J0hnny Elküldve Június19, 2009 Elküldve Június19, 2009 Valahogy engem sosem kapott el ez a borutcás feeling... <_< Sok sznob kötsög(tisztelet a kivételnek)issza az olcsó homoki bort drágán,aztán részegen meg belédkötnek...iszonyat sokan vannak egy szűk helyen,zsíroskenyér kétszázé... Hol van már a főtéri koncertek sora,igényes sörsátrak,elfogadható árak stb...
Joee Elküldve Június19, 2009 Elküldve Június19, 2009 Valahogy engem sosem kapott el ez a borutcás feeling... <_< Sok sznob kötsög(tisztelet a kivételnek)issza az olcsó homoki bort drágán,aztán részegen meg belédkötnek...iszonyat sokan vannak egy szűk helyen,zsíroskenyér kétszázé... Hol van már a főtéri koncertek sora,igényes sörsátrak,elfogadható árak stb... Kistehén koncert lesz ma, tudom nem a te világod, de koncert :) Amúgy valóban magasak az árak, mákunkra kedden sikerült inni pár koktél ingyé. Jól helyezkedtünk :)
tomi023 Elküldve Június19, 2009 Elküldve Június19, 2009 tanult és sokat látott kollégával értek egyet.
J0hnny Elküldve Június19, 2009 Elküldve Június19, 2009 Kistehén koncert lesz ma, tudom nem a te világod, de koncert <_< Amúgy valóban magasak az árak, mákunkra kedden sikerült inni pár koktél ingyé. Jól helyezkedtünk :) Még az árak nem is bántanának,de a hering feeling...
warwolf Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 Kicsit elvesztünk, bocsi! <_< De Johnnyék meglettek, igaz a Piactérnél. :)
Joee Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 Pedig serváltunk ülőhelyet. Hajnali 3-kor haza is jöttünk <_<
Gepard Elküldve Június20, 2009 Elküldve Június20, 2009 Én is körbemkerültem a helyszínt kocvsival, de sok volt az ember így inkább a piaci társasághoz csatlakoztam. És, amúgy is utálom a bort.
tomi023 Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 péntek szelid, mikor, hol találkozunk, mit kell vinni?
Kacsero Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 péntek szelid, mikor, hol találkozunk, mit kell vinni? Szerintem, a szokásos lehetne az indulás: 10-kor a csalánosi parkolóból! A mit kell vinni-ről, meg az ELNÖK ÚR-nak kéne nyiltakozni... :) Sört mindenféleképp... :(
Joee Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Szerintem, a szokásos lehetne az indulás: 10-kor a csalánosi parkolóból! A mit kell vinni-ről, meg az ELNÖK ÚR-nak kéne nyiltakozni... :) Sört mindenféleképp... :( Leírom ami eszembe jut: -1db bogrács+állvány -sok sör!!!! -esetleg fát is vihetnénk, hogy ne ott kelljen keresgélni (én viszek 1-ládával itthonról aprítva) -nyárs -más nem jut eszembe
Gepard Elküldve Július13, 2009 Elküldve Július13, 2009 Szerintem, a szokásos lehetne az indulás: 10-kor a csalánosi parkolóból! A mit kell vinni-ről, meg az ELNÖK ÚR-nak kéne nyiltakozni... :) Csalánosi jó 10-kor. Azt meg tudja a franc mit kell vinni, hozzátok magatokat és kész. Amúgy Joe-val beszéltünk, nagyjából megvan minden. Csabi ha tudod akkor a bográcsot hozd már el megint állványostul. Aki pedig a zászlókat őrzi az pedig azt hozza! Más nem jut eszembe hirtelen.
Kacsero Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Itinerrel mi a helyzet?? :) Lesz, vagy majd pénteken lesz megcsinálva?
Joee Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Itinerrel mi a helyzet?? :) Lesz, vagy majd pénteken lesz megcsinálva? Úgy tudom Pisti ma csinálja, mondjuk mi ezt már telon is letárgyaltuk. Azért beírom, hogy tudják a többiek is, hogy NEM ÉN CSINÁLOM!!!!
Kacsero Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 Úgy tudom Pisti ma csinálja, mondjuk mi ezt már telon is letárgyaltuk. Azért beírom, hogy tudják a többiek is, hogy NEM ÉN CSINÁLOM!!!! Jaja, most van lent, és jah, megbeszéltük telón! :) Bogrács+állványt intézve, viszem majd pénteken! :(
Gepard Elküldve Július14, 2009 Elküldve Július14, 2009 NEM ÉN CSINÁLOM!!!! Ez :) nem biztos, hogy jó hír mindenkinek. Annyit előrebocsátok, hogy ripacsot nem kell keresni. :P :(
Joee Elküldve Július15, 2009 Elküldve Július15, 2009 Veszélyben a haza. Asszony kötőhártya gyulladásban szenved. Csináljuk az orvos által előírtakat, de egyre rosszabb. Nagyon remélem, hogy péntek reggelre nagyfokú javulás lesz, mert jelenleg kinyitni sem tudja a szemét :)
tomi023 Elküldve Július15, 2009 Elküldve Július15, 2009 Nagyon remélem, hogy péntek reggelre nagyfokú javulás lesz, mert jelenleg kinyitni sem tudja a szemét :) sajnálom szegényt de Joee nézd az előnyeit :(
Joee Elküldve Július15, 2009 Elküldve Július15, 2009 sajnálom szegényt de Joee nézd az előnyeit :( Most ennek nincs jó oldala :) a palyanap.com kinek a kezelésében van? Úgy tudom Sziszinek, de holnap rákérdek.
Gepard Elküldve Július15, 2009 Elküldve Július15, 2009 Most ennek nincs jó oldala :) Úgy tudom Sziszinek, de holnap rákérdek. Pont a napokban jutott nekem is eszembe.
Gepard Elküldve Július16, 2009 Elküldve Július16, 2009 Baltát viszek, meg fűrészt is ha kell. Persze ha Tomi hozza a motorost akkor én nem viszem.
warwolf Elküldve Július17, 2009 Elküldve Július17, 2009 Mi, kb. szombaton 10h. magasságában csatlakozunk a csapathoz! :)
tomi023 Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 a következő szombat Morgó Csabinál! Omega szerviz nekem :( Csabival beszéltem ma, szerdán találkozunk és pontosítunk de részéről nincs akadálya. Losi is biztosított a segítségéről, Johnny úgy sem hagyja ki, Udi? GsiCsabi? Gepárd gondolom betonozni fog :) van egy tálca adrenalin és veszek még udcsit, meg rendelek pizzát oké?
Kacsero Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 a következő szombat Morgó Csabinál! GsiCsabi? GSiCsabi, pénteken éjszakás még, így valszeg, csak szombaton a délutáni órákban tudok oda érni :( De a pizza ráér akkor is :)
Kacsero Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 Pályanapos témába is lassan le kellene ülnünk megbeszélni a részleteket.... szerintem :)
Recommended Posts