Kacsero Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Na jó, most komolyan.... :huh: Ha van olyan dolog amiben kell a segítségem megoldjuk, pl. :szalag , rádió...stb. Szallag az lehet hogy kell, de rádió mindenféle képp kellene... mennyit tudnál intézni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Kicsit hosszúra sikeredett a családi skype esemény...nem is értem miért nem fért bele 1 órába az elmúlt 12 év történései. :huh: Sajnos emiatt én is lemaradtam a megbeszélésről...de majd MSN-en vagy pü-ben elintézzük. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Kicsit hosszúra sikeredett a családi skype esemény...nem is értem miért nem fért bele 1 órába az elmúlt 12 év történései. :huh: Sajnos emiatt én is lemaradtam a megbeszélésről...de majd MSN-en vagy pü-ben elintézzük. ^_^ beszélnünk kell, na mi nem leszünk ilyen hosszúak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Kicsit hosszúra sikeredett a családi skype esemény...nem is értem miért nem fért bele 1 órába az elmúlt 12 év történései. :huh: Sajnos emiatt én is lemaradtam a megbeszélésről...de majd MSN-en vagy pü-ben elintézzük. ^_^ Udi így olcsóbb és nem idő igényes annyira! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Tomi annyit csinálj már meg légyszi,hogy az auchannak az emblémáját névvel együtt tedd már rá egy plakát erejéig hogy holnap ez a szuka lássa!Mert ezek nem normálisak ezen a téren!Csak 1 darabra tedd rá a nevét meg a lógóját!Köszi oké. Piac Rendben mienk a terület. Rendőrség rendben, jönnek csak beszélnem kell a főkapitánnyal, hogy akkor mi is kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Médiákkal kapcsolatban kellene beszélnünk....minél előbb MSN-en elérhető vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Médiákkal kapcsolatban kellene beszélnünk....minél előbb MSN-en elérhető vagyok. vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Most már én is.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Keresek egy sajtóreferenst! aki vállalja az arcát a TVben a pontos szöveget megkapja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Keresek egy sajtóreferenst! aki vállalja az arcát a TVben a pontos szöveget megkapja! Hun a klubelnök? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Hun a klubelnök? :huh: Elment nyaralni, de netközelbe került ezért figyeli az eseményeket. A jövő héten kedden otthon leszek, már ha kellek. Telón persze addig is elértek. Tűzoltókkal beszéltem, jönnek, de hogy a hivatalos formáját is megadjuk a dolognak, írtam nekik mélt' az előbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Hát srácok Auchan köszni szépen jól van,meg azt is gondoltunk rájuk!Elöbb kellett volna szólni nekik!Univer adna kosarat,de a szlalom győztes nem hiszem hogy örülne egy erős pistával teli kosárnak!Vodafone is azt mondta egy hónap a jóvá hagyása a dolgoknak időbe szólunk bár mibe segítenek ha tudnak!A többi holnap kiderül!A gumist érdekli,Bionet se mondott még nemet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Hugi lehet elvállalja,tomival még pontosítani kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Hugi lehet elvállalja,tomival még pontosítani kell! Ez elég meredek így! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Ez elég meredek így! :huh: Nem volt gond!Nem mozdult rá!Meg beszéltek mindent!A többi pedig pár nap múlva ki derül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 szerdán próbafelvétel délután Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Nem volt gond!Nem mozdult rá! Méééég..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Méééég..... Ezt a lackó elött ne nagyon hangoztasd! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 elmentek ti a fenébe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Ki tud szalagot szerezni? Paja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 szerda este 18:00 próbafelvétel nálam Csabi gyere! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 szerda este 18:00 próbafelvétel nálam Csabi gyere! Rendben, sztem, tudok menni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 a malomból: A Malom Rádióba mikor küldesz egy szöveges anyagot, amelyre készíthetünk egy szpot-ot? Várjuk az A1-es plakátokat is, valamint ha készül szórólap azt is. tehát valaki segítsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 tehát valaki segítsen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most a marketinges nem elég kreatív? :huh: :lol: A "te mit tudsz egy igazi versenypályán" szerintem jó bevezető szöveg lenne. A kecskeméti gokartpálya ismét az autósoké lesz szeptember 12.-én. A MOTE, és a KOMA ismét házigazdája lesz egy nagyszerű autós talákozónak. A rendezvény középpontjában az egészség, a környezetvédelem, és az autós rutin feljesztése áll. Programok: véradás, bioüzemanyag, szlalom, autózás a pályán, szimulátor, tűzoltók, rendőrök, és autómentők bemutatója, tuning, és veteránautó kiállítás, gyermekprogramok, és még sok stb. Nézzétek át, írjatok hozzá! A MOTE, és KOMA neveket lehet másképp is írni. Az aláhúzott mindenképp lényeges lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 elmentek ti a fenébe. Én kérek elnézést, hogy ALAPTALANUL feltételeznek rólad ilyet :P :huh: :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts