Tarhonyás Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Jók a képek főnök!Igyekszem felrakni az enyémeket is. Képpel nem idézünk. javítva DINI Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október27, 2007 Megoszt Elküldve Október27, 2007 Szóval nem akarok kívülállóként ellenszenvet kelteni. :lol: Majd az én VIP vendégem leszel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Nem vagyok klubtag. Igazából azt sem tudtam, hogy most lesz... Tomi mesélte ma. Szóval nem akarok kívülállóként ellenszenvet kelteni. :lol: ezt már sosem fogom megérteni. Miért keltenél ellenszenvet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Miért keltenél ellenszenvet? :lol: Belenézett a tükörbe reggel! :lol: Amúgy ő a kis shitmixer! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Sajna én már jó rég óta nem tudtam menni... de szinte minden pénteken este volt valami egyéb. Sokszor itthon sem voltam. Na majd talán jövő pénteken eljutok már végre! :lol: Szintén zenész! :lol: Sajnos sok a melóm, tanulni valóm meg idén diplomázok vagy mifene..de remélem jövő héten én is ott lehetek közöttetek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Belenézett a tükörbe reggel! :lol: Amúgy ő a kis shitmixer! :lol: A kritikát is meg kell hallgatni. :lol: Szóval szerintem én pl. szívesen látnám Márkot az évzárón. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tarhonyás Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Végre sikerült felpakolnom a képeimet a kolbifesztiről. Akit érdekel: http://gallery.site.hu/u/Tarhonyas/ Várom a kritikát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Belenézett a tükörbe reggel! :D Amúgy ő a kis shitmixer! :P ;) :P Miért is vagyok az??? :cry: :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 A kritikát is meg kell hallgatni. :( Szóval szerintem én pl. szívesen látnám Márkot az évzárón. :PÉn nem akarok semmit sem kritizálni. Mivel mostanában abszolult nem követem a MOTE-s eseményeket, így abszolult nem is vagyok képben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 ;) :P Miért is vagyok az??? :cry: :P :( Nehogy mellre szívd már! :D De tudod,hogy mindkettőnket szeretnek! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Ezért is írtam, hogy nem akarok a MOTEs rendezvényen való megjelenésemmel ellenszenvet / feszkót kelteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Ezért is írtam, hogy nem akarok a MOTEs rendezvényen való megjelenésemmel ellenszenvet / feszkót kelteni. Ha így érzed,akkor majd eljössz a szekciós záróvacsira! :P Én úgy vagyok vele,ha már klubtaggá tettek,viseljék el a kritikáimat.Abból meg nincs hiány,ezt te is tudod,elég nagy a pofám. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Nem vagyok klubtag. Igazából azt sem tudtam, hogy most lesz... Tomi mesélte ma. Szóval nem akarok kívülállóként ellenszenvet kelteni. :cry: Most jut eszembe, hogy en sem vagyok klubtag :( Akkor lehet lemaradok a vacsirol :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Most jut eszembe, hogy en sem vagyok klubtag :( Akkor lehet lemaradok a vacsirol :P Nem hinném hogy baj lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október28, 2007 Megoszt Elküldve Október28, 2007 Nem hinném hogy baj lenne! Ha baj, akkor megprobalok belepni, de eleg sok a kiadas mostanaban. Szandekozom majd belepni, csak haat tudod minden fontosabb :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Mivel a K.O.M.A tagjai vagytok (Joee és Speed) így nem hinném, hogy ebből gond lenne, hogy Ti is eljöttök a vacsira! :( Ha megnézed a listát, sokan hoznak magukkal olyan embereket, akik nem klubtagok! :P Ha másnem, majd akkor Titeket is úgy írunk be, hogy valamelyikünkkel jöttök! :cry: Sztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Ők lesznek a VIP részleg. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Mivel a K.O.M.A tagjai vagytok (Joee és Speed) így nem hinném, hogy ebből gond lenne Természetesen várunk benneteket, erről Speed kollégát már személyesen is biztosítottam. A vacsorának nem feltétele a klubtagság :( csak a pénz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Ha másnem, majd akkor Titeket is úgy írunk be, hogy valamelyikünkkel jöttök! :D Sztem...Csabi! Lehetek a csajod? :( :P :cry: Jól van srácok köszi! Pénteken este személyesen is megbeszéljük! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Köszi srácok, de Paja spórolt nekem ma egy kicsit. Újra életet lehelt a központ fűtésünkbe. Ennek örömére újra belépnék :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Csabi! Lehetek a csajod? :( :P :cry: Hát, erről már lemaradtál... :D Nézz ki olyat, aki egyedül jön! :P ;) Pénteken este személyesen is megbeszéljük! :P Úgy legyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Köszi srácok, de Paja spórolt nekem ma egy kicsit. Újra életet lehelt a központ fűtésünkbe. Ennek örömére újra belépnék :P :( K.O.M.A. akcióban... :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Ennek örömére újra belépnék :P :( A fizetés módja átutalás, vagy bármely OTP Bank fiókban bankszámlára befizetés. Számlaszám: OTP:11740023-20050344 Vagy átutalom, és és pénteken lerendezzük. Reninek köszi a segítséget, sikert aratott a választás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Csabi! Lehetek a csajod? :( :P :cry: Jól van srácok köszi! Pénteken este személyesen is megbeszéljük! ;) Na jól van!Én már nem is vagyok jó neked? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Na jól van!Én már nem is vagyok jó neked? :( :D :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts