J0hnny Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Jövőre az egész kempinget lefoglaljuk, és nagyobb hírverést csinálunk. Nekem pont az tetszik benne,hogy ennyire családias... :) Tényleg jó kis csapat ez így! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 sajna idén mi csak ennyit tudtunk ottlenni, de azért megjelentünk. Meg köszönet a srácoknak amiért meglátogattak minket szerény kis műhelyünkben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Életkép. Az aszfalt ragadós. Ebéd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Megint kreatívak voltunk az itineren, lefotóztuk a rendőrautót. A többi kép itt található: 2007 Szelídi képek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Jó fotók! B) Örültem én is, hogy ott lehettem... ha csak rövid ideig is. Látom az étkező asztalom lekaptad Gepárd! :) --> A KÉP Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Látom az étkező asztalom lekaptad Gepárd! B) Ha már másra nem jó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Örülnél Te... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Ha már másra nem jó... :) Tudok egy helyet ahol adnak ismétlő vezetástechnikai órákat, érdekel?? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mulder78 Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Sziasztok Jól éreztem magamat nem gondoltam volna,hogy ilyen jó lesz és köszi,hogy még belefértem igy késöi jelentkezéssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Tudok egy helyet ahol adnak ismétlő vezetástechnikai órákat, érdekel?? :) Csend legyen pick up-os! :) Adjál rá puszikát! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Sziasztok Jól éreztem magamat nem gondoltam volna,hogy ilyen jó lesz és köszi,hogy még belefértem igy késöi jelentkezéssel. Késői jelentkezés? B) Nekem még akkor sem volt biztos, amikor már ott voltam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Feedoo Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Sztem tök jó lett a rajz főleg hogy közben száguldoztál:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Sztem tök jó lett a rajz főleg hogy közben száguldoztál:P Pedig akkor alig nyomtam neki. Mulder, ha rajtunk múlik, mindig ilyen bulik vannak. És szerintem kerti partit csinálunk még valahol az idén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Sziasztok! ZSír volt a tali! Köszi mindenkinek mindent! A szombati pöriből nagyon sajnálom, hogy csak a szaftjára értünk oda, mert elég jó lehetett az íze alapján. Bocsesz mindenkinek a szivatós kérdésekért, jövőre kicsit könnyebbeket csinálok, ha egyáltalán még megkértek rá. :) Jövőre Skodival megyek, aztán csapatok én is majd a szlalomon. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Augusztus6, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2007 Sziasztok! ZSír volt a tali! Köszi mindenkinek mindent! A szombati pöriből nagyon sajnálom, hogy csak a szaftjára értünk oda, mert elég jó lehetett az íze alapján. Bocsesz mindenkinek a szivatós kérdésekért, jövőre kicsit könnyebbeket csinálok, ha egyáltalán még megkértek rá. :) Jövőre Skodival megyek, aztán csapatok én is majd a szlalomon. B) Jo volt a kvíz habár volt bene szivatos PL.: a csomagtarto térfogat a fene gondolta hogy a Signumnak kisebb mint az 5 ajtós Astra G nek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Végre fórumközelbe kerültem... :omg: Köszönöm, én is mindenkinek a szervezést, és a megjelenést... :) Jól éreztem magam, habár a pöriből nem maradt, de ez az én hibám, mert el kellett mennem... :D Viszont jó pacalt ettem helyette, és lehet, ha mindez nem így történik, akkor nem lett volna délutáni program---> motoros mentése sem... B) na de ez így törpént, és mindezeket elnézve qrva jó buli volt... Örülök, hogy új "arcokat" ismerhettem meg... Szóval, jövöre megint ugyanitt... :) Speed és Gepárd: Nagyon jók lettek a képek :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Kérnék mindenkit, hogy a III. Szelidi Összeröfin készült képeit dobja már át nekme msn-en vagy valahogy, mert szeretnék csinálni egy lemezt, amin mind rajtavan! Előre is KÖSZÖNÖM! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Joee! A ti képeitek fent vannak már a neten? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Kérnék mindenkit, hogy a III. Szelidi Összeröfin készült képeit dobja már át nekme msn-en vagy valahogy, mert szeretnék csinálni egy lemezt, amin mind rajtavan! Előre is KÖSZÖNÖM! Ha megtalálom a blutuszt a telefonomhoz akkor elküldöm emailben, ha nem találom, akkor pénteken áttolom telóról... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Feedoo Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Nagyon szolid kisautót csináltál belóle :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Nagyon szolid kisautót csináltál belóle B) Eztet nekem írtad?... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Joe ftp elérésed nincs? Küldeném ott a képeket. Méretbeli kikötés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 Méretbeli kikötés nincs, holnap csinalok valami ftp elérést! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Nah talán műkszik! Kiszolgáló neve: szabojoe0.myftp.org Usernév: mote Pass: mote Link to comment Megosztás: More sharing options...
Feedoo Elküldve Augusztus8, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2007 Eztet nekem írtad?... :) Igen, Kicsit máshogy nézett ki a verda a talin, de így sem rossz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts