Gepard Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 J0hnny, Losi, meg én megyünk. Elvileg 7-től az El Bandinál. De én lehet kések. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 J0hnny, Losi, meg én megyünk. Elvileg 7-től az El Bandinál. De én lehet kések. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 J0hnny, Losi, meg én megyünk. Elvileg 7-től az El Bandinál. De én lehet kések. Ok, én most indulok, kb. 10 perec múlva ott vok! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Hát sajna nem tudunk jönni :huh: közbeszóltak egyes dolgok. Töröltem is magunkat a listáról. KOMA ÉVZÁRÓ 2007.DECEMBER 30. 15.00 CSALÁNOSI CSÁRDA (Pince helység) 1. GSiCsabi (Magyaróvári szelet+ hasáb burgonya) 2. Tomi + Csilla (Csalánosi tál) 3. Timi+Losi (Csalánosi tál) 4. Márti+Paja (Csalánosi tál) 5. Udi (Brassói aprópecsenye) 6. Gepard + Timi + Ricsi (Csalánosi tál) 7. Joee + Reni (Csirkemell párizsasan+rizs+tartár és egy babos csülkös pacal+sós burgonya+paradicsomsaláta) 8. Pjoc + Móni (tarja gombás-velővel töltve és bakonyi sertésszelet) 9. J0hnny + mégnemtudomki (Gordon Blue) 10. Corsarulez Edit és Peti (Bakonyi sertésszelet, Karaj gombás velővel töltve) 11. 12. Morgó + Móni 13. Speed + Kriszti (még nem biztos,majd visszaigazol) 14. Endyka + Évi (Csalánosi Tál) 15. Demó (még nem biztos,majd visszaigazol) 16. Dénes + Zsóci (2, Hagymas rostélyos) 17.Tarhonyás+barinő (2, csirkemell párizsiasan+sült burg,paradicsomsaláta,tartár) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Hát sajna nem tudunk jönni :huh: közbeszóltak egyes dolgok. Töröltem is magunkat a listáról. Hát ez nagy kár... sajnáljuk, hogy nem tudtok jönni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Hát sajna nem tudunk jönni :lol: közbeszóltak egyes dolgok. Töröltem is magunkat a listáról. Akkor Demó sem tud jönni....... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Itt az étlap, KOMA ÉVZÁRÓ 2007.DECEMBER 30. 15.00 CSALÁNOSI CSÁRDA (Pince helység) 1. GSiCsabi (Magyaróvári szelet+ hasáb burgonya) 2. Tomi + Csilla (Csalánosi tál) 3. Timi+Losi (Csalánosi tál) 4. Márti+Paja (Csalánosi tál) 5. Udi (Brassói aprópecsenye) 6. Gepard + Timi + Ricsi (Csalánosi tál) 7. Joee + Reni (Csirkemell párizsasan+rizs+tartár és Babos csülkös pacal+sós burgonya+paradicsomsaláta) 8. Pjoc + Móni (Tarja gombás-velővel töltve és bakonyi sertésszelet) 9. J0hnny + mégnemtudomki (Gordon Blue) 10. Corsarulez Edit és Peti (Bakonyi sertésszelet, Karaj gombás velővel töltve) 11. Morgó + Móni 12. Speed + Kriszti (még nem biztos,majd visszaigazol) 13. Endyka + Évi (Csalánosi Tál) 14. Dénes + Zsóci (2, Hagymas rostélyos) 15.Tarhonyás+barinő (2, csirkemell párizsiasan+sült burg,paradicsomsaláta,tartár) Akkor már csak, Speed Cartárs nem mondta, hogy jön-e... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Sziasztok! Sajnos nem tudunk menni holnap. :huh: Kriszti lebetegedett... én meg nem akarok így egyedül menni. Sorry. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Sziasztok! Sajnos nem tudunk menni holnap. :lol: Kriszti lebetegedett... én meg nem akarok így egyedül menni. Sorry. Én megértem,hogy Kriszti nem jön,a betegség kellő indok,de ettől még eljöhetnél legalább egy félórára! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Berlina Zoli? jön?? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Berlina Zoli? jön?? :huh: Nem tudom. Szerintem igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 Itt az étlap, KOMA ÉVZÁRÓ 2007.DECEMBER 30. 15.00 CSALÁNOSI CSÁRDA (Pince helység) 1. GSiCsabi (Magyaróvári szelet+ hasáb burgonya) 2. Tomi + Csilla (Csalánosi tál) 3. Timi+Losi (Csalánosi tál) 4. Márti+Paja (Csalánosi tál) 5. Udi (Brassói aprópecsenye) 6. Gepard + Timi + Ricsi (Csalánosi tál) 7. Joee + Reni (Csirkemell párizsasan+rizs+tartár és Babos csülkös pacal+sós burgonya+paradicsomsaláta) 8. Pjoc + Móni (Tarja gombás-velővel töltve és bakonyi sertésszelet) 9. J0hnny + mégnemtudomki (Gordon Blue) 10. Corsarulez Edit és Peti (Bakonyi sertésszelet, Karaj gombás velővel töltve) 11. Morgó + Móni 12. Berlina 13. Endyka + Évi (Csalánosi Tál) 14. Dénes + Zsóci (2, Hagymas rostélyos) 15.Tarhonyás+barinő (2, csirkemell párizsiasan+sült burg,paradicsomsaláta,tartár) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 jön Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 jön Oké, már be is írtalak a listába... viszont a kaját, márcsak ott a helyszínen tudol rendelni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2007 Megoszt Elküldve December29, 2007 viszont a kaját, márcsak ott a helyszínen tudol rendelni :lol: Én sem itthonról viszem! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Szevasztok Cartársak! Üröm az örömben!Remélem nem fogom rontani az évzáró buli hangulatát,de asszony pajtás lenyúlta az autómat ezért kénytelen leszek egy Ford c-max-al menni!De a lényeg hogy ott leszünk!Addig is csőváz! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 én is a cégessel megyek de legalább Opel :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 én is a cégessel megyek de legalább Opel :huh: Mivan, félted a kosztól a vecit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Reggeli indítás kicsit nehéz volt E85-el gyanítom, hogy nyári keveréket árulnak téli áron...este még tesztelem ha nehezen indul akkor kap 15% 95-ös benyát. :lol: GSICsabi! Viszem a CD-ket...még éppen időben kaptam meg az SMS-t. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Részünkről storno... :huh: tegnap este óta szakad a ganély az égből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Részünkről storno... :D tegnap este óta szakad a ganély az égből. :D :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Jövőre én szervezem majd újfent ezt az évzárót és csakis halotti bizonyítványt fogadok el kifogásként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Ha a kajával baj van mondjátok meg kinek mennyit utaljak rendezem, de nem indulok el. Tiszasülytől Abonyig katasztrófa utána nem lenne gond, meg kb ugyanez vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 ...hej dejót ettem má megin... most má valami sportnapot is tartani kell ahol lemozoghatom a rántotthúst :huh: Köszönet a szervezőknek, Kiváló munkát végeztek! csak így tovább :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 most má valami sportnapot is tartani kell ahol lemozoghatom a rántotthúst :lol: Mehetnénk már egy jót fallabdázni és szaunázni! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts