Kacsero Elküldve Augusztus8, 2007 Elküldve Augusztus8, 2007 Igen, Kicsit máshogy nézett ki a verda a talin, de így sem rossz :) Láttál valahol? Csak mert én nem emléxem... :) De igazad van, a talin még másképp nézett ki a gép, azóta vissza lett "építve" gyári állapotra, mert ugye a tuningos autót nem igazán akarják megvenni... B)
Gepard Elküldve Augusztus9, 2007 Elküldve Augusztus9, 2007 Láttál valahol? Csak mert én nem emléxem... :) Mondjuk a kérdés jogos, mert az itineren végig mögöttünk jöttetek. :) Én láttalak csak....a tükörből.... B)
Joee Elküldve Augusztus9, 2007 Elküldve Augusztus9, 2007 Márk képei is megtalalhatóak már: Kiszolgáló neve: szabojoe0.myftp.org Usernév: mote Pass: mote
Kacsero Elküldve Augusztus9, 2007 Elküldve Augusztus9, 2007 Mondjuk a kérdés jogos, mert az itineren végig mögöttünk jöttetek. :) Én láttalak csak....a tükörből.... :) NA azért ez nem igazán fedi a valóságot, :omg: mert voltatok Ti is mögöttünk, nem is egyszer... B) De itt a kérdés az volt, hogy a tali óta láttot-e valahol... :o
Tiv. Elküldve Augusztus9, 2007 Elküldve Augusztus9, 2007 Bocs, lehet hogy gáz, de hol lehet megnézni a képeket?
Joee Elküldve Augusztus9, 2007 Elküldve Augusztus9, 2007 Bocs, lehet hogy gáz, de hol lehet megnézni a képeket? Letölteni tudod ftp-ről! Irtam pü-t az msn-címemről ha nem menne a letöltés egyedül.
Joee Elküldve Augusztus10, 2007 Elküldve Augusztus10, 2007 Koszi Gepard, latom feltoltad a kepeidet. :)
mackosajt Elküldve Augusztus10, 2007 Elküldve Augusztus10, 2007 Én meg most szedem a képeket, kivi vagyok, mennyi időbe telik. :)
Kacsero Elküldve Augusztus10, 2007 Elküldve Augusztus10, 2007 Sztem, ma este a El Bandinál kezdjünk gyűlni, mert valszeg tele lesz a CP... :) Elég sok rendezvény van a központban...na meg a BOR-utca is megnyílt... B)
Joee Elküldve Augusztus10, 2007 Elküldve Augusztus10, 2007 Sajna most nem leszunk ott, de sebaj majd legközelebb!!!
Feedoo Elküldve Augusztus10, 2007 Elküldve Augusztus10, 2007 Láttál valahol? Csak mert én nem emléxem... :) De igazad van, a talin még másképp nézett ki a gép, azóta vissza lett "építve" gyári állapotra, mert ugye a tuningos autót nem igazán akarják megvenni... B) A tali óta nem láttalak sehol de láttam az autót a használtautó.hu oldalán:)
Kacsero Elküldve Augusztus10, 2007 Elküldve Augusztus10, 2007 A tali óta nem láttalak sehol de láttam az autót a használtautó.hu oldalán:) Jah, már értem... Szóval, az ami ott volt fent képek, az az eredeti helyzete volt a gépnek... de most hogy eladásra került, szintén vissza lett gyáriasítva... :)
Gepard Elküldve Augusztus12, 2007 Elküldve Augusztus12, 2007 Koszi Gepard, latom feltoltad a kepeidet. :)Jah, aránylag gyorsan ment.
ENDYKA Elküldve Augusztus17, 2007 Elküldve Augusztus17, 2007 Remélem ma sokan lesztek az El Bandinál!! :unsure:
Kacsero Elküldve Augusztus17, 2007 Elküldve Augusztus17, 2007 Sokan voltunk... :lol: NA igen... elég sokan... ( Udi, Gepárd, Wolfi, JOhnny, Tomi, Demó & Barátja[sajnos a nevét nem tom], Speed, Mulder, Pé & Móni, Endyka, Paja, Berlina, Morgó, jah, meg én...:lol:) asszem ennyien, ha valakit kihagytam, akkor BOCSI :unsure: én most jöttem el, de Pé, még most kezdett el szerelni... :wacko:
J0hnny Elküldve Augusztus17, 2007 Elküldve Augusztus17, 2007 NA igen... elég sokan... ( Udi, Gepárd, Wolfi, JOhnny, Tomi, Demó & Barátja[sajnos a nevét nem tom], Speed, Mulder, Pé & Móni, Endyka, Paja, Morgó, jah, meg én...:lol:) asszem ennyien, ha valakit kihagytam, akkor BOCSI :unsure: én most jöttem el, de Pé, még most kezdett el szerelni... :wacko: Most mentek el az előbb! :lol:
Tarhonyás Elküldve Augusztus18, 2007 Elküldve Augusztus18, 2007 Szevasztok skacok!Ma találtam rá erre az oldalra,be is regisztráltam,remélem bevesztek a csapatba.Hol lesz legközelebb találkozótok?
Kacsero Elküldve Augusztus18, 2007 Elküldve Augusztus18, 2007 Szevasztok skacok!Ma találtam rá erre az oldalra,be is regisztráltam,remélem bevesztek a csapatba.Hol lesz legközelebb találkozótok? Helló! Minden pénteken este Kecskeméten, a régi Centrum parkolóban szoktunk találkozni, vagyis mostanában már inkább a piacnál, az El Bandi büfénél. :unsure: Látom kalocsai vagy, de azért néha csak el tudsz jönni errefelé is :wacko: Másik nagyobb OPEL Találkozó jövő7 végén lesz Abádszalókon... Lásd fent az oldal tetején a bannert :lol:
Tarhonyás Elküldve Augusztus18, 2007 Elküldve Augusztus18, 2007 Helló! Minden pénteken este Kecskeméten, a régi Centrum parkolóban szoktunk találkozni, vagyis mostanában már inkább a piacnál, az El Bandi büfénél. :unsure: Látom kalocsai vagy, de azért néha csak el tudsz jönni errefelé is :wacko: Másik nagyobb OPEL Találkozó jövő7 végén lesz Abádszalókon... Lásd fent az oldal tetején a bannert :lol: Köszi az infót,szoktam járni Kecsón,vannak ott rokonok is.Utoljára a lőtérnél voltam egy autós ügyességin,de épphogycsak lemaradtam a dobogóról.Szeretnék majd eljutni hozzátok,előtte majd még dumálunk.Jó éjszakát!
tomi023 Elküldve Augusztus20, 2007 Elküldve Augusztus20, 2007 Kellene egy lkista, ki mikor megy a Blitzre: 1. Tomi péntek reggel 2. 3. . . .
Speed Elküldve Augusztus20, 2007 Elküldve Augusztus20, 2007 III. Blitz Weekend - 2007. aug. 24-26 - Abádszalók 1. Tomi péntek reggel 2. Speedy Gonzales - szombat reggel - bizonytalan 3. . . . Attól függ, hogy milyen stádiumban lesz az autóm eladása. Szombaton a srác azt mondta, hogy kell neki, így holnap indítjuk a folyamatot.
tomi023 Elküldve Augusztus20, 2007 Elküldve Augusztus20, 2007 paja: Skacok , péntek este sütögetünk valamit Abádszalókon ? Tárcsa vagy grill legyen? Hátha megint meg szólnak..... persze kellene a tárcsa, a palack nálam van és viszem
paja Elküldve Augusztus20, 2007 Elküldve Augusztus20, 2007 III. Blitz Weekend - 2007. aug. 24-26 - Abádszalók 1. Tomi péntek reggel 2. Speedy Gonzales - szombat reggel - bizonytalan 3. Paja péntek reggel vagy délelőtt- szombat délelőttig. . . .
Speed Elküldve Augusztus20, 2007 Elküldve Augusztus20, 2007 paja: Skacok , péntek este sütögetünk valamit Abádszalókon ? Tárcsa vagy grill legyen? Hátha megint meg szólnak..... persze kellene a tárcsa, a palack nálam van és viszemLátom az idézés nem az erősséged! :unsure: :wacko: :lol: Pedig nagyon nem bonyolult! :lol:
Recommended Posts