warwolf Elküldve November30, 2007 Elküldve November30, 2007 Részemről Csalánosi kilőve.Inkább Verde.Bár Joe új helye is érdekelne......
J0hnny Elküldve November30, 2007 Elküldve November30, 2007 Részemről Csalánosi kilőve.Inkább Verde.Bár Joe új helye is érdekelne...... Ahol multkor voltunk nem volt 10pontos a kaja. Oda menjünk ahol van jó rántotthús,a többi nem érdekel! :(
Joee Elküldve November30, 2007 Elküldve November30, 2007 Ahol multkor voltunk nem volt 10pontos a kaja. Oda menjünk ahol van jó rántotthús,a többi nem érdekel! :( Nekem bejött, de ugyebár rántotthús nincs :D Menjünk ide én meg viszek neked rántotthúst ;) :) :( ;) :D
Joee Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Egy ismerős kérdés: Holnap hol lesz a vacsi ? :(
Kacsero Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Egy ismerős kérdés: Holnap hol lesz a vacsi ? :( Ez jó kérdés... ;)
warwolf Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Nem 100, hogy tudok menni de ha ennyire elszúrták a La Verdés vonalat, esetleg mehetnénk abba a Vacsi közi izébe ish......sztem......
Joee Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Nem 100, hogy tudok menni de ha ennyire elszúrták a La Verdés vonalat, esetleg mehetnénk abba a Vacsi közi izébe ish......sztem...... Nekem8, csak ne La Verde legyen, mert ehes leszek szerintem :(
J0hnny Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Én a vacsiközibe elmegyek,de ott nem eszem,nem jött be múltkor. Csalánosi... :(
Kacsero Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Csalánosi... :( Ezt már vártam... ;) :) Én a vacsiközibe elmegyek,de ott nem eszem,nem jött be múltkor. De ha van esetleg jobb ötleted, sztem, szívesen várjuk! ;) (de ne a csalánosit mond) :(
J0hnny Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 De ha van esetleg jobb ötleted, sztem, szívesen várjuk! :) (de ne a csalánosit mond) ;) Nem értem miért nem jó a csalánosi! :( Udinak sem jött be a múltkori hely.
Joee Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Nem értem miért nem jó a csalánosi! :( Udinak sem jött be a múltkori hely. Biztos a pizza hiányzik nekik! őőőőőőőőő Nemtom a President megvan még? Bár ott meg mindig tömeg nyomor van ;)
Kacsero Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Nem értem miért nem jó a csalánosi! ;) Azért mert: 1. Péntekenként este qrva sokan vannak 2. 4 személyes asztalok vannak, ott abszolút nem tudnánk össszeülni 3. Annyira nem olcsó hely, hogy mini-meetet ott tartsunk 4. 1000 Ft alatt, nem is nagyon kapsz kaját... Sztem :(
Joee Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Azért mert: 1. Péntekenként este qrva sokan vannak 2. 4 személyes asztalok vannak, ott abszolút nem tudnánk össszeülni 3. Annyira nem olcsó hely, hogy mini-meetet ott tartsunk 4. 1000 Ft alatt, nem is nagyon kapsz kaját... Sztem :( Első két érv jogos, de a csülkös-babos pacalnál nem számít az ár ;) Esetleg Goddy, Pizza tanya (itt még sosem voltam, nemtom mekkora hely)? J0hnny: egy fajin saláta amit Reni evett multkor a vacsiban? Az meg nekem is tetszett, pedig nem vagyok egy na zöldségevő :)
Kacsero Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Első két érv jogos, de a csülkös-babos pacalnál nem számít az ár ;) Én nem azt mondtam, hogy nem jó a kaja, meg hogy nem éri meg az árát, hanem azt, hogy péntekenkéntre kellene 1 jó helyet keresni...erre a célra nem jó a csalánosi! Ha szimplán vacsizni akarok, akkor természetesen elmegyek a csalánosiba, mert jó a kajájuk! :) DE most inkább olyan helyet kellene találni ahol tarthatnánk minden pénteken meetet! :( Esetleg Goddy, Pizza tanya (itt még sosem voltam, nemtom mekkora hely)? Akár meg is lehetne próbálni... Akkor én azt javasolnám, hogy találkozzunk a CP v. EB előtt, és onnan induljunk valamerre! :(
warwolf Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Azért mert: 1. Péntekenként este qrva sokan vannak 2. 4 személyes asztalok vannak, ott abszolút nem tudnánk össszeülni 3. Annyira nem olcsó hely, hogy mini-meetet ott tartsunk 4. 1000 Ft alatt, nem is nagyon kapsz kaját... Sztem :( 1t értek. Legyen inkább El Bundi, és MINI meat......Iszunk egy teát, meg eszünk egy bambit, osztán hali! ;)
Joee Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Legyen akkor El Bandi, de ott max 15 perc mert megfagyok :( Azért szerinem ne adjuk fel ilyen könnyen a törzshely keresést, csak akad már valami ebben a ------ városban ;)
warwolf Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Legyen akkor El Bandi, de ott max 15 perc mert megfagyok :) Sapka, sál kesztyű, molino...... :( :( ;)
Kacsero Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Legyen akkor El Bandi, de ott max 15 perc mert megfagyok ;) Viszont jó lenne, ha nem kellene sokat várni bárkire is, és fél-8 körül ott lenne mindenki aki jönni akar... :( :)
Joee Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Viszont jó lenne, ha nem kellene sokat várni bárkire is, és fél-8 körül ott lenne mindenki aki jönni akar... :( :) Ott leszek, de utánna egy pizzát becsaphatnánk valahol! Legalább mi hárman, mert még lóóóógok ;) Asszony is jönne, bár ő 9-ig melózik. Mérges vagyok a malomra! Kitalálták, hogy 1 órával minden bolt tovább legyen nyitva a karácsony miatt.
warwolf Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Viszont jó lenne, ha nem kellene sokat várni bárkire is, és fél-8 körül ott lenne mindenki aki jönni akar... :( :) Sajnos jó esetben 8-kor tudok meglépni a melóhelyről...... ;)
Kacsero Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Sajnos jó esetben 8-kor tudok meglépni a melóhelyről...... :( Neked elnézve... de akár eltolhatjuk 8-ra is a gyülekezőt... :) Nekem 8 ;)
Joee Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Neked elnézve... de akár eltolhatjuk 8-ra is a gyülekezőt... :) Nekem 8 :( Tőlem is lehet 8. Fél 9-9-ig elfagyoskodunk, ha bírjuk aztán lelépünk enni valahova, mert már félek hogy elköltöm a pizzátok árát ;)
Kacsero Elküldve December6, 2007 Elküldve December6, 2007 Fél 9-9-ig elfagyoskodunk, ha bírjuk aztán lelépünk enni valahova, mert már félek hogy elköltöm a pizzátok árát :( :( ;) :) Télleg, nálam van 1 kártyád! Majd holnap megkapod... Mi a helyzet az EPC-vel?
Recommended Posts