Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ma akkor hányra ér haza mester úr:?

Pontosabban hányra menjünk a Jókaira?

18:00 jókai

nincs semmi baj, elméletileg most már működik de a szakemberek majd megvizsgálják. Bármilyen kérdés esetén Hemi segít!

Elküldve
Én ezt leveleztem le, és adtam meg Joe-nak, a többiről nem tudok.

Kicsit sokan intézték már ezt, ezért volt némi kavar szerintem.

Azért csak nem dőlt össze a világ :huh:

Elküldve
Kicsit sokan intézték már ezt, ezért volt némi kavar szerintem.

Azért csak nem dőlt össze a világ :huh:

Joee az ilyen!Kis kavaró gép!No meg olyan mint a kis elefánt:nehezen tanul,könnyen felejt! :lol:

Elküldve
Joee az ilyen!Kis kavaró gép!No meg olyan mint a kis elefánt:nehezen tanul,könnyen felejt! :huh:

Na én aztán imádok kavarni.

Más:

Sziszi nem jön este és nem kíván a rendezvény alatt segédkezni.

Ha az előkészületekben kell segítség, akkor szóljunk neki, azt mondta.

A caliclub eddig 11 autóval jön, az indított lista szerint.

Elküldve

Mi a gond Jónás? Előkészületekben, utómunkában segítek, ha nem kavartátok volna agyon akkor webes részt is vittem volna. A rendezvényre jönnek ismerősök akikkel együtt szeretnék lenni, nem nagyon izgat ha neked ez nem tetszik.

Elküldve
Nem értem és nem is érdekel mi bajod van, szerintem csak a szokásos kötekedősödi tört rád.

Engem sem érdekel,fizetsz,kijösz,hiszti meg nem kell! :huh:

Elküldve
Na elmész te a p....ba, a hisztiddel együtt !

Az bassza a csőrőd hogy nem te intézed a webes dolgot?

Hányszor ígérted meg?Hányszor hívott emiatt Joee?

Ígérgetéssel tele a padlás,szorít az idő,legközelebb ha terhes a dolog szólj előre,megoldjuk máshogy.

Ennyi!

Elküldve

Tudtam én, hogy nem kellett volna felírnom a fórumra, hogy mit mondott Sziszi, csak gondoltam jobb ha mindenki tudja, hogy ne számítsunk rá a rendezvényen.

Elküldve
Tudtam én, hogy nem kellett volna felírnom a fórumra, hogy mit mondott Sziszi, csak gondoltam jobb ha mindenki tudja, hogy ne számítsunk rá a rendezvényen.

Nincs itt ezzel gond,szóljon az elején,hogy bocs nem érek rá ilyenre,nincs gond.

Elküldve

Az bassza a csőröm hogy neked mindenbe bele kell pofáznod, mert olyan dolgozó lány okos vagy. Tőlem viheti bárki a webes részt én csak a tárhelyet intéztem. És ha én vinném is akkor is ugyanígy érnék rá, úgyhogy tartsd meg magadnak az összeesküvés elméleteidet.

Elküldve
Mondjuk pár hívásom volt ez ügyben tényleg.

Képzeljétek, nekem is volt, ingyen volt, gyorsabban nem ment, meg is van több mint egy hete weboldal azóta se.

Elküldve
Az bassza a csőröm hogy neked mindenbe bele kell pofáznod, mert olyan dolgozó lány okos vagy. Tőlem viheti bárki a webes részt én csak a tárhelyet intéztem. És ha én vinném is akkor is ugyanígy érnék rá, úgyhogy tartsd meg magadnak az összeesküvés elméleteidet.

Rendben! :huh:

Elküldve
Képzeljétek, nekem is volt, ingyen volt, gyorsabban nem ment, meg is van több mint egy hete weboldal azóta se.

Senki nem mondta, hogy neked nem volt.

Elküldve

Sajnos az idén én sem tudok 100%-ot nyújtani, de megpróbálok lélekben veletek lenni... :huh:

Na jó, most komolyan.... B) Ha van olyan dolog amiben kell a segítségem megoldjuk, pl. :szalag , rádió...stb.

Belefogtunk lakásalakításba és babavárásba... ^_^ Pisti (Gepárd) már a kiságyat is látta.... :P

Ma épp vízművezek, így kimaradok a megbeszélésből is... :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.