Turci Elküldve Szeptember10, 2009 Elküldve Szeptember10, 2009 Nem tudom mit gondoltok de dél előtt szerintem ne erőltessük a pecséteket a szabályzaton kívül!Ha sokan lesznek egyszerre akkor ok de addig nem kellene!
Gepard Elküldve Szeptember10, 2009 Elküldve Szeptember10, 2009 Természetesen ez is olyan dolog amit majd meglátunk, hogy miként alakul éppen.
Joee Elküldve Szeptember10, 2009 Elküldve Szeptember10, 2009 Beszélgettem én is pár haverral és mi is egyet értünk hogy ez a füredis pecsételős kötelezés nem fog tetszeni a népnek. Amúgy calibrások között jönni fog opeldevils is, ha tudunk szorítsunk neki is helyet a kiállított autók között. Szerintem érdemes.
Joee Elküldve Szeptember10, 2009 Elküldve Szeptember10, 2009 Természetesen ez is olyan dolog amit majd meglátunk, hogy miként alakul éppen. 1et értek. Ha nagy lesz a tumultus akkor bemondja a speaker, hogy mostantól csak füredis pecséttel lehet felmenni a pályára. Szerintem.
Joee Elküldve Szeptember10, 2009 Elküldve Szeptember10, 2009 Tényleg nagyon lecsó!A calibra És nagyot tud szólni is, de mondjuk akkor már áram kell neki :lol:
Udi Elküldve Szeptember10, 2009 Elküldve Szeptember10, 2009 Remélem megérkezik holnap a steady cam cucc amit kb. 2 hete rendeltem....sajnos postán adták fel.
Joee Elküldve Szeptember10, 2009 Elküldve Szeptember10, 2009 Remélem megérkezik holnap a steady cam cucc amit kb. 2 hete rendeltem....sajnos postán adták fel. Majd szurkolok, bár nem tudom mi az :lol: :lol:
Gepard Elküldve Szeptember10, 2009 Elküldve Szeptember10, 2009 1et értek. Ha nagy lesz a tumultus akkor bemondja a speaker, hogy mostantól csak füredis pecséttel lehet felmenni a pályára. Szerintem. Valami ilyesmire gondoltam én is. Ja ha még nem mondtam volna: kecskemet.opelklub.hu Lassan megint kellene foglalkozni az oldallal.
Joee Elküldve Szeptember10, 2009 Elküldve Szeptember10, 2009 Ja ha még nem mondtam volna: kecskemet.opelklub.hu Lassan megint kellene foglalkozni az oldallal. Na majd elmegyek egy kis továbbképzésre hozzád,aztán bevállalom.
Turci Elküldve Szeptember11, 2009 Elküldve Szeptember11, 2009 Na majd elmegyek egy kis továbbképzésre hozzád,aztán bevállalom. Na végre má hasznod is lesz! :lol:
Kacsero Elküldve Szeptember11, 2009 Elküldve Szeptember11, 2009 Ma akkor lesz valami, mármint menni kell ki délután a pályára? Ha igen, mikor? :lol: Mai nap már nem melózok, szvl, egész nap ráérek... telón elérhető vok! :lol:
Joee Elküldve Szeptember12, 2009 Elküldve Szeptember12, 2009 Bakker nem tudok aludni az idegtol. Tegnap este utolso esemenyekent, 11 kor szedtem ki Reni a Hollobol a nagyon fajin metros bulibol. Megitattak a szerencsetlent ugy, hogy a laban nem birt menni. Ugy kellett kezben kihozni. 1 korul mar agyba is tudtam dugni. Szoval kerdeses hogy mi lesz reggel, de ha nem birok bele eletet varazsolni akkor viszem anyamat.
Kacsero Elküldve Szeptember12, 2009 Elküldve Szeptember12, 2009 Bakker nem tudok aludni az idegtol. Tegnap este utolso esemenyekent, 11 kor szedtem ki Reni a Hollobol a nagyon fajin metros bulibol. Megitattak a szerencsetlent ugy, hogy a laban nem birt menni. Ugy kellett kezben kihozni. 1 korul mar agyba is tudtam dugni. Szoval kerdeses hogy mi lesz reggel, de ha nem birok bele eletet varazsolni akkor viszem anyamat. Bakker... :lol: Fajin kollegák, direkt leitatták.... :lol: De ne idegeskedj, be tud állni a Móni is a beléptetéshez segíteni. :lol:
Joee Elküldve Szeptember13, 2009 Elküldve Szeptember13, 2009 Bakker... :lol: Fajin kollegák, direkt leitatták.... :lol: Szép kis társaság :lol:
Turci Elküldve Szeptember13, 2009 Elküldve Szeptember13, 2009 Na lassan irány Füri doki!Gyógyítani kell a verdát! :lol:
Gepard Elküldve Szeptember13, 2009 Elküldve Szeptember13, 2009 Srácok, nagyon köszönjük mindenkinek a tegnapi teljesítményét, nélkületek nem ment volta ilyen flottul a dolog. Érezhető volt, hogy néha kevesen vagyunk, de látszik a csapaton, hogy jó társaság, és megoldja a problémákat. Elnézést ha néha kiabáltunk, és idegesek voltunk, de ez velejárója egy ilyen nagyszabású bulinak. Mégegyszer köszi a türelmet, hozzállást, és kitartást, nagyot alkotott a csapat!
Osceola Elküldve Szeptember13, 2009 Elküldve Szeptember13, 2009 Hali . Annak a néhány Fiestá-snak aki kint volt tetszett a találkozó , az egyik beülhetett az etanolos versenyautóba súlyfölöslegnek és baromira élvezte ! Ők legközelebb is eljönnek , és hoznak magukkal még egy embert . :lol: Én is jól éreztem magam , a család is élvezte a kőrözést a pályán . A karom jól leégett meg a fülem , a képem megúszta Kösz a sapkát Csabi . Legközelebb is jövök .
Osceola Elküldve Szeptember13, 2009 Elküldve Szeptember13, 2009 Egyik Fiestás "Csipi" képei a taliról : http://picasaweb.google.hu/CsipiFFK/200909...yanapKecskemet#
tomi023 Elküldve Szeptember13, 2009 Elküldve Szeptember13, 2009 Udi ha kell FTP szólj, nekem nagyon kellenek a csajos képek!
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2009 Elküldve Szeptember13, 2009 Udi ha kell FTP szólj, nekem nagyon kellenek a csajos képek! :lol: :lol: :lol: :lol:
tomi023 Elküldve Szeptember13, 2009 Elküldve Szeptember13, 2009 :lol: :lol: :lol: []http://caddik.shp.hu/hpc/elemkepek/caddik/caddikJa8wgvub921192017823.jpg :lol: no megállj csak "paraszt" :P
J0hnny Elküldve Szeptember13, 2009 Elküldve Szeptember13, 2009 Na majd előszedem a traktoros képeidet! :lol: :lol: :lol:
Phoenyxxx Elküldve Szeptember13, 2009 Elküldve Szeptember13, 2009 no megállj csak "paraszt" :lol: LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :lol: :lol: :lol:
tomi023 Elküldve Szeptember13, 2009 Elküldve Szeptember13, 2009 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :lol: :lol: :lol: a pestieknek: az ott egy krumpliföld, nem McD :lol:
Recommended Posts