Joee Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 :( A fizetés módja átutalás, vagy bármely OTP Bank fiókban bankszámlára befizetés. Számlaszám: OTP:11740023-20050344 Vagy átutalom, és és pénteken lerendezzük. Reninek köszi a segítséget, sikert aratott a választás. Utaltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 Utaltam! Üdv újra a klubban! :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 hali srácok, csajok buta kérdés de nem olvastam végig a hasábokat. a Tizedikei talira csak úgy is el lehet ruccanni? Mármint vacsirendelés nélkül? gondolom ott is tudunk rendelni ha kell. Elég húzós lesz feljutnunk, aznap suli, másnap eljegyzési ebéd.......de megpróbáljuk. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október30, 2007 Megoszt Elküldve Október30, 2007 hali srácok, csajok buta kérdés de nem olvastam végig a hasábokat. a Tizedikei talira csak úgy is el lehet ruccanni? Írtam PÜ-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Köszi srácok, de Paja spórolt nekem ma egy kicsit. Újra életet lehelt a központ fűtésünkbe. Ennek örömére újra belépnék :( Örülök, hogy segíthettem.... :cry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Részemről holnap nem vok meeten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November1, 2007 Megoszt Elküldve November1, 2007 Péntek 19:30 LaVerde ha változás van valaki csörögjön rál légyszi mert nem leszek gépközelben... THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Részemről ok, akinek van frissíteni valója az hozza magával! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Részemről ok, akinek van frissíteni valója az hozza magával! :P Udi a KOMA navigátora vagy rendszergazdija! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Nekünk sem OK a mai nap! Asszonka megfazott rendesen, lehet beugrunk az ugyeletre egy homlokureget nezetni. Erosen faj neki :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Bazz... nekem annyira szétcsúsztak most a napok, hogy kiesett, hogy ma van péntek... és mini meet! :D :( ;) A helyzet, hogy elég sokat motoroztam ma és baromira K.O. vagyok. (takartam is egy elég szépet! :cry:) Ezért is eshetett ki. :P (mármint a fáradtságtól :P) Sajnálom, pedig el akartam menni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Sajnálom, pedig el akartam menni. :( Kár pedig én is lent voltam, hiányoltalak is.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 (takartam is egy elég szépet! :P) én szóltam... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 én szóltam... :( :P :P Király volt! A Saubermacher telepe mellett jöttünk el és az út kb. 50-100 méteren végig keményen sáros volt. Jó vizes-sáros rész... keréknyomokkal. Valahogy át kellett rajta jutni... de a végefelé egy keréknyom megvezette az első kerekem... és takartam egy elég rendeset. Én repültem előre, a motor utánam... be az árokba! :P :cry: :D A srác, akivel voltam pont végig nézte, mert ő volt elől és visszanézett, hogy hogy abszolválom a terepet. ;) Hát így! :P De semmi bajom nem lett és a mocinak sem. Szóval Tomi... ezért kell az a protektor szerkó, amit láttál rajtam! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 ;) :P Király volt! A Saubermacher telepe mellett jöttünk el és az út kb. 50-100 méteren végig keményen sáros volt. Jó vizes-sáros rész... keréknyomokkal. Valahogy át kellett rajta jutni... de a végefelé egy keréknyom megvezette az első kerekem... és takartam egy elég rendeset. Én repültem előre, a motor utánam... be az árokba! :( :P :cry: A srác, akivel voltam pont végig nézte, mert ő volt elől és visszanézett, hogy hogy abszolválom a terepet. :D Hát így! :P De semmi bajom nem lett és a mocinak sem. Szóval Tomi... ezért kell az a protektor szerkó, amit láttál rajtam! :P Azért Joee telószámát tartsd fejben! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 GPS lapul a zsebembe... hogy tudjam lökni a koordinátákat, ha gáz van! :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 GPS lapul a zsebembe... hogy tudjam lökni a koordinátákat, ha gáz van! :D ;) :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 GPS lapul a zsebembe... hogy tudjam lökni a koordinátákat, ha gáz van! :( :P Csak ne hogy össze törjön esés közben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Csak ne hogy össze törjön esés közben.Ez is benne van a pakliban. :( De igyekszem minimalizálni az esélyét. (pl. védőtokban van és a zsebembe van a cucc az oldalamon). De ha mégis összetörne még mindig ott van nálam az E50-es Nokia-m, ami bluetooth-on csatlakozni tud egy GPS vevőre és tud pozíciót lökni! :P A GPS vevő pedig nagyon kicsi és nagyon kevéssé sérülékeny ahhoz, hogy összetörjön... de semmi sem kizárt. Ezért igyekszem egyedül nem motorozni. Vagy ha egyedül vagyok, akkor igyekszem óvatosabb lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 ez nagyon klassz csak elég kevés mentőben van gps, pláne hogy kilopják :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Kötekedni lehet barátom! Én is fikázhatnám a dolgaidat... de nem teszem. Elég annyi, hogy már a család vagy a barátok megtalálnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 A további csevegést legyetek kedvesek a megfelelő helyen folytatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Holnap este lesz valami megbeszélés szerűség a szombattal kapcsolatban? :( Mert én csak kicsit tudok elmenni, kb. fél órára, olyan 19.30 körül... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Holnap este lesz valami megbeszélés szerűség a szombattal kapcsolatban? :( Mert én csak kicsit tudok elmenni, kb. fél órára, olyan 19.30 körül... :PEgy kicsit biztosan beszélünk róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Sajna megint nem tudunk ott lenni, de ha van valami fontos ami engem érint kérem csörögjetek már rám! Délután ásás Valkai mesternél, este meg vendégek jönnek. Melegítek a szombati buliba :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts