Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

A Csalibra-soknak tetszett a rendezvény a visszajelzések alapján, én is csatlakozom hozzájuk, jó volt.

Az általuk készített képeket majd belinkelem ide, ha hazajutottam a saját képeimet is feltöltöm!

Elküldve
Ehhez csak annyit tudok hozzá fűzni hogy SALOM!Könnyesre nevettem magam!De én kérek elnézést Johnny nevében! :lol: :lol: :lol:

Képpel nem idézünk. Gepard.

Ok főnök!

Elküldve
azt a szelektívbe

Nálam nem sok minden maradt ha nem felejtem el akkor viszem!Ha Udi papinak 3 hete viszem a navit akkor ezek is oda érnek...........................................................................

.................................................................................

...................................................................

.................................egyszer! :lol:

Elküldve
Bundi?Bár én javasolnám a Király pizzériát is, igaz ott nem vagyunk ott annyira szem előtt.Feltéve ha ez még cél esetleg....

Ha az a múltkori hely akkor inkább EB.

Hasmenésem volt a pizza után, a pizza széle eléggé ki volt szárítva, és hát a kiszolgálás sem a leggyorsabb.

Ja és nem is volt minden amit kértünk.

Szerintem.

Elküldve
Ha az a múltkori hely akkor inkább EB.

Hasmenésem volt a pizza után, a pizza széle eléggé ki volt szárítva, és hát a kiszolgálás sem a leggyorsabb.

Ja és nem is volt minden amit kértünk.

Szerintem.

EB jaffa kár lenne addig be húzódni bárhová míg jó idő van szerintem!De ahogy gondoljátok!

Elküldve
EB jaffa kár lenne addig be húzódni bárhová míg jó idő van szerintem!De ahogy gondoljátok!

Jó az EB.

Sokáig úgy sem maradhatunk ugye?

Sürgős kortyolni valónk van :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.