Turci Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Gyerek progiba annyit tudok még talán segíteni hogy be megyek holnap a Bocskai utcai óvodába muter ott dolgozik és beszélek egy óvonővel!Ha gondoljátok!Mert ez szép és jó hogy agyalunk de hátha szakember segítségével jobban boldogulunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Albert kért 10db kadettnek parkolót a torony mellett a pálya szélén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Majd szóltok hogy mit gondoltok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Kósa már mondott valami konkrétat Tomi? konkrétat nem, voltam nála van pár 5let. folynak a tárgyalások. az ovit hagyd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 konkrétat nem, voltam nála van pár 5let. folynak a tárgyalások. az ovit hagyd. Azt tudom hogy voltál mivel együtt voltunk csak gondoltam mondott valami biztatót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 most lett kész a levél a Police-hoz. elküldtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 na nagyszájúak ezzel mi legyen! A malom rádió szpot szövege: Ismét Pályanap a kecskeméti gokart pályán! Szeptember 12-én Egész nap autózás a pályán, autós ügyességi versenyek, az év autója bemutató Tormási autóháztól, Free Street tuning autó kiállítás Pioneer autóhifi show, Füredi Autósiskola balesetmegelőzés, E85 környezetbarát üzemanyagok bemutatása, véradás és gyermekprogramok. mindenkit szeretettel várunk Szeptember 12 Pályanap a kecskeméti gokart pályán Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 kell még egy cikk a petőfi népének! Meg kell egy meghívó a TV stáboknak! ki írja meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Küldöm a kreatív ötletemet....ez csak egy vázlat lehet variálni rajta szabadon bárkinek... :lol: A malom rádió szpot szövege: - Kiváncsi vagy milyen érzés egy igazi versenypályán autózni? - Ismét Pályanap a kecskeméti gokart pályán! Szeptember 12-én egész nap: - autózás a pályán, autós ügyességi versenyek - Tormási Autóház bemutatja az év autóját! - Free Street tuning autó kiállítás - Pioneer autóhifi show - Füredi Autósiskola balesetmeglőzés, rendőrség, tűzoltóság autómentés bemutatója - E85 környezetbarát üzemanyag promoció, első biotenalolos autótalálkozó. - gyermekprogramok - véradás Mindenkit szeretettel várunk! Ne feledd: - Szeptember 12-én Pályanap a kecskeméti gokart pályán!!! Jó lenne ha 2-en felváltva olvasnák (női és férfi hang). Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 holnaptól óránként adásban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Tomi! Petőfi Népébe nem hirdetést akarsz feladni....cikket az újságíró szokott írni. :lol: Kellene csinálni egy 4:3 képarányú képet a plakát mintájára amit a helyi TV képújságába tudnék berakni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Tomi! Petőfi Népébe nem hirdetést akarsz feladni....cikket az újságíró szokott írni. :lol: Kellene csinálni egy 4:3 képarányú képet a plakát mintájára amit a helyi TV képújságába tudnék berakni. :lol: oké milyen file formátum kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Lehet .bmp, .tif, .jpg minimum 800 x 600-as legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 hogyan állunk a többi klub megkeresésével? hungarian corsa klub, ford, kik is vannak még? Sziszi Calibra Club? Kell egybe parkoló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Komolyan attól kezdek fosni,hogy nem tudjuk majd hova rakni azt a rengeteg autót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Komolyan attól kezdek fosni,hogy nem tudjuk majd hova rakni azt a rengeteg autót! :lol: hozzátok a ker'be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Komolyan attól kezdek fosni,hogy nem tudjuk majd hova rakni azt a rengeteg autót! :lol: Van hely a merkantil telepen is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Gyerek progira intéztem kettő azaz 2 darab óvonőt,akik vállalták a programok szervezését illetve le vezetését! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Gyerek progira intéztem kettő azaz 2 darab óvonőt,akik vállalták a programok szervezését illetve le vezetését! Nagyon dicséretes :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Nagyon dicséretes :lol: ÁMEN :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Hánytól van kapunyitás és zárás, nincs feltüntetve sehol ?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabii Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 kapunyitást valahol megtaláltam h 8 óra.A díjkiosztót 6-ra írták :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Köszke, tolmácsolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 Bajáról kb 10 autó jelezte ma részvételét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 KTV megbeszélés hétfőn 9-kor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts