corsarulez Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Igen, alatta kb. fél méterrel.... :lol: :D viccen kívül: toborozhatnátok hölgyeket a szekcióba, lehetne egy al-szekció! :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 viccen kívül: toborozhatnátok hölgyeket a szekcióba, lehetne egy al-szekció! :lol: :D És kit jelöljünk ki erre? Tomit? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 És kit jelöljünk ki erre? Tomit? :huh: ez megtisztelő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ez megtisztelő :huh: Azt csak hiszed csikánó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ez megtisztelő :lol: Nyugi, JOhnny sem gondolta komolyan... :D De szerintem nem rajtunk múlik, hogy nem csatlakozik több hölgy a szekcióhoz... :huh: Mi szívesen várunk mindenkit :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Jövőhét pénteken már én is kitudok menni, sajna most meló volt szombaton is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Jövőhét pénteken már én is kitudok menni, sajna most meló volt szombaton is. Király.Akkor lesz egy Veki A is végre! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ez a g. -ról jutott eszedbe? :huh: :lol: (ez már másik topic.....) :D Kiváncsi voltam, hogy melyik pasi kapcsolja össze a két dolgot, erre te teszed meg :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Jövőhét pénteken már én is kitudok menni, sajna most meló volt szombaton is. :huh: Várni fogunk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Király.Akkor lesz egy Veki A is végre! :lol: Még egy, ugyanis Axxonnak is az van. (bár ő még nem klubtag, vagy igen?) De ettől függetlenül természetesen várunk mindenkit. Mondjuk Tomit inkább rejteni kellene a lányok elől, akkor talán több jönne, vagy nem? :D :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Még egy, ugyanis Axxonnak is az van. (bár ő még nem klubtag, vagy igen?) De ettől függetlenül természetesen várunk mindenkit. Mondjuk Tomit inkább rejteni kellene a lányok elől, akkor talán több jönne, vagy nem? ;) :D :huh: Ha gondot okoz számotokra, hogy túúúúúúúúúúúúúúl sok női látogató jelenik meg a szokásos pénteki talikon, akkor "kölcsönadjuk" FutóGabit :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Ha gondot okoz számotokra, hogy túúúúúúúúúúúúúúl sok női látogató jelenik meg a szokásos pénteki talikon, akkor "kölcsönadjuk" FutóGabit :huh: :lol: :) Pont ez a baj, hogy kevés jön... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Emberek!!!! Ma ettem a kertészeti főiskola melletti new étteremben. 760 gyros tál(adnak hozzá pitát is :huh:) nem bírtam megenni az egészet 550 gyros pitában Van hamburger, sültek, van rántott hús J0hnny-nak, palacsinta meg ilyesmi. Nap közben több minden van, csak este már csak a felsorolt dolgok vanna 8 körül. Teljesen baráti árak, és korrekt kiszolgálást. Gyros kb 2 perc alatt kész volt. Van egy 8 fős asztal, meg még 2db 4 személyes amit oda tudunk forgatni. Beszéltem a csajszival és szeretetteé várnak. Egy próbát megérne nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Emberek!!!! Ma ettem a kertészeti főiskola melletti new étteremben. 760 gyros tál(adnak hozzá pitát is :huh:) nem bírtam megenni az egészet 550 gyros pitában Van hamburger, sültek, van rántott hús J0hnny-nak, palacsinta meg ilyesmi. Nap közben több minden van, csak este már csak a felsorolt dolgok vanna 8 körül. Teljesen baráti árak, és korrekt kiszolgálást. Gyros kb 2 perc alatt kész volt. Van egy 8 fős asztal, meg még 2db 4 személyes amit oda tudunk forgatni. Beszéltem a csajszival és szeretetteé várnak. Egy próbát megérne nem? :lol: Megnézhetjük..részemről OK! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 van rántott hús J0hnny-nak :huh: :lol: :) Beszéltem a csajszival és szeretetteé várnak. Egy próbát megérne nem? :D Ha vannak olyan jók a csajok,mint múlthéten,tőlem megér egy próbát...mármint a kaja! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Egy próbát megérne nem? :huh: Ááááá, dehóóóggy......Nanáá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 :huh: :lol: :) Ha vannak olyan jók a csajok,mint múlthéten,tőlem megér egy próbát...mármint a kaja! :) Hááát nem biztos, hogy van olyan jó, de teljesen dekoratív a hölgy. Kb ugyanaz a kaliber, csak nem voltak úgy kidobva a micsodák :D Viszont teljesen inteligens és kedves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Hááát nem biztos, hogy van olyan jó, de teljesen dekoratív a hölgy. Kb ugyanaz a kaliber, csak nem voltak úgy kidobva a micsodák :) Viszont teljesen inteligens és kedves. Höhö...micsodák! :huh: Azok csodák voltak inkább! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Most nem fogok késni viszont kérnék majd egy útbaigazítást vagy GPS koordinátákat. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Most nem fogok késni viszont kérnék majd egy útbaigazítást vagy GPS koordinátákat. :huh: Oksa, meglesem a pontos címet. Kerkápoly utca sarka amúgy. Ceglédi útról nyílik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 talizzunk Bandinál egy teára, és onnan kertészeti. Nekem jó! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 talizzunk Bandinál egy teára, és onnan kertészeti. Nekem jó! :lol: Sztem is, onnan kéne indulni...talán most nem fogok késni ... :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Sztem is, onnan kéne indulni...talán most nem fogok késni ... :huh: :lol: Akkor elvesztettem a fonalat.... Akkor mikor és hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 19:30-20:00 között a Horváth Cirill téren az El Bandi hambis előtt. Ha nem látsz ott senkit, vagy nem találsz oda akkor csörögj: 70/56-73-798 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Ok, akkor az EB-hoz megyek csak előtte még tankolnom kell 100 liter E85-öt... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts