Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ha az a múltkori hely akkor inkább EB.

Ez a piac háta mögött van, a nyitott résszel szemben, ahogy jössz be a Jókairól, rögtön balra.Messze nem a Vacsi köz.

legyen EB aztán esetleg kerti, új a tulaj meg a dekor, egy osztálytársam üzemelteti.

Ma voltam ott anyukával enni, és hátt......a csapnivaló jelző illett a legjobban rá.Hiába a felszolgáló Kriszti személyes ismerete és varázsa, az étel.......hátt.....messze alul múlja a korábban megszokott minőséget.pedig nem v.mi bonyolult dolgot ettünk.......talán szerencsére.

Elküldve
ma Turci megrendelte a koszorút.

szerintem 15 óra-kor találkozzunk a buszállomáson a shell kúton

Így van, beszéltem Vele az előbb... holnap intéz szallagot a kocsikra...

A 15-óra nemkéső? amúgy nekem jó...

Elküldve
Így van, beszéltem Vele az előbb... holnap intéz szallagot a kocsikra...

A 15-óra nemkéső? amúgy nekem jó...

Csabi,Én és Gepi találkozunk 3/4 3-kor Csabinál onnan megyünk!Ha valaki jön akkor velük találkozhatunk a busz állomáson 15 órakor!Holnap elintézem hogy a koszorút amit a Club nevében csináltattam kivigyék és meg kérdezem be mehetünk e kocsival!Szallagokat pedig szintén intézem holnap!

Elküldve
Csabi,Én és Gepi találkozunk 3/4 3-kor Csabinál onnan megyünk!Ha valaki jön akkor velük találkozhatunk a busz állomáson 15 órakor!Holnap elintézem hogy a koszorút amit a Club nevében csináltattam kivigyék és meg kérdezem be mehetünk e kocsival!Szallagokat pedig szintén intézem holnap!

Nem tudom srácok, de ha én családomban történne ilyen akkor nem biztos hogy örülnék ekkora herce-hurcának.

Szerintem egy koszorú, és 2-3 ember megjelenése a temetésen bőven szép gesztus.

Nem kell ezt túl ragozni (persze ez csak az én véleményem)

Elküldve

Car-társak.

Akkor ma aki a széchenyiből indul a temetésre, talizzunk nálam a parkolóba, 14.45-kor, utánna meg megyünk a buszállomáshoz a kagylós benyakúthoz...15.00-ra!

14.00-ig nem leszek elérhető telón sem, mert éjszakás vok, és alszok :rolleyes:

Elküldve
Car-társak.

Akkor ma aki a széchenyiből indul a temetésre, talizzunk nálam a parkolóba, 14.45-kor, utánna meg megyünk a buszállomáshoz a kagylós benyakúthoz...15.00-ra!

14.00-ig nem leszek elérhető telón sem, mert éjszakás vok, és alszok :rolleyes:

Úgy néz ki csak 4-en megyünk!

Elküldve

Ma este lesz valami tali? :rolleyes:

Én délutános vok, szvl, ha nem az EB-nél lesztek 22- után, akkor lécci dobjon valaki 1 sms-t, hogy merre!

THX!

Elküldve
Ma este lesz valami tali? :rolleyes:

Én délutános vok, szvl, ha nem az EB-nél lesztek 22- után, akkor lécci dobjon valaki 1 sms-t, hogy merre!

THX!

Na én csak most olvasom ezt, de úgy érzem már mindegy.

Elküldve
Na én csak most olvasom ezt, de úgy érzem már mindegy.

Jah... végülis Tomi küldött sms-t, hogy La Verdébe vagytok, utánna meg 10-kor hívott, hogy elment mindenki haza! <_< THX Tomi :rolleyes:

Majd jöv 7en...

Elküldve
Jah... végülis Tomi küldött sms-t, hogy La Verdébe vagytok, utánna meg 10-kor hívott, hogy elment mindenki haza! <_< THX Tomi :rolleyes:

Majd jöv 7en...

pedig a pen drive is nálam volt :D

Elküldve

Majd jöv 7en...

Ne is akadj fenn rajta!Én tök jót pihentem itthon és még a kajáért se fizettem! :D

Elküldve
akár 23-án is mehetnénk nem? ott alvósra? Gyulán fürdéssel

krisztina apartman?

23 az én szülinapom.

Hát, az az igazság, nem rossz az ötlet, de részemről már mondtam Bazsinak, hogy megyek/megyünk segíteni paprikázni... :rolleyes:

Elküldve

Hát idén ismét nemet kell mondanom, családi ünnepség lesz akkor.

Egy 60. szülinapot ünneplünk meg szűk (60fő) családi körben.

ne mán.....

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.