Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Nem tudom mit gondoltok de dél előtt szerintem ne erőltessük a pecséteket a szabályzaton kívül!Ha sokan lesznek egyszerre akkor ok de addig nem kellene!

Elküldve

Beszélgettem én is pár haverral és mi is egyet értünk hogy ez a füredis pecsételős kötelezés nem fog tetszeni a népnek.

Amúgy calibrások között jönni fog opeldevils is, ha tudunk szorítsunk neki is helyet a kiállított autók között. Szerintem érdemes.

Elküldve
Természetesen ez is olyan dolog amit majd meglátunk, hogy miként alakul éppen.

1et értek. Ha nagy lesz a tumultus akkor bemondja a speaker, hogy mostantól csak füredis pecséttel lehet felmenni a pályára. Szerintem.

Elküldve
Remélem megérkezik holnap a steady cam cucc amit kb. 2 hete rendeltem....sajnos postán adták fel.

Majd szurkolok, bár nem tudom mi az :lol: :lol:

Elküldve
1et értek. Ha nagy lesz a tumultus akkor bemondja a speaker, hogy mostantól csak füredis pecséttel lehet felmenni a pályára. Szerintem.

Valami ilyesmire gondoltam én is.

Ja ha még nem mondtam volna:

kecskemet.opelklub.hu

Lassan megint kellene foglalkozni az oldallal.

Elküldve

Ma akkor lesz valami, mármint menni kell ki délután a pályára? Ha igen, mikor? :lol:

Mai nap már nem melózok, szvl, egész nap ráérek... telón elérhető vok! :lol:

Elküldve

Bakker nem tudok aludni az idegtol.

Tegnap este utolso esemenyekent, 11 kor szedtem ki Reni a Hollobol a nagyon fajin metros bulibol.

Megitattak a szerencsetlent ugy, hogy a laban nem birt menni.

Ugy kellett kezben kihozni.

1 korul mar agyba is tudtam dugni.

Szoval kerdeses hogy mi lesz reggel, de ha nem birok bele eletet varazsolni akkor viszem anyamat.

Elküldve
Bakker nem tudok aludni az idegtol.

Tegnap este utolso esemenyekent, 11 kor szedtem ki Reni a Hollobol a nagyon fajin metros bulibol.

Megitattak a szerencsetlent ugy, hogy a laban nem birt menni.

Ugy kellett kezben kihozni.

1 korul mar agyba is tudtam dugni.

Szoval kerdeses hogy mi lesz reggel, de ha nem birok bele eletet varazsolni akkor viszem anyamat.

Bakker... :lol:

Fajin kollegák, direkt leitatták.... :lol:

De ne idegeskedj, be tud állni a Móni is a beléptetéshez segíteni. :lol:

Elküldve

Srácok, nagyon köszönjük mindenkinek a tegnapi teljesítményét, nélkületek nem ment volta ilyen flottul a dolog.

Érezhető volt, hogy néha kevesen vagyunk, de látszik a csapaton, hogy jó társaság, és megoldja a problémákat.

Elnézést ha néha kiabáltunk, és idegesek voltunk, de ez velejárója egy ilyen nagyszabású bulinak.

Mégegyszer köszi a türelmet, hozzállást, és kitartást, nagyot alkotott a csapat!

Elküldve

Hali .

Annak a néhány Fiestá-snak aki kint volt tetszett a találkozó , az egyik beülhetett az etanolos versenyautóba súlyfölöslegnek és baromira élvezte ! Ők legközelebb is eljönnek , és hoznak magukkal még egy embert . :lol:

Én is jól éreztem magam , a család is élvezte a kőrözést a pályán . A karom jól leégett meg a fülem , a képem megúszta Kösz a sapkát Csabi .

Legközelebb is jövök .

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.