Joee Elküldve Január5, 2010 Elküldve Január5, 2010 Elmaradt évzáró jövő szombaton? 16.-a Ha addig meggazdagszok :lol: Jelenleg nem túl fényes a helyzet, kicsengettem minden csekket aztán alig maradt :lol:
ENDYKA Elküldve Január6, 2010 Elküldve Január6, 2010 Nevezzük a nevén a gyereket: Kajázás! :lol: :lol: Mi mennénk! :lol: :P
Kacsero Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Ha addig meggazdagszok :lol: Jelenleg nem túl fényes a helyzet, kicsengettem minden csekket aztán alig maradt :P Ismerős az érzés.... :lol: :lol:
warwolf Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Csak egy 5let.Nem lenne jobb egy baráti jellegű marhapöri főzős dolog?Jobban illik hozzánk, és költséghatékonyabb is lenne.....nem mellékesen mindenki szereti a marhapörit.... :lol:
Kacsero Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Csak egy 5let.Nem lenne jobb egy baráti jellegű marhapöri főzős dolog?Jobban illik hozzánk, és költséghatékonyabb is lenne.....nem mellékesen mindenki szereti a marhapörit.... :lol: Sztem, jó az ötlet, csak meg kell akkor várni a jó időt... :lol:
warwolf Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Sztem, jó az ötlet, csak meg kell akkor várni a jó időt... :P Gepárd garázsa elég tágas....... :lol: Mondjuk nem akarok a nevében beszélni. :lol:
Joee Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Ismerős az érzés.... :lol: :lol: Azt hittem már csak én vagyok ezzel így egyedül.
warwolf Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Azt hittem már csak én vagyok ezzel így egyedül. Amekkora buli volt szilveszterkor.... :lol: :lol: :P
Turci Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 Azt hittem már csak én vagyok ezzel így egyedül. Hát akkor tévedtél kicsit drága barátom!Én most szembesülök azzal milyen mikor jönnek a számlák és mire kifizeted már itt a másik! :lol: És csak vegetálsz bakker hónapról hónapra!
Gepard Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 jah laverde! ok La verde lehet. Nálam a garázsban, még nem megfelelő a hőmérséklet egy ilyen bulira. De persze, ha sokan leszünk akkor a szigetelést gyorsan fel tudjuk szerkeszteni a padlásra, és utána már ehetünk is. :lol: :lol:
tomi023 Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 La verde lehet. Nálam a garázsban, még nem megfelelő a hőmérséklet egy ilyen bulira. De persze, ha sokan leszünk akkor a szigetelést gyorsan fel tudjuk szerkeszteni a padlásra, és utána már ehetünk is. :lol: :P hamár, akkor nálam egy kis favágás van, ma visszakaptam a gépet a szervizből, este be is fogom... de már nincsen olyan sok :lol: viszont jövőre lehet csak brikett tüzelés lesz :lol:
Kacsero Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 Beülős La Verde vagy ilyenek? Én ma szintén kihagyom, nix idő beülni, éjszakás vok :lol:
Gepard Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Losival beszéltünk, és abban maradtunk, hogy akár a Kertibe is mehetnénk. Többiek?
J0hnny Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Losival beszéltünk, és abban maradtunk, hogy akár a Kertibe is mehetnénk. Többiek? Tőlem ok klubtárs! :lol: :lol:
Speed Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Tőlem ok klubtárs! :P :lol: én úúúgy ennék egy La Verde pizzát... :lol:
Joee Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 no? Hol lesz??? Lehet a La Verde-ben? La Verde!!!
Kacsero Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Mire oda értünk, addigra már nem volt senki... :lol: Na majd jöv7en
tomi023 Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Mire oda értünk, addigra már nem volt senki... :lol: Na majd jöv7en öregszünk, nem bírjuk már olyan sokáig :lol:
Recommended Posts