warwolf Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Nekünk jó, talán elég sok idő telt el a tojáshéjas pizza óta, és újra enni tudok ott :D A múlt 7n is onnan rendeltük a pinzát Pajához, és senki nem ment ki utána hányni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 A múlt 7n is onnan rendeltük a pinzát Pajához, és senki nem ment ki utána hányni! :D Félre ne érts, nagyon finom a pizzájuk és sosem volt gondom velük, csak 1x volt tojáshéj a pizzán és az elvette tőlük kicsit a kedvem. Na de ez régen volt, hátha holnap nem járok így :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Részemről mindkét hely oké, a malomban, még úgysem ettem pizzát. Laverde meg most normálisabb kiszolgálás, mint anno. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 én ma pesten vagyok és van két kamion pótkocsi, egy vontató és két 13 méteres buszunk mára. De ha ez nem lenne elég akkor van két 3 m-es világítótábla szerelés. Na így lehet kések...tegnap is 21-re értem a sasba 19 helyett de megvártak :lol: egyébként laverde, nem fog esni, áramot meg kérünk a hólégfújónak :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 én ma pesten vagyok és van két kamion pótkocsi, egy vontató és két 13 méteres buszunk mára. De ha ez nem lenne elég akkor van két 3 m-es világítótábla szerelés. Na így lehet kések...tegnap is 21-re értem a sasba 19 helyett de megvártak :D egyébként laverde, nem fog esni, áramot meg kérünk a hólégfújónak :D :lol: :lol: Akkor maradjon a La Verde és az enyémhez még áram sem kell, csak egy kis cif meg papírtörlő. Azt meg ha el nem felejtem viszek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 szépen süt a nap, 4-ig nem tudnátok ideérni a céghez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 szépen süt a nap, 4-ig nem tudnátok ideérni a céghez? asszem nem...:D most értem haza... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janika83 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Üdv! Valaki tudna nekem segíteni? Alufelnit szeretnék F Astrára. Amit kinéztem az 4x100 14" ET36 185/65 gumikkal. A kérdésem a következő: 1. Jó lesz nekem ez az ET szám? Mit befolyásol, hogy a gyáritól (49) ennyivel kisebb ez a szám? 2 Mi a véleményetek a központosító gyürükről, jó megoldás ez? (mert gondolom szükségem lesz rá) A válaszokat előre is köszönöm. Üdvözlettel János Kiskunfélegyháza Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 asszem nem...:D most értem haza... :lol: Én odaértem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Sajnos csak a végére tudtam odaérni, kifogtam egy PC-t amitől nem tudtam megszabadulni, de a végén jó lett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 szépen süt a nap, 4-ig nem tudnátok ideérni a céghez? Mai nap sikerült! :D THX a matricát... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Ma lesz tali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Ma lesz tali? Én javasolnám a Bundit.Ma este nem lesz hideg sztem...... Aztán majd a többiek megmondják a frankót.Gepárddal valszeg csak 20:30 körül érünk be.Délutánosság Rlz.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Részemről OK! Kb. 20:30-kor érkezem remélhetőleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 jön valaki időban? időben (Bala VA2) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 jön valaki időban? időben (Bala VA2) Még semmi sem biztos. Most indulok wlan hálozatot csinálni egy dokihoz. Építeni kell a kapcsolatokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Én javasolnám a Bundit.Ma este nem lesz hideg sztem...... Aztán majd a többiek megmondják a frankót.Gepárddal valszeg csak 20:30 körül érünk be.Délutánosság Rlz.... :lol: Kb 20.00 körül már ott leszek... de nem tok sokáig maradni, mert menni kell dolgozni... :lol: éjszakázás Rlz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 de nem tok sokáig maradni, mert menni kell dolgozni... :lol: éjszakázás Rlz... :D Nemsokára mi is beszállunk ebbe a körbe.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Tomi ! Jókain leszel ? Megyek én is valamikor..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Az eheti meet lehetne egy jó vacsora? Január 20-án, pénteken 18 órától Szeretettel Várunk Mindenkit éttermünk 4. Torkos Lakomájára, mely alkalomból ismét 50% kedvezménnyel vacsorázhatnak nálunk Vendégeink. Legyen a vendégünk egy jó vacsorára! Sasfészek! Ha kell foglalok asztalt de ahhoz kell pontos létszám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Az eheti meet lehetne egy jó vacsora? Január 20-án, pénteken 18 órától Szeretettel Várunk Mindenkit éttermünk 4. Torkos Lakomájára, mely alkalomból ismét 50% kedvezménnyel vacsorázhatnak nálunk Vendégeink. Legyen a vendégünk egy jó vacsorára! Sasfészek! Ha kell foglalok asztalt de ahhoz kell pontos létszám! Én pesten bulizok pénteken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Az eheti meet lehetne egy jó vacsora? Január 20-án, pénteken 18 órától Szeretettel Várunk Mindenkit éttermünk 4. Torkos Lakomájára, mely alkalomból ismét 50% kedvezménnyel vacsorázhatnak nálunk Vendégeink. Legyen a vendégünk egy jó vacsorára! Sasfészek! Ha kell foglalok asztalt de ahhoz kell pontos létszám! Délutánosság rlz..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Nem február 20 véletlenül? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 ja de lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Most akkor mikor? :D Más. Két időpont, ami közelebbről is érint bennünket az idei évből, már biztos a találkozókkal kapcsolatban. Május 15-17. Soltvadkert (intézem) Július 10-12. Szelidi Összeröfi (Szervezést vállalja valaki? Joe, Dini?) Mindenki tájékozódjon az időponttal kapcsolatban, és már most ütemezze a szabit a főnökénél. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts