csak az a gáz, hogy késő asztalt foglalni.Szal vagy-vagy..... :lol:

Akkor átmegyünk Kebap-ot enni... úgyis jövök Neked 1-el ;)

Pont beelőztél... akkor marad a KIRÁLY... :)

Elküldve
a most vasárnapi fallabda randi miatt elmarad a részemről. ;)

Nem tudom miért kell betegesen nők után futni,de te tudod tesó. :lol:

Aztán megint játszhatom a csernus dokit! :)

Elküldve
Nem tudom miért kell betegesen nők után futni,de te tudod tesó. :lol:

Aztán megint játszhatom a csernus dokit! :)

"láttá má pncikát?" ;) ;) :P

Elküldve

Azt a majsai dolgot ne hagyjuk szvsz. ki.Kis szerencsével az idő is jó lesz addigra. :lol: Ha meg v.kinek topogni támad kedve, nincs messze a bulibál! ;) Én anno jókat "csörögtem" ott, bár nyáron a nyitott rész volt az igazi királyság. :)

Elküldve
Azt a majsai dolgot ne hagyjuk szvsz. ki.Kis szerencsével az idő is jó lesz addigra. :lol: Ha meg v.kinek topogni támad kedve, nincs messze a bulibál! ;) Én anno jókat "csörögtem" ott, bár nyáron a nyitott rész volt az igazi királyság. :)

én megyek az tuti!!!

Elküldve

Ezzel kapcsolatban, én már indítottam 1 listát, hogy ki is akar jönni ;) de eddig nem sok "jelentkező" van...

Elküldve
Ezzel kapcsolatban, én már indítottam 1 listát, hogy ki is akar jönni :lol: de eddig nem sok "jelentkező" van...

Szóval akkor Majsa: Március 20.-a

Ki jön??

1. GsiCsabi

2. Warwolf+Timi+Flóra

3.

4.

5.

6.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.