Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ha jól emléxem, volt róla szó, hogy 28.-án mejünk szalonnát sütni Kadafalvára.

Eddig Udi mondta, hogy nem ér rá, Tomi megy plattenzéhez, Gepárdnak is necces a dolog, Paja nem szólt még a témához, szóval én amondó lennék, hogy ha más is úgy gondolja persze, akkor még "időben" le kellene mondani ezt a dolgot.

Vélemények?

Elküldve

Eddig Udi mondta, hogy nem ér rá, Tomi megy plattenzéhez, Gepárdnak is necces a dolog, Paja nem szólt még a témához, szóval én amondó lennék, hogy ha más is úgy gondolja persze, akkor még "időben" le kellene mondani ezt a dolgot.

Vélemények?

Én ráérek,de akkor legyen vasárnap vagy péntek este.

Elküldve

Vélemények?

Jó lenne tényleg eldönteni, mert a Tibi vár minket... :rolleyes:

ma is mondta, hogy akkor a szombatot el ne felejtsem... ;)

Elküldve

Mátrafüreden leszek céges rendezvényen, péntek este indulok és csak vasárnap este érek haza. Remélem addig összeáll a verda: váltó, kormánymű, szervó, feszítő, ékszíj, aksi problémák vannak.

Elküldve
Jó lenne tényleg eldönteni, mert a Tibi vár minket... :rolleyes:

ma is mondta, hogy akkor a szombatot el ne felejtsem... ;)

Csabi, sztem ezt a dolgot halasztani kellene.Mert akkor mi is szervezünk magunknak szombatra másik programot.......

Elküldve
Csabi, sztem ezt a dolgot halasztani kellene.Mert akkor mi is szervezünk magunknak szombatra másik programot.......

:rolleyes:

Ha senki nem jön, akkor ma lemondom....

nekem mind1... csak lehet, azért hamarabb kellet volna ezt letisztázni...

Elküldve
;)

Ha senki nem jön, akkor ma lemondom....

nekem mind1... csak lehet, azért hamarabb kellet volna ezt letisztázni...

Mond le.Én is csodálkozom, hogy ekkora volt a hallgatás.... :rolleyes:

Elküldve

Sajnos nekem sem jó a mostani, meg következő hétvége sem. Az utánuk következőről még nem tudok nyilatkozni.

De idén úgy néz ki, hogy annak is örülök, ha a nagyobb talikra el tudok menni. (a péntek este az más téma)

Elküldve
Tegyük péntekre!

Én azért hallgattam,mert én már fixre vettem,hogy megyünk.

Ez annál az Úriembernél lenne, akinek a beigemetál Caravanját csináltuk Morgónál.Ő meg pénteken még melózik.

Elküldve

Jelentem mi Szelíden leszünk szombaton. Kb augusztusig nem lesz szabad szombat esténk, szóval mi kimaradunk az ilyesmiből.

Mondjuk én nem is ismerem az illetőt, ahova menni akartatok :rolleyes:

Elküldve
Ígérte valaki fixre?

Pénteken is csak pingvinezett mindenki.

Én fixre vettem,mint a lottót! :rolleyes:

Pénteken...inkább nem mondok semmit,mert megint sértődés lesz. ;)

Elküldve

Szóval... :rolleyes:

Ma mondtam Tibinek, hogy nem akarnak sokan jönni,mert egyéb elfoglaltságuk van...

Mondta nekem, hogy Morgó+család mennek... mert volt náluk, és megbeszélték már...

Erre felhívta Losi, aki a telóban aztat mondta Neki, hogy akkor jön(nek) ő(k) is!

Szóval,én is megyek.. és a jól veszem ki az előbbiekből, akkor JOhnny is fixre jön... ;)

Úgy gondolom, hogy akkor aki jön, azokkal talizzunk 15.45-kor agroker bolt előtt az izsákin, és együtt kimegyünk..

Vélemény??

Elküldve
Szóval... :rolleyes:

Ma mondtam Tibinek, hogy nem akarnak sokan jönni,mert egyéb elfoglaltságuk van...

Mondta nekem, hogy Morgó+család mennek... mert volt náluk, és megbeszélték már...

Erre felhívta Losi, aki a telóban aztat mondta Neki, hogy akkor jön(nek) ő(k) is!

Szóval,én is megyek.. és a jól veszem ki az előbbiekből, akkor JOhnny is fixre jön... ;)

Úgy gondolom, hogy akkor aki jön, azokkal talizzunk 15.45-kor agroker bolt előtt az izsákin, és együtt kimegyünk..

Vélemény??

és ez melyik nap?

Elküldve
Én Vízműzök szombaton, de én úgy gondoltam azokat hívta sütögetni , akik szerelték a verdát...... :rolleyes:

nem csak azokat hívta, hanem a kecsói szekciót... ;)

Elküldve

Vélemény??

Így lesz! :rolleyes:

Elküldve
Toljuk ki egy órával a dolgot, mert kül. megroh@dunk a melegtől.......

Most próbáltam hívni a Tibit, de ki van kapcsolva.. majd holnap lebeszélem Vele, hogy toljuk kicsit későbbre...:rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.