Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Srácok, nem kellene Március 20-án meglátogatni az élményfürdőt egy éjszakai pancsira?

Én voltam már többször éccaka, marha nagy feeling. :lol:

De

Elküldve
Mi is jöhetünk?

Gepárdnál még 11db véradásos belépő van...... :) Amit úgy lehet felhasználni, hogy mellé venni kell egy teljes árú belépőt.Tehát egyedül nem lehet felhasználni.Ez a hátulütője.Úgyhogy mindenki hozzon magával még egy embert! :lol:

Elküldve
Gepárdnál még 11db véradásos belépő van...... ;) Amit úgy lehet felhasználni, hogy mellé venni kell egy teljes árú belépőt.Tehát egyedül nem lehet felhasználni.Ez a hátulütője.Úgyhogy mindenki hozzon magával még egy embert! :)

Most konkrétan melyik fürdőről is van szó?? :lol:

Elküldve
csakis majsa,de már az sem a régi.

Nyáron egy élmény élményfürdeni éjszakásossan, mert a jányok buli előtt mennek élményfürdeni.Olyankor van látnivaló bőőven! :lol:

Elküldve
Nyáron egy élmény élményfürdeni éjszakásossan, mert a jányok buli előtt mennek élményfürdeni.Olyankor van látnivaló bőőven! :)

Ezért kell menni cserkére! :lol:

Elküldve
De komolyan, még nem mondtátok, hogy jöhetünk-e.....

Nem,nem jöhettek és egyébként is büntiben leszel a sarokban...hogy kérdezhetsz ilyet? :lol: Ne hülyéskedj már!Persze,hogy jöhettek! :)

Elküldve
No, akkor melyik fürdő? ;)

Mórahalom? Mert oda ln is tudok belépőt.

Én voltam Mórahalmon, kb 2 éve, az sem volt valami nagy durranás... :)

Akkor már inkább majsa :lol:

Elküldve

Holnapi Meet-en aki kért poroltót az legyen kedves odaadni a Turcinak az árát, mert lehet hétvégén megjönnek és nem igen van forgótőkém :lol:

Köszöntem

Sajnos én meetre nem tudok menni, mert Reni metrós barátnőihez megyünk házavatóra és valszeg utána bulizni.

Elküldve
Gepárdnál még 11db véradásos belépő van...... ;) Amit úgy lehet felhasználni, hogy mellé venni kell egy teljes árú belépőt.Tehát egyedül nem lehet felhasználni.Ez a hátulütője.Úgyhogy mindenki hozzon magával még egy embert! :lol:

Nincs ennek egy picit Fideszes fillingje? :)

Elküldve
;) marha... :lol:

Majsa, vagy Tiszakécske? :P

Majsa.

:P ;) Mindenki jöjjön narancs színű úszóbugyiban??

Végülis.................nem kötelező.................lehet anélkül is................... :) ;) :cry:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.