Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

ÜDV! Hazaestünk Gyuláról.

Aki több napra megy ajánlom a szombat esti wellenes fürdőzás a várfürdőben!

Nekünk tetszett :lol:

Viszont az én részvételem még kérdéses, mert kicsit jobban le kellett vernem a házról a vakolatot, mint terveztem.

Lényegében teléjesen new kabátot kap a házikó mostanság.

Remélem végzünk addig, de így már a kőműveshez kell alkalmazkodnom, mivel ő is csak hétvégén tudja csinálni!

Viszont most szombaton kezdünk :lol: Majdcsak kész lesz már addigra!

Elküldve
megvan, másik topic :P

sorry

:lol: :lol: :lol:

Most akkor mi van azzal, hogy több napra menjünk Békéscsabára?

Mert lehet, hogy akkor MI is mennék 2 napra (vasárnap-hétfő) ! ;)

Van már szállás?

Elküldve

héj japperek akkor kifizethetem a szállást, ha holnap nem utalok akkor kiadják másnak!!!!

nincs másik hely!

minden szoba foglalt 20km-es körzetben

20/383-16-84

Elküldve
héj japperek akkor kifizethetem a szállást, ha holnap nem utalok akkor kiadják másnak!!!!

nincs másik hely!

Úgy látom, hogy más nem naon akar több napra menni, mondjuk még a multhéten én senem akartam, dehát változnak a dolgok... :lol:

Szóval, reggel minnél hamarabb foglald le...

De ha jól emléxem, még Tarhonyás Cartárs akart jönni több napra...

Elküldve

13. án nincs kedve egy embernek eljönni A astra találkozora pestre van bene gy 130km es Tropy kis ügyeségi csekpojntos dologgal. Kellene nekem egy navigátor :lol:

ÜDV

Elküldve
13. án nincs kedve egy embernek eljönni A astra találkozora pestre van bene gy 130km es Tropy kis ügyeségi csekpojntos dologgal. Kellene nekem egy navigátor :lol:

ÜDV

én mennék de a családi rántotthúsevés prioritást élvez Kecelen :lol:

Elküldve
Úgy látom, hogy más nem naon akar több napra menni, mondjuk még a multhéten én senem akartam, dehát változnak a dolgok... :lol:

Szóval, reggel minnél hamarabb foglald le...

De ha jól emléxem, még Tarhonyás Cartárs akart jönni több napra...

Köszi Csabi,de nem tudunk menni 2 napra,de vasárnap mindenféleképpen ott leszünk.Igaz hogy vasárnap éjjel melóznék,de majd elcserélem.

Köszi még 1* hogy gondoltál rám!

Elküldve

ÜDV

Miről lenne szó konkrétan?

Elküldve
Köszi Csabi,de nem tudunk menni 2 napra,de vasárnap mindenféleképpen ott leszünk.Igaz hogy vasárnap éjjel melóznék,de majd elcserélem.

Köszi még 1* hogy gondoltál rám!

Sajnálom, hogy nem tudtok jönni több napra, de azért nagyon szívesen :lol:

Akkor majd vasárnap találozunk :lol:

Elküldve
Természetesen.

Én még nem tudom, hogy mi akkor mikor is megyünk,(szpombaton vagy vasárnap) de ha jól emléxem, akkor arról volt szó, hogy vasárnap fél8-8 körül lesz az indulás Kecskemétről...

Lehet hogy lassan pontosítani kellene, hogy akkor mikor és honnan lesz az indulás...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.