Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sajnos én nem megyek mivel még lábadozom, ha jobban érzem magamat akkor szombaton beugrok Ferihez és Bazsihoz GPS ügyben. :lol:

Elküldve
Este tali ? ki jön? Szerelmes Johnny ott lessz vagy Nagyfalusi módjára elmarad..... :) :P

Beszótá? :lol: :lol: Egy kezemen megtudom számolni te hányszor voltál! :P

Elküldve
Beszótá? :lol: :lol: Egy kezemen megtudom számolni te hányszor voltál! :P

Kettes számrendszer segítségével 31-ig el tudsz számolni egykézzel :P :)

Elküldve
Na akkor legyen, de én csak 21:00 körül érek majd.

Mi tart addig?? :lol:

20:00-kor tipli, előtte szólsz, hogy elmentél, ha pedig v.mi kell, hívjanak fel.

Amúgy nem szoktak. :lol:

Elküldve

Kellene 1 hozzávetőleges létszám, hogy kb, mennyien is leszünk, a szekciós vacsin... :lol:

DÁTUM:

2008. 12.28. CSALÁNOSI CSÁRDA

1. GSiCsabi +1

2. Morgó +1 (+1?)

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Elküldve
Kellene 1 hozzávetőleges létszám, hogy kb, mennyien is leszünk, a szekciós vacsin... :lol:

. GSiCsabi +1

2. Morgó +1 (+1?)

3.Losi+Timi

4.

5.

6.

7.

8.

Viszont kérdés pl., hogy Paja mikor melózik.....

Elküldve
Viszont kérdés pl., hogy Paja mikor melózik.....

Pont a multkor, a vízműnél ezt beszéltük, hogy azért jó a 28.-ka, mert Ő 30.-án melózik :lol:

Elküldve
Pont a multkor, a vízműnél ezt beszéltük, hogy azért jó a 28.-ka, mert Ő 30.-án melózik :lol:

Este jön Reni és megkérdem hogy melózik.

Álltalában 1 hétvégi napot dolgozik, remélem nem a vasárnap lesz akkor :lol:

Elküldve
Este jön Reni és megkérdem hogy melózik.

Álltalában 1 hétvégi napot dolgozik, remélem nem a vasárnap lesz akkor :lol:

Még csak a jövőhetet írta meg nekik a műszakvezető. Szóval sajna még nem tudok választ adni.

Mivel nem rég óta van a metró-ba, így nem nagyon ugrálhatunk még, de megpróbálok beszélni a kontaktommal ott :lol:

Elküldve

Egyébként csak egy hirtelen felvetődött kósza 5letem lenne, és nyugodtan lehurroghattok ha lükeség, de mi lenne, ha előrébb hoznánk a vacsi idejét?Tehát nem karácsony és szilveszter közé, hanem mondjuk karácsony előtti 7végére?

Azért bátorkodtam ezzel az 5lettel élni, mert pl. lehet, hogy v.ki el akar utazni a 2 ünnep között, és.......

Szóval ilyenek..... :lol:

Elküldve
...de mi lenne, ha előrébb hoznánk a vacsi idejét?Tehát nem karácsony és szilveszter közé, hanem mondjuk karácsony előtti 7végére?

Azzal az a gond, hogy dec.20-a szombat --> munkanap, mert a 24.-ét akkor kell ledolgozni... szvl, sztem, ezért felejtős... :lol:

Elküldve
Azzal az a gond, hogy dec.20-a szombat --> munkanap, mert a 24.-ét akkor kell ledolgozni... szvl, sztem, ezért felejtős... :lol:

Értem.Csak egy 5let volt......

Elküldve

DÁTUM:

2008. 12.28. CSALÁNOSI CSÁRDA

1. GSiCsabi +1

2. Morgó +1 (+1?)

3. Losi + Timi

4. Joee (+Reni 50%)

5.

6.

7.

8.

Többiek??? :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.