Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Most próbáltam hívni a Tibit, de ki van kapcsolva.. majd holnap lebeszélem Vele, hogy toljuk kicsit későbbre...;)

Beszéltem Vele :rolleyes:

Akkkor tehát, aki jön:

SZOMBATON az IZSÁKI úti mezőgazdasági bolt előtti parkolóban 16.45-kor talizunk! ;)

Elküldve
Akkkor tehát, aki jön:

SZOMBATON az IZSÁKI úti mezőgazdasági bolt előtti parkolóban 16.45-kor talizunk! ;)

Mé' vágol ilyen fancsali képet hozzá? :rolleyes: ;)

Elküldve
Jó kis sütögetés volt.CSabi bocsmá', hogy nem figyeltem, de kisit el voltam bágyadva hazafelé! ;)

Csatlakozom, sztem is jó kis party volt ;)

Mire is nem figyeltél? :rolleyes:

Nem volt semmi, hallottam, hogy dudultál :lol:

Elküldve
IDE jön valaki? :rolleyes:

Nekem lenne kedvem lemenni szombatra, de egyedül nem igazán.... ;)

Nekem is lenne kedvem, de én a Balcsinál leszek fateromnál.

Felmérem a helyzetet, hogy miként férne el ott 8-10 autó egy partyhoz. ;) :lol:

Elküldve
Az előbb előttem mentél, a Nyíri útról a Márc.15-re... dudultam, de gondolom a zene hangosabb volt... :lol: :rolleyes:

Látod az meglehet ;)

Sorry ;)

Elküldve

Hali. Tudom hogy ez nem ide való ez a kérdés de szerintetek meg lehet-e mókolni a motorvezérlő szoftvare-ét? ugymond egy kis tuning. Ha igen és ha valaki tudja hogy hogyan akkor elfogadnék egy kis segítséget.

Elküldve

Nemrégen taliztam Johnnyval és családjával+Morgóval és családjával valamint Kacseróval, aztán jóót fürödtünk a S.vadkerti tóban.A belépővel kisit ráfáztunk, mert éppen bornapok voltak, aztán a felnőtt 800, a gyerek meg 400ft volt.... :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.