Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Végül egy merengő ifjú... :)

Finepix_2007_0804_153819_1__resize.JPG

és Kacsero sátorállítási tornája B)

Finepix_2007_0804_155525_3__resize.JPG

Akik kimaradtak, azoktól elnézést kérek...

nem a teljesség igényével készültek a képek, csak próbáltam néhány tekintetet elkapni. :)

Elküldve

Sziasztok! Hazaértem. Nagyon jó volt, örülök, hogy eljutottam. Ezúton is köszönöm Mackóéknak, hogy elvittek, és mindenkinek köszönöm az ajándék söröket, kávékat! :) Joee, légyszi, a számlaszámod küldd már el Pü-ben, mert nem tudtam kézpénzzel fizetni, és holnap szeretném utalni a pénzt. Jöszi, sziasztok!

Elküldve

Mi is hazaértünk. Sanyiéktól haza majdnem fogtunk egy őzpöri alapanyagyot, de sikerült ucsó pillanatban mindössze csak meglegyinteni. Szerencsére.

Jól éreztük magunkat, fincsi volt a pöri, a szakács maradhat jövőre is!

Ja, és Jövőre Veletek Ugyanitt! :)

Elküldve

Mi is nagyon jól éreztük magunkat, tök jó volt kipróbálni a szlalomot nagy autóval is. (megírnátok a többi versenyeredményt is? pl. a teszteken ki mennyit ért el stb?,) Jó volt a társaság (ti), jó volt rég nem látott kedves ismerősökkel beszélgetni és újakat megismerni.

az autóm egyadta csupa por meg sárcsepp!!

finom volt a kaja is, kár, hogy a dájhárdot nem bírtam végignézni álmosság miatt....

Elküldve

külön jó volt, hogy volt még egy olyan autó, mint az enyém és össze tudtuk hasonlítani apró -cseprő astramizériáinkat. :) B)

meg a reggelizőhely tulaja is jó fej volt :)

Elküldve

A tali jó volt, családommal együtt jól éreztük magunkat.

Köszi mindenkinek aki szervezett, főzött, sütött, versenyzett, ott volt stb....

Jövőre az egész kempinget lefoglaljuk, és nagyobb hírverést csinálunk.

Elküldve

esetleg kérjétek meg a gondnok bácsit, hogy a fia a motorozás helyett segítsen nekik takarítani. :) mert ugyan nem volt zavaró, de picit el van burjánzva 1-2 helyen a dolog. B)

Elküldve
esetleg kérjétek meg a gondnok bácsit, hogy a fia a motorozás helyett segítsen nekik takarítani. B) mert ugyan nem volt zavaró, de picit el van burjánzva 1-2 helyen a dolog. :)

Majd jövőre Joee is jön szlalomozni, aztán jóól kiszántsuk! :)

Elküldve

sziasztok:) minden szervezönek gratula nagyon jo volt minden.s fini volt a kaja:D mindent köszi szépen:) remélem jövöre is így lessz:) :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.