Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ma megint délutános vagyok, szvl, csak 22.00 után érnék oda EB-hez, ha még ott lesztek... :D

Sztem időjárásfüggő lesz a dolog.Ha gatya idő lesz, akkor talán Kerti.....De majd jönnek a törpiek, oszt megaszondják! :D

Elküldve
Ma megint délutános vagyok, szvl, csak 22.00 után érnék oda EB-hez, ha még ott lesztek... :D

Hello!

Sikerült élletre kelteni a radiot!

Elküldve

UDI!!!

Ha jössz át vasárnap hozzál légyszi UTP kábelt min 15métert meg legalább 2db csatit a végére.

Otthon be kellene kábeleznem a szobám a padláson keresztül.

Köszi!

Elküldve
UDI!!!

Ha jössz át vasárnap hozzál légyszi UTP kábelt min 15métert meg legalább 2db csatit a végére.

Köszi!

BIG BROTER szoba.... :D :D :P

Elküldve
UDI!!!

Köszi!

Gondolom ilyesmit nem lehet kapni vasárnap seholsem...... :D

Elküldve

Ebként lenne egy meghívása a bandának Juni.28.-ra Kadafalvára egy szalonnasütésre Oláh Tiborhoz, akinek az Astráját ma Morgónál csináltuk.

Kinek mi a véleménye róla?Lenne rá igény?

Elküldve
Ebként lenne egy meghívása a bandának Juni.28.-ra Kadafalvára egy szalonnasütésre Oláh Tiborhoz, akinek az Astráját ma Morgónál csináltuk.

Részemről nincs akadálya :D

Elküldve

oké

bár én nem ismerem de ha kaja lesz akkor megyek :D :D :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.