Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Elmaradt évzáró jövő szombaton? 16.-a

Ha addig meggazdagszok :lol:

Jelenleg nem túl fényes a helyzet, kicsengettem minden csekket aztán alig maradt :lol:

Elküldve
Ha addig meggazdagszok :lol:

Jelenleg nem túl fényes a helyzet, kicsengettem minden csekket aztán alig maradt :P

Ismerős az érzés.... :lol: :lol:

Elküldve

Csak egy 5let.Nem lenne jobb egy baráti jellegű marhapöri főzős dolog?Jobban illik hozzánk, és költséghatékonyabb is lenne.....nem mellékesen mindenki szereti a marhapörit.... :lol:

Elküldve
Csak egy 5let.Nem lenne jobb egy baráti jellegű marhapöri főzős dolog?Jobban illik hozzánk, és költséghatékonyabb is lenne.....nem mellékesen mindenki szereti a marhapörit.... :lol:

Sztem, jó az ötlet, csak meg kell akkor várni a jó időt... :lol:

Elküldve
Sztem, jó az ötlet, csak meg kell akkor várni a jó időt... :P

Gepárd garázsa elég tágas....... :lol: Mondjuk nem akarok a nevében beszélni. :lol:

Elküldve
Azt hittem már csak én vagyok ezzel így egyedül.

Hát akkor tévedtél kicsit drága barátom!Én most szembesülök azzal milyen mikor jönnek a számlák és mire kifizeted már itt a másik! :lol: És csak vegetálsz bakker hónapról hónapra!

Elküldve
jah laverde! ok

La verde lehet.

Nálam a garázsban, még nem megfelelő a hőmérséklet egy ilyen bulira.

De persze, ha sokan leszünk akkor a szigetelést gyorsan fel tudjuk szerkeszteni a padlásra, és utána már ehetünk is. :lol: :lol:

Elküldve
La verde lehet.

Nálam a garázsban, még nem megfelelő a hőmérséklet egy ilyen bulira.

De persze, ha sokan leszünk akkor a szigetelést gyorsan fel tudjuk szerkeszteni a padlásra, és utána már ehetünk is. :lol: :P

hamár, akkor nálam egy kis favágás van, ma visszakaptam a gépet a szervizből, este be is fogom... de már nincsen olyan sok :lol:

viszont jövőre lehet csak brikett tüzelés lesz :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.