paja Elküldve December4, 2009 Elküldve December4, 2009 Ma este valaki ,valahol, valamikor ? :lol: :huh: :lol:
warwolf Elküldve December4, 2009 Elküldve December4, 2009 Ma este valaki ,valahol, valamikor ? :lol: :huh: :D Részemről 19:30 Bundi.Egészen 20:10-ig várni fogok a bárkire, de ha nem jön a senkisem, mejek haza. :lol:
warwolf Elküldve December4, 2009 Elküldve December4, 2009 Részemről 19:30 Bundi.Egészen 20:10-ig várni fogok a bárkire, de ha nem jön a senkisem, mejek haza. :huh: Gepárddal ketten gyűltünk! :lol:
Kacsero Elküldve December4, 2009 Elküldve December4, 2009 Gepárddal ketten gyűltünk! :lol: Délutános 7 rlz... :huh: most értem haza... Majd jöv7végén gyűlök én is... :lol:
Kacsero Elküldve December4, 2009 Elküldve December4, 2009 Volt már valaki télen kécsén? Én már voltam télen Kécskén
tomi023 Elküldve December5, 2009 Elküldve December5, 2009 nem jó ez így, hogy egyre ritkábban találkozik a kecskeméti team. kell egy meet ha Turci hazajön, elmehetnénk vacsizni de csak úgy ha mindenki ott lesz. Turci mikor jössz?
Turci Elküldve December5, 2009 Elküldve December5, 2009 nem jó ez így, hogy egyre ritkábban találkozik a kecskeméti team. kell egy meet ha Turci hazajön, elmehetnénk vacsizni de csak úgy ha mindenki ott lesz. Turci mikor jössz? Előre-utólag láthatóan dec.18-án lódulok meg ha csak a hatalmas Josh félisten másképp nem dönt!Ez azt jelenti hogy én szeretnék 18-án hajnalba elindulni akkor éjjel otthon vagyok!Viszont ha csak este tudok indulni akkor 19-én valamikor érek haza!Hogy mikor?
Gepard Elküldve December6, 2009 Elküldve December6, 2009 Érdemes elmenni? Igen!!! Ja Kécskére? :huh: Azt nem tudom, várjuk a választ. :lol:
Kacsero Elküldve December7, 2009 Elküldve December7, 2009 Érdemes elmenni? Jah, hogy a fürdő milyen azt nem tudom... :lol: Én csak Kécskén voltam télen... :huh:
Joee Elküldve December7, 2009 Elküldve December7, 2009 Jah, hogy a fürdő milyen azt nem tudom... :lol: Én csak Kécskén voltam télen... :huh: ÓÓÓÓ bammeg :lol:
Kacsero Elküldve December7, 2009 Elküldve December7, 2009 ÓÓÓÓ bammeg :huh: :lol: :lol: :D amúgy télen Kécskén is hideg van ;)
Joee Elküldve December7, 2009 Elküldve December7, 2009 :huh: :lol: :lol: amúgy télen Kécskén is hideg van :angry: A kérdés az, hogy van fedett gyógymedence és ilyesmi, vagy fagyoskodás van?! A hideggel azért csak tisztábavolt mindenki eddig :D ;)
Kacsero Elküldve December8, 2009 Elküldve December8, 2009 A kérdés az, hogy van fedett gyógymedence és ilyesmi, vagy fagyoskodás van?! A hideggel azért csak tisztábavolt mindenki eddig :huh: :lol: Erre csak 2 linket tudok Neked: Tiszakécske I. Tiszakécske II. Itt találsz bővebb infót... :lol:
Joee Elküldve December9, 2009 Elküldve December9, 2009 Erre csak 2 linket tudok Neked: Tiszakécske I. Tiszakécske II. Itt találsz bővebb infót... :huh: Kösz a segítséget, de ezeken már túl vagyok. Az adott linkeken nem igen van arról infó, hogy érdemes-e menni télen. Látom, hogy nyitva vannak de ha csak a pezsgő-és az úszómedence fedett, akkor sok értelme nincs menni. Arra lettem volna kíváncsi, hogy valaki járt-e már téli időszakban és hogy mit tapasztalt. Gyulán például tudom, hogy a félig fedett medencéhez ilyenkor építenek zárt közlekedőt, hogy ne fagyjon meg az ember stb.
warwolf Elküldve December9, 2009 Elküldve December9, 2009 Arra lettem volna kíváncsi, hogy valaki járt-e már téli időszakban és hogy mit tapasztalt. Én itt kméten ill. Majsán is voltam télen, igazi feeling.Itt helyben az volt a tuti, mikor ültem a termálban kint, és közben esett a hó.... :huh:
tomi023 Elküldve December9, 2009 Elküldve December9, 2009 Én itt kméten ill. Majsán is voltam télen, igazi feeling.Itt helyben az volt a tuti, mikor ültem a termálban kint, és közben esett a hó.... :huh: kell az FM Transmitter?
Joee Elküldve December9, 2009 Elküldve December9, 2009 Én itt kméten ill. Majsán is voltam télen, igazi feeling.Itt helyben az volt a tuti, mikor ültem a termálban kint, és közben esett a hó.... :huh: Majsára mi is szoktunk járni, az fajin. Nah meg a gyulai várfürdő is tetszett :lol:
Kacsero Elküldve December9, 2009 Elküldve December9, 2009 Srácok, a disznóvágással mi legyen? Részemről nem aktuális, megjött a bírságom a gyorshajtásra... :huh:
Joee Elküldve December9, 2009 Elküldve December9, 2009 Részemről nem aktuális, megjött a bírságom a gyorshajtásra... :huh: Részünkről sem nagyon beleszorítható a költségvetésbe :lol:
paja Elküldve December9, 2009 Elküldve December9, 2009 Gepárd Szalonka ügyben van megoldás... :huh: :lol:
J0hnny Elküldve December9, 2009 Elküldve December9, 2009 Részemről nem aktuális, megjött a bírságom a gyorshajtásra... :huh: Ne is mond....
Recommended Posts