Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Részemről, az nem nyerő... :(

Maradok akkor inkább a La Verdénél!

És miért nem?

Semmivel nem drágább,jó hely és jó kaja és gyorsan kiszolgálnak!

Elküldve
És miért nem?

Semmivel nem drágább,jó hely és jó kaja és gyorsan kiszolgálnak!

Elég sűrűn sikerült mostanság esti órákban arra járni, és baróóó sokan voltak szinte mindig.Szal sztem is inkább lóvéverde.V.ha ilyen villám meetre van szükség, akkor meg elbándi....Finom, cukormentes tea, udvarias kiszolgálás..... :( ;)

Elküldve
Elég sűrűn sikerült mostanság esti órákban arra járni, és baróóó sokan voltak szinte mindig.Szal sztem is inkább lóvéverde.V.ha ilyen villám meetre van szükség, akkor meg elbándi....Finom, cukormentes tea, udvarias kiszolgálás..... :( ;)

És herefonnyasztó hideg....

Elküldve
Szóselehetróla........

Okhaj! :) Csak aztán nehogy verdénél ugorjon be, hogy mit felejtettem el! :(

vagy nehogy onnan kelljen nekem máshova menni! ;)

Elküldve

Nekem megfelel a multheti hely, nekem izlett, az arak is jok voltak.

Csalanosi helyett amugy szerintem is inkabb la verde, bar ott meg enni nem kell, mert tojashej itthon is van :(

J0hnny: 800 ft-ért adnak kajat a csalanosiba akkor mehetunk oda is ;)

Elküldve
Nekem megfelel a multheti hely, nekem izlett, az arak is jok voltak.

Csalanosi helyett amugy szerintem is inkabb la verde, bar ott meg enni nem kell, mert tojashej itthon is van :(

J0hnny: 800 ft-ért adnak kajat a csalanosiba akkor mehetunk oda is ;)

Akkor legyen verde,de a múltkori hely felejtős szerintem,van azért jobb hely is annál a városban.

Engem nem izgat akkor már 400Ft különbség,de egyek olyan kaját,amit szeretek is,nem fintorogva és 10perceket várva arra,hogy hozzámszól valaki mit is akarok.

Elküldve

Részemről mind1, eddig úgy fest nem tudunk menni.

Anyóka most szolt, hogy ő 9ig melózik, nekem meg addig úgy fest elhúzódik az irányított szabadidőm :(

Elküldve
Részemről mind1, eddig úgy fest nem tudunk menni.

Anyóka most szolt, hogy ő 9ig melózik, nekem meg addig úgy fest elhúzódik az irányított szabadidőm :(

Uno?

Elküldve
Akkor legyen verde,de a múltkori hely felejtős szerintem,van azért jobb hely is annál a városban.

Engem nem izgat akkor már 400Ft különbség,de egyek olyan kaját,amit szeretek is,nem fintorogva és 10perceket várva arra,hogy hozzámszól valaki mit is akarok.

Meglestem az oldalukat, es tenleg nem draga!

Rosszul emlekeztem, pedig nem 1x ettem mar ott ;)

Ha szavazni kell akkor inkabb csalanosi, mint la verde :( ;) :)

Valtoznak a velemenyek gyorsan :( , bár mi fél10 fele tudunk érkezni ha még lesz valaki.

Majd csörgök valakire, hogy hova tévedtetek be végülis.

Elküldve

Szerintem Laverde és ott eldöntjük, menjünk-é tovább (mint a multhéten... :( )

GsiCsabi is a Laverdéhez jön a cimbiével...(övé a Wolfi féle astra).

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.