warwolf Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Én félre megyek! Oks.Akkor ájem ish...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Én félre megyek! Igyekszünk mi is, de aztán siessünk enni, mert kajakra kajás vagyok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Igyekszünk mi is, de aztán siessünk enni, mert kajakra kajás vagyok :lol: A KOMA bélpoklosa! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 A KOMA bélpoklosa! :huh: Az ebéd ma kimaradt és ez felkavart :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 A KOMA bélpoklosa! :huh: Hajnalka áll a kiságyban. Kérdezzük :rossz vagy Hajnalka? Válasz rázza a fejét, hogy nem. Másik kérdés :éhes vagy, akarsz enni? Válasz bólogat, hogy igen. Természetesen képtelenség kibírni röhögés nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Hajnalka áll a kiságyban. Kérdezzük :rossz vagy Hajnalka? Válasz rázza a fejét, hogy nem. Másik kérdés :éhes vagy, akarsz enni? Válasz bólogat, hogy igen. Természetesen képtelenség kibírni röhögés nélkül. :huh: Hajnalkám,te ezt nem tudhatod! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Ma vettem egy Bose settet a PChez ez off de azért kések mert hallgatom olyan jól szól :huh: nGO! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Ma vettem egy Bose settet a PChez ez off de azért kések mert hallgatom olyan jól szól :huh: nGO! Melliket vetted?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Január11, 2008 Megoszt Elküldve Január11, 2008 Melliket vetted?? http://www.bose.de/DE/de/home-entertainmen...nion2/index.jsp Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Sztem egész jó volt ez az új hely.Még ha nektek kisit várni is kellett a kajára.Sztem mehetnénk máskor ish. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Szerintem is jó hely... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Sztem egész jó volt ez az új hely.Még ha nektek kisit várni is kellett a kajára.Sztem mehetnénk máskor ish. Jaja!Jó volt a látvány és a kaja is.Parkoló is lesz bőven mindig,mindenkinek elérhető helyen van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 A kaja tényleg jó volt, de nagyon úgy tünt, annyira friss húst ettünk, hogy a szárnyashús még repkedett a baromfiudvarban amikor az italt rendeltük.... :huh: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Van még pár étel, amit megkóstolnék az étlapról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Nekem a tányér is jó lesz. :lol: :huh: Egész tűrhető volt a hely, de rádiót sz@rul állították be, nagyon sistergett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Nekem a tányér is jó lesz. :D :huh: Egész tűrhető volt a hely, de rádiót sz@rul állították be, nagyon sistergett. Micsoda probléma!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Van még pár étel, amit megkóstolnék az étlapról. Meddig jutottál az étlepon ? G betűig ? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Meddig jutottál az étlepon ? G betűig ? :lol: :D A pacalat már megtalálta,meg a madártejet! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Meddig jutottál az étlepon ? G betűig ? :D :D Betű? Pont? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Betű? Pont? :huh: :lol: G. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Jut eszembe. Melcsyyy tiszteletét tette nálatok ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Nem találkoztunk vele. Mondjuk kb: 20 óra körül továbbmentünk a gyülekező helyről, de addig nem volt biztosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Mondjuk ha ott lett volna, akkor biztos vésett volna, hogy: hol voltatooooooooooooooooooooook ? Gondolom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Jut eszembe. Melcsyyy tiszteletét tette nálatok ? :huh: ez a g. -ról jutott eszedbe? :lol: :D (ez már másik topic.....) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ez a g. -ról jutott eszedbe? :huh: :lol: (ez már másik topic.....) :D Tudat alatti? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts