Joee Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 :( ;) :) Télleg, nálam van 1 kártyád! Majd holnap megkapod... Mi a helyzet az EPC-vel? Enyem be.....t sajnos vegleg :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Részemről kimarad a holnapi meet, beteg voltam, sok melóm lesz és még nem vagyok teljesen rendben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Részemről kimarad a holnapi meet, beteg voltam, és még nem vagyok teljesen rendben. Jobbulást! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Sziszi asszonykájával beszélgettem az imént, és ő ajűnlott egy helyet! Petőfi város - Izsáki út - emlékezete szerint a motorboltnál jobbra, és ott bal oldalt valami valami cseho és a pinzében meg pizzéria. Szerinte nagyon finom a pizza, elférünk, mert biztos össze lehet tolni az asztalokat. Ők 3x voltak , és akkor alig voltak rajtuk kivűl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Kullai köz... az univer bolt után bal oldalt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Kullai köz... az univer bolt után bal oldalt! Az lesz az valszeg. Volt mar valaki ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Az nem a Szilvási féle pizzéria? Ott is volt már jó élényünk. beszélgetni nem lehet a hangos zene miatt, a pizzától meg többeknek hasmenése volt. Tudom, hogy a malom sokakat zavar, de én még soha nem ettem ott. Mi lenne ha egyszer megnéznénk? Most karácsony előtt amúgy sem rossz oda benézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Az nem a Szilvási féle pizzéria? Ott is volt már jó élényünk. beszélgetni nem lehet a hangos zene miatt, a pizzától meg többeknek hasmenése volt. Tudom, hogy a malom sokakat zavar, de én még soha nem ettem ott. Mi lenne ha egyszer megnéznénk? Most karácsony előtt amúgy sem rossz oda benézni. Sajna nemtom hogy a szilvasi fele-rol van e szo :( Malom: Nem nagyon tudunk 1 asztalhoz ulni ott, es osszehozni sem lem lehet az asztalokat. Amugy en benne vagyok. Engem minden megoldas erdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 akkor marad elbandi 19:30 és majd eldöntjük, hogyan tovább... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 akkor marad elbandi 19:30 és majd eldöntjük, hogyan tovább... El Bandi 20.00 ;) Sokan úgyis csak addigra érnének oda, szvl, minek menjünk 19.30-ra... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Kadi Te is jössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve December7, 2007 Megoszt Elküldve December7, 2007 Kadi Te is jössz? nem, hajnal fél 9kor iskolába megyek. ja és ma is végigültem egy jó hosszú napot Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Volna egy javallatom a holnapi napot illetőleg.Mivel Johnnynak már "csak" össze kell dobni a gépe belsejét, esetleg talizhatnánk Bazsinál, aztán ami maradt még, összetolhatnánk...... Vihetünk ki pinzát ish...... ;) Vélemények? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Maximálisan támogatom mivel én Pestről egyenesen oda fogok menni... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 benne vagyok :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Tőlem lehet, sajna úgy sem tudok menni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Én se mtudok mert nem leszek otthon . de jo szerelgetést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Maximálisan támogatom mivel én Pestről egyenesen oda fogok menni... :( benne vagyok ;) Na akkor ÉÉN is mejek! :) Nem tudom, hogy milyen készenléti állapotban van a szekér, de sztem addig csinyázzuk, míg kész nem lesz, és lábon haza nem jön...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Áthelyeztem, mert ez maradjon a Ti oldalatok. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Jobb első ülés mehet vissza ott már minden rendben van, a bal oldalon még van pár bekötés a bizti táblánál és a küszöbnél. Utánna bal első ülés, műszerfal, kapcsolók, középkonzol, kardánbox helyére kerül és kész az elektromos része....legkésőbb hajnali 2-kor szeretném látni, hogy kiáll a verda a garázsból. :( Ha nem jön össze akkor szombaton 9 órától kimerülésig fogjuk csinálni, hogy kész legyen a vasárnapi misére. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Ha nem jön össze akkor szombaton 9 órától kimerülésig fogjuk csinálni, hogy kész legyen a vasárnapi misére. :( Ösze fog jönni.Ha elakadunk Tomival v.hol, majd Ti megmondjátok a frankót.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Ha nem jön össze akkor szombaton 9 órától kimerülésig fogjuk csinálni, hogy kész legyen a vasárnapi misére. ;) Te jóég,aszem holnap veszek egy rózsafüzért! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Ha nem üt be a szaridő akkor én is ellépek, majd valaki a navigációban segítene nekem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Ha nem üt be a szaridő akkor én is ellépek, majd valaki a navigációban segítene nekem? Ahogy Udi mondaná: megoldjuk! :( De egyébkétn egyszerű!Nyárlőrinc táblánál befordulsz a 44-ről,az olympos felé,aztán ahol a vasút után sok opelt látsz egy rakáson,na ott vagyunk! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Ahogy Udi mondaná: megoldjuk! ;) De egyébkétn egyszerű!Nyárlőrinc táblánál befordulsz a 44-ről,az olympos felé,aztán ahol a vasút után sok opelt látsz egy rakáson,na ott vagyunk! :) Lesz anyázás, üvegdobálás, nagy röhögések, miegymás.Szal könnynen meg fogod találni a helyet.Ha v.ki esetleg sörözni akar, v. forralt bort inni lévén nem lesz meleg, akkor vállalom a sofőrséget.Mer' én biztos nem iszom piát..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts