warwolf Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Részemről Csalánosi kilőve.Inkább Verde.Bár Joe új helye is érdekelne...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Kiváncsi vagyok hol köt ki a brigád :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Részemről Csalánosi kilőve.Inkább Verde.Bár Joe új helye is érdekelne...... Ahol multkor voltunk nem volt 10pontos a kaja. Oda menjünk ahol van jó rántotthús,a többi nem érdekel! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 Ahol multkor voltunk nem volt 10pontos a kaja. Oda menjünk ahol van jó rántotthús,a többi nem érdekel! :( Nekem bejött, de ugyebár rántotthús nincs :D Menjünk ide én meg viszek neked rántotthúst ;) :) :( ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Egy ismerős kérdés: Holnap hol lesz a vacsi ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Egy ismerős kérdés: Holnap hol lesz a vacsi ? :( Ez jó kérdés... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Nem 100, hogy tudok menni de ha ennyire elszúrták a La Verdés vonalat, esetleg mehetnénk abba a Vacsi közi izébe ish......sztem...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Nem 100, hogy tudok menni de ha ennyire elszúrták a La Verdés vonalat, esetleg mehetnénk abba a Vacsi közi izébe ish......sztem...... Nekem8, csak ne La Verde legyen, mert ehes leszek szerintem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Én a vacsiközibe elmegyek,de ott nem eszem,nem jött be múltkor. Csalánosi... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Csalánosi... :( Ezt már vártam... ;) :) Én a vacsiközibe elmegyek,de ott nem eszem,nem jött be múltkor. De ha van esetleg jobb ötleted, sztem, szívesen várjuk! ;) (de ne a csalánosit mond) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 De ha van esetleg jobb ötleted, sztem, szívesen várjuk! :) (de ne a csalánosit mond) ;) Nem értem miért nem jó a csalánosi! :( Udinak sem jött be a múltkori hely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 hopp,duplán ment el...kurv@fibernet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Nem értem miért nem jó a csalánosi! :( Udinak sem jött be a múltkori hely. Biztos a pizza hiányzik nekik! őőőőőőőőő Nemtom a President megvan még? Bár ott meg mindig tömeg nyomor van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Nem értem miért nem jó a csalánosi! ;) Azért mert: 1. Péntekenként este qrva sokan vannak 2. 4 személyes asztalok vannak, ott abszolút nem tudnánk össszeülni 3. Annyira nem olcsó hely, hogy mini-meetet ott tartsunk 4. 1000 Ft alatt, nem is nagyon kapsz kaját... Sztem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Azért mert: 1. Péntekenként este qrva sokan vannak 2. 4 személyes asztalok vannak, ott abszolút nem tudnánk össszeülni 3. Annyira nem olcsó hely, hogy mini-meetet ott tartsunk 4. 1000 Ft alatt, nem is nagyon kapsz kaját... Sztem :( Első két érv jogos, de a csülkös-babos pacalnál nem számít az ár ;) Esetleg Goddy, Pizza tanya (itt még sosem voltam, nemtom mekkora hely)? J0hnny: egy fajin saláta amit Reni evett multkor a vacsiban? Az meg nekem is tetszett, pedig nem vagyok egy na zöldségevő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Első két érv jogos, de a csülkös-babos pacalnál nem számít az ár ;) Én nem azt mondtam, hogy nem jó a kaja, meg hogy nem éri meg az árát, hanem azt, hogy péntekenkéntre kellene 1 jó helyet keresni...erre a célra nem jó a csalánosi! Ha szimplán vacsizni akarok, akkor természetesen elmegyek a csalánosiba, mert jó a kajájuk! :) DE most inkább olyan helyet kellene találni ahol tarthatnánk minden pénteken meetet! :( Esetleg Goddy, Pizza tanya (itt még sosem voltam, nemtom mekkora hely)? Akár meg is lehetne próbálni... Akkor én azt javasolnám, hogy találkozzunk a CP v. EB előtt, és onnan induljunk valamerre! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Azért mert: 1. Péntekenként este qrva sokan vannak 2. 4 személyes asztalok vannak, ott abszolút nem tudnánk össszeülni 3. Annyira nem olcsó hely, hogy mini-meetet ott tartsunk 4. 1000 Ft alatt, nem is nagyon kapsz kaját... Sztem :( 1t értek. Legyen inkább El Bundi, és MINI meat......Iszunk egy teát, meg eszünk egy bambit, osztán hali! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Legyen akkor El Bandi, de ott max 15 perc mert megfagyok :( Azért szerinem ne adjuk fel ilyen könnyen a törzshely keresést, csak akad már valami ebben a ------ városban ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Legyen akkor El Bandi, de ott max 15 perc mert megfagyok :) Sapka, sál kesztyű, molino...... :( :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Legyen akkor El Bandi, de ott max 15 perc mert megfagyok ;) Viszont jó lenne, ha nem kellene sokat várni bárkire is, és fél-8 körül ott lenne mindenki aki jönni akar... :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Viszont jó lenne, ha nem kellene sokat várni bárkire is, és fél-8 körül ott lenne mindenki aki jönni akar... :( :) Ott leszek, de utánna egy pizzát becsaphatnánk valahol! Legalább mi hárman, mert még lóóóógok ;) Asszony is jönne, bár ő 9-ig melózik. Mérges vagyok a malomra! Kitalálták, hogy 1 órával minden bolt tovább legyen nyitva a karácsony miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Viszont jó lenne, ha nem kellene sokat várni bárkire is, és fél-8 körül ott lenne mindenki aki jönni akar... :( :) Sajnos jó esetben 8-kor tudok meglépni a melóhelyről...... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Sajnos jó esetben 8-kor tudok meglépni a melóhelyről...... :( Neked elnézve... de akár eltolhatjuk 8-ra is a gyülekezőt... :) Nekem 8 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Neked elnézve... de akár eltolhatjuk 8-ra is a gyülekezőt... :) Nekem 8 :( Tőlem is lehet 8. Fél 9-9-ig elfagyoskodunk, ha bírjuk aztán lelépünk enni valahova, mert már félek hogy elköltöm a pizzátok árát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Fél 9-9-ig elfagyoskodunk, ha bírjuk aztán lelépünk enni valahova, mert már félek hogy elköltöm a pizzátok árát :( :( ;) :) Télleg, nálam van 1 kártyád! Majd holnap megkapod... Mi a helyzet az EPC-vel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts