Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Figyeljünk a költségekre. az A/1-es papír plakátok kinyomtatása 2.400 Ft/db

a 4-5db 9600-12000 Ft.

Ezt én nem tudom finanszírozni, a Blitz után. Kérem a szekció vezetője és gazdasági vezetője beszélje ez meg!

Keresünk Pályanap szponzort! Ha csak 30 ezret ad az is kell!!!

Akkor legyen a Malomba 2-3 db az elég frekventált.

Elküldve

Tomi023!

Ha elküldöd nekem képfájlként A4-es formátumban akkor kinyomtattom és kirakom a kirakatba, bőven elég az A4-es ha a bejárati ajtóra rakom. :huh:

Elküldve
Tomi023!

Ha elküldöd nekem képfájlként A4-es formátumban akkor kinyomtattom és kirakom a kirakatba, bőven elég az A4-es ha a bejárati ajtóra rakom. :huh:

oké THX

Elküldve

Megkérdeztem helyben A4-es színes nyomtatás 50% lefedettség felett 1-100 db-ig 100 Ft/db. :huh:

Nyomtatok 4-5 darabot és kirakom több ismerős boltjába.

Elküldve
mit nem értesz?

a pénzügyeket pü nagyon szívesen!

mind1...

lementettem a képet, bent a cégnél megpróbálom kinyomtatni A3-ba vagy A4-be, ha jó lesz, akkor ott kirakom úgy... :huh:

Elküldve

figyu ide ha egyénileg nyomtattok akkor inkább dobok cdr-t vagy tiff-et!!!

A színes fénymásolós nyomtatósdi sokkal olcsóbb! és szinte minden sarkon van. Azok meg tudnak corelt. :huh:

Elküldve

Pályanapos szélvédőmatricák nálam, akinek kell eljöhet felragasztani, vagy estére ragasztunk.

Javasolnám, hogy a nagyobb reklámérték miatt most ne a szokott helyen, hanem a CP-ben talizzunk.!!!

Elküldve

Ha előbb olvastam volna....na mind1 összeraktam. Klímásbox-on rövidebb bowdenek vannak...ha ezt tudom a műszerfal visszarakása előtt kicseréltem volna. Szerencsére nagy nehezen de sikerült bepattintani minden bowdent a helyére. :huh:

Elküldve

vasárnap este 18 h meeting nálam a jókain!

- gyermekprogramok?

- szlalom terve (Gepard Csabi lemérték a pályát)

- pályán kívüli versenyek pontozása, díjazása

- ceremónia mester személye?

Elküldve
vasárnap este 18 h meeting nálam a jókain!

- gyermekprogramok?

- szlalom terve (Gepard Csabi lemérték a pályát)

- pályán kívüli versenyek pontozása, díjazása

- ceremónia mester személye?

Jövő héten kellene menjünk kilincselni pár helyre Tomi!De majd holnap meg beszéljük!

Elküldve

Tomi023!

Megbeszélésre átmegyek viszont késni fogok mivel 17-18 óráig Skype-on kell kapcsolatot teremteni Chicago - Kkfháza között (family meeting). Kb. 18:30-ra érek oda... :huh:

Elküldve

Mi is ott leszünk Renivel és ha minden igaz Sziszi is jön.

Renivel úgyfest jön majd a metros barátnője a pályanapra segíteni a beléptetésnél vagy ilyesmi.

Elküldve

Üdv.

Két probléma van így hirtelen, egyik hogy nem használunk szóközt meg ékezetet webcímben mert akkor ilyen kriksz-kraksz-os lesz a webcim mint a pályanapos banner esetében. (http://www.palyanap.com/M%e1sodik%20p%e1lyanap%20g%f6rbe.jpg)

A másik meg, hogy még mindig nincs összelinkelve a tárhely a domain-el, ami igen csak aktuális lenne már, mert addig hiába töltünk fel bármit nem fog látszani.

Elküldve
Üdv.

Két probléma van így hirtelen, egyik hogy nem használunk szóközt meg ékezetet webcímben mert akkor ilyen kriksz-kraksz-os lesz a webcim mint a pályanapos banner esetében. (http://www.palyanap.com/M%e1sodik%20p%e1lyanap%20g%f6rbe.jpg)

A másik meg, hogy még mindig nincs összelinkelve a tárhely a domain-el, ami igen csak aktuális lenne már, mert addig hiába töltünk fel bármit nem fog látszani.

elküldtem a jahósra, elvileg minden kész az én webtárhelyemen van a pályanapos domain.

Xray is megkapta, ő is szerkeszt.

Elküldve
Kissé túl variáltátok a dolgot, úgy látom. Nem értem miért kellett tárhelyet intézzek ha most meg a tiéden lesz a cucc. :huh:

te is intéztél tárhelyet? erről nem tudtam. Gepard azt mondta, hogy Pista elintézte a domaint, azt megvettük, és már csak tárhely kell.

Mondtam neki akkor tegyük az enyémre, úgy is van hely, és nem kerül pézbe.

De ez nem baj ugye :lol: ?

szeretném ha jönnél ma!

18:00 jókai

Elküldve
Domain megvan.

Köllene IP cím hova mutasson, vagy név szerverek, amit hozzá lehet adni.

Az IP-vel kapcsolatban este fog a srác hívni, de most ő sincs itthon.

Ne hívjon küldje el mélben, ki tudja hol leszek este :huh: :lol: ^_^

Én ezt leveleztem le, és adtam meg Joe-nak, a többiről nem tudok.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.