J0hnny Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 KEBAP!! Teeeeeeeee :lol: Zsákos Frodó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Zsákos Frodó! :lol: Na csitt!Holnap meg nézem a szórólapot!De én úgy tudom hogy Kebab!De nem is érdekel mert jó!Hogy hogy hívják az legyen az érzékeny gyomrúak gondja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Na csitt!Holnap meg nézem a szórólapot!De én úgy tudom hogy Kebab!De nem is érdekel mert jó!Hogy hogy hívják az legyen az érzékeny gyomrúak gondja! :lol: Told fentebb a két plusz szemed öreg: kebab vagy kebap :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Told fentebb a két plusz szemed öreg: kebab vagy kebap :lol: Na pont erről beszéltem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2010 Megoszt Elküldve Február14, 2010 Na pont erről beszéltem! :lol: Attól még neked sincs igazad! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Attól még neked sincs igazad! :lol: Olyan nincs! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Na csitt!Holnap meg nézem a szórólapot!De én úgy tudom hogy Kebab!... Rosszul tudod, íme a szórólap :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Én őszintén megmondom, valamivel kicsit több "helybelire" számítottam... :lol: Számszerűleg? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Számszerűleg? :lol: 1 az a nyanvatt Kadettes csaj sem jött el mert már megint fájt valamilye :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 1 az a nyanvatt Kadettes csaj sem jött el mert már megint fájt valamilye :lol: :lol: :( Tehát meglátogattátok Pjoc cartársat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 jah őt nem is vettem szolnokinak :lol: akkor 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Rosszul tudod, íme a szórólap :lol: http://gallery.site.hu/d/12586899-1/img040.jpg Ezt foto shoppal át szerkesztetted! :lol: képpel nem idézünk szerk.®j0hnny Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Tudom bakker de elfelejtettem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Ezt foto shoppal át szerkesztetted! :lol: Nekem nincs is olyanom.. de ha összefutunk, megetetem Veled a szórólapot... :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Nekem nincs is olyanom.. de ha összefutunk, megetetem Veled a szórólapot... :D :lol: Valóban KEBAP, kezemben a szórólap :lol: Fáj még az állad? :D Hol van az már, régen elfelejtettem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Hol van az már, régen elfelejtettem :lol: Te is Segálra iszod magad mi?Fájdalmat nem érzel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Valóban KEBAP, kezemben a szórólap :lol: Hol van az már, régen elfelejtettem :lol: Az is hamisított! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Te is Segálra iszod magad mi?Fájdalmat nem érzel! :lol: Szó szerint vazze. Akkor kissé ittas állapotban nem éreztem semmit. Másnap már derengett az államnak az iránta táplált szeretet, de 2 nap és elmúlt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Szó szerint vazze. Akkor kissé ittas állapotban nem éreztem semmit. Másnap már derengett az államnak az iránta táplált szeretet, de 2 nap és elmúlt. :lol: Majd legközelebb én is a ring széléről fogok szurkolni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február15, 2010 Megoszt Elküldve Február15, 2010 Majd legközelebb én is a ring széléről fogok szurkolni! :lol: Sejtem kire gondolsz, de nem lehet mindenki "gladiátor" :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Ez már erősen társalgó téma, ott tessenek folytatni! Tomi foglaltatok a hétvégére időpontot? (squash) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február16, 2010 Megoszt Elküldve Február16, 2010 Tomi foglaltatok a hétvégére időpontot? (squash) vasárnap 18 h Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Holnap este merre? Megnézzük végre a Királyt? Asztalfoglalás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Holnap este merre? Megnézzük végre a Királyt? Asztalfoglalás? Nekünk holnap este más a program. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Holnap este merre? Megnézzük végre a Királyt? Asztalfoglalás? Vagy KEBAP? :lol: Én hozom asszonyságot is, gyerekmentesség lesz a 7végén, tehát akár a jó öreg lóvéverde is szóba jöhet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts