Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Köszi a szervezést, és köszi a részvételt, mindenkinek.

Jó volt a hangulat, szerintem, ha nem kellene ma sok embernek dolgozni akkor tovább is maradtunk volna.

Jövőre szervezzünk hozzá egy szilveszteri bulit is.

Elküldve

Igazán nincs mit köszönni a szervezésen, nem tartott semmiből... :)

Amúgy, köszönöm a részvételt, szintén jó volt megint együtt látni a "csapatot"! :)

Sajnálom,és elnézést kérek, hogy nem tudtunk tovább maradni, de menni kellett még nekem/nekünk pestre...

De örülök, hogy mindenki jól érezte magát, szerintem is, tartani kell továbbra is ezt a "hagyományt" és jövőre megint megtartjuk! :rolleyes:

Elküldve

Köszönjük a szervezést, nagyon jól éreztük magunkat.

Jó társaság, jó kaja :rolleyes:

Jövőre is megyünk, csak hogy tartsuk a szokást.

Elküldve

Ma este hol lesz, egyáltalán lesz-e öszreccsenés?Kerti mint tudjuk januárban csökkentett üzemmódban üzemel, szal az kilőve.

Javaslat, vagy mindenki igyon este otthon egy bögre meleg teát inkább?

Elküldve
Ma láttam Joeet & Renit a metróban... már mentek kifelé,a biztonsági őr intenzív figyelése mellett... B)

És nem hasznátad ki, hogy nem rád figyel? Vagy volt bérleted? ;)

Elküldve
Ma este hol lesz, egyáltalán lesz-e öszreccsenés?Kerti mint tudjuk januárban csökkentett üzemmódban üzemel, szal az kilőve.

Javaslat, vagy mindenki igyon este otthon egy bögre meleg teát inkább?

Ha nem akarunk sehova beülni, és mégis tartanánk összeröfit,javasolnám fél 8-tól a malom -P3 parkolót... :blush:

max, viszünk kajcsit, meg ücsit... B) ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.