Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
De jó volt a mai tali, jó sokan voltunk :)

Jaja, sztem is király volt.Régen voltunk ennyien.Ha Joe is eljött volna, gyakorlatilag teljes lett volna a létszám.

Füri hawerje nemsemmi fazon volt! :huh:

Elküldve

Remélem a következő talira már Fx-el megyek, hétfőn-kedden termosztát csere, gittelés, festés alapozóval. Ajtócsere + színrefújás majd később, még szereznem kell 1 bal első ajtót, mociháztetőt (GSi) is.

Elküldve

Miután egy kicsit mérlegeltem a dolgokat arra jutottam,hogy a szelidi talit átkellen rakni ide.

Én már voltam párszora haverokkal,nagy fürdések és bulik voltak lent.

Pár kép a helyről.

Érdemes a tavalyi programokat megnézni.Elég színvonalas.

Van lent nagy autós camping,a közelben bérelhető házak,fel lehet kenuzni a körösön,inni,csajozni,este bulizni,családosoknak romantikus séta a parton stb stb.

Szálláslehetőségek

Tavalyi program:

koros_program.jpg

Elküldve
Miután egy kicsit mérlegeltem a dolgokat arra jutottam,hogy a szelidi talit átkellen rakni ide.

Sztem meg, a szelidet meg kellene hagyni, már-már hagyomány... :huh:

de ez csak az én véleményem :)

Elküldve
Sztem meg, a szelidet meg kellene hagyni, már-már hagyomány... :huh:

de ez csak az én véleményem :)

Szerintem elég szocreál ott az élet nyáron,nem sok program van.

Elküldve
Szerintem elég szocreál ott az élet nyáron,nem sok program van.

Nem a program a lényeg, hanem a társaság, meg a pihenés, részemről! :)

Amúgy meg, az idén Neked kell leszervezned az itinert.... :huh:

Elküldve
De nem zárja ki a dolgot, hogy eljutunk bandailag a Johnny álltal javasolt helyszínre.Én pl. sosenemvoltammégott....

Én sem voltam, és persze, hogy nem zárja ki.

Csak szerintem egy másik alkalommal kellene megejteni. Meg arra lehet, hogy elég lenne egy nap is, hasonlóan a kolbifeszthez.

Elküldve
Csak szerintem egy másik alkalommal kellene megejteni. Meg arra lehet, hogy elég lenne egy nap is, hasonlóan a kolbifeszthez.

Inkább akkor egy hétvége.1 napért kár elindulni.Sztem.

Elküldve
Voltam ma Bazsinál, és azt beszéltük, ha mindenkinek jó akkor mehetnénk együtt az ő kocsijával is, Lacházára.

Vélemény?

Udi, Csabi?

mert Te nem akarsz gyorsulni??? :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.