Joee Elküldve Július31, 2007 Elküldve Július31, 2007 Szelidi Összeröfi-re AUG 3.4.5-én kire számithatunk és ki milyen szállást igényel! 1. Dini+ Zsóci Sátor 2. Warwolf+3nő Valszeg mi ingázósak leszünk Kiskőrösről) 3. Gepárd+családja Szoba ( 3 ágyas) mi csak délután érünk le. 4. Tomi023 Szoba ( 2 ágyas) 5. Kacsero (szo-v) Sátor 6. J0hnny ---------------- bocs,de idén nem 7. Speedy Gonzalesz - sajna még nem tudos, hogy mikor menős... 8.Corsarulez és Peti Szoba 8 ágyas ( ketten lesztek) mondhatnám lakosztály 9.Morgo + kissssss család Szoba 3 ágyas 10. Chgya & Gabcsi + 1 Vectra P-Sz-V (szoba) ha lehet 11. Mackósajt+Ildi (szoba) 12. Tiv (szoba) 13. Joee + Reni (csak étkezést kérnénk) 14. Joee munkatársa egy G astra-val (szintén csak étkezést kérne) 90%
Sörös Sanyi Elküldve Július31, 2007 Elküldve Július31, 2007 Asszem stipi stopi B Vectra Caravan hátsóülés szállás gyanánt (vagy ahol Johnny komámmal épp összeesünk. :)) Gondolom, én már szállásra hiába jelentkezem, nomeg péntekig ráadásul bizonytalan is...
mackosajt Elküldve Július31, 2007 Elküldve Július31, 2007 Lesz nálunk egy teljesen új sátor Sanyi! :) Csak hálózsákot hozz! B)
J0hnny Elküldve Július31, 2007 Elküldve Július31, 2007 Szelidi Összeröfi-re AUG 3.4.5-én kire számithatunk és ki milyen szállást igényel! 1. Dini+ Zsóci Sátor 2. Warwolf+3nő Valszeg mi ingázósak leszünk Kiskőrösről) 3. Gepárd+családja Szoba ( 3 ágyas) mi csak délután érünk le. 4. Tomi023 Szoba ( 2 ágyas) 5. Kacsero (szo-v) Sátor 6. J0hnny (p-v)mégiscsak 7. Speedy Gonzalesz - sajna még nem tudos, hogy mikor menős... 8.Corsarulez és Peti Szoba 8 ágyas ( ketten lesztek) mondhatnám lakosztály 9.Morgo + kissssss család Szoba 3 ágyas 10. Chgya & Gabcsi + 1 Vectra P-Sz-V (szoba) ha lehet 11. Mackósajt+Ildi (szoba) 12. Tiv (szoba) 13. Joee + Reni (csak étkezést kérnénk) 14. Joee munkatársa egy G astra-val (szintén csak étkezést kérne) 90%
Kacsero Elküldve Július31, 2007 Elküldve Július31, 2007 Szombaton reggel/délelött ki indul Szelídre? :) Mert én csak akkor tudok menni, szvl, ha van valaki, akkor mehetnénk együtt is B)
Tiv. Elküldve Július31, 2007 Elküldve Július31, 2007 Gondolom, én már szállásra hiába jelentkezem, nomeg péntekig ráadásul bizonytalan is...
Sörös Sanyi Elküldve Július31, 2007 Elküldve Július31, 2007 Remélem, nem horkoltam hangosan, kedves szomszéd! :)
Speed Elküldve Július31, 2007 Elküldve Július31, 2007 Olvastad a linket,amit benyomtam tegnap?Az igazság, hogy nem olvasom ezt a fórumot... B) Szóval nem. :) csak gondoltam szólok Nektek... De ha nem volt új info... akkor bocsi az ismétlésért! :)
Joee Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Üdv emebrek! Beszéltem egy-két emberkével és a következők vannak: -péntek vacsorára hozni kellene mindenkinek saját részre nyársalnivalót -szombat reggelire ugyancsak hozni kellene sajátrészre kajcsit (van 20km-re tesco, stb) -szombat ebédre lesz maharpöri bográcsban -szombat vacsorára lesz tarja, és filézett csirkecomb grillezve Evőeszközt, tányért, poharat mindenki hozzon magának! Persze így valamivel olcsóbb lesz a a hétvége, majd kiszámoljuk ott! (szerintem)
tomi023 Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 bátorkodtam ma Gubacsi Tibit is meghívni egy szombati pörire. majd visszajelez ha el tud jönni
Kacsero Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 bátorkodtam ma Gubacsi Tibit is meghívni egy szombati pörire. majd visszajelez ha el tud jönni :) Jól tetted...sztem B)
Joee Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 bátorkodtam ma Gubacsi Tibit is meghívni egy szombati pörire. majd visszajelez ha el tud jönni A kis piaggo-val jön? :):)
corsarulez Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 mi mennyi grilleznivalót vigyünk? hány emberre kell számítani? mit hozzunk?
Joee Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 mi mennyi grilleznivalót vigyünk? hány emberre kell számítani? mit hozzunk? A grilleznivalot intezzuk mi, holnap hozzak a hust es bepacolom! A marhahust intezi J0hnny a proihez. Szoval amit hozzni kell az a nyarsalni valo pentek estere, meg reggeli szombatra!
Gepard Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 A grilleznivalot intezzuk mi, holnap hozzak a hust es bepacolom! A marhahust intezi J0hnny a proihez. Szoval amit hozzni kell az a nyarsalni valo pentek estere, meg reggeli szombatra! Vazze nagyon tutti' a szervezés. :) Amúgy csak jelzem, hogy Mulder is jön.
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Vazze nagyon tutti' a szervezés. Amúgy csak jelzem, hogy Mulder is jön. Scully is jön? B) A szervezést meg nem leszólni...elnökúr! :)
Gepard Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 A szervezést meg nem leszólni...elnökúr! :) Ha nem jött volna le akkor elárulom dícsérni akartam. Scullyt nem tudom, majd holnap egyeztetünk.
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 Ha nem jött volna le akkor elárulom dícsérni akartam. Na azé! :)
paja Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 A mi jelenlétünk még kérdéses, de csak szombat reggeltől délután 4-5-ig tudunk ott lenni, sajna...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2007 Elküldve Augusztus1, 2007 A mi jelenlétünk még kérdéses, de csak szombat reggeltől délután 4-5-ig tudunk ott lenni, sajna... Nem baj,gyertek!
corsarulez Elküldve Augusztus2, 2007 Elküldve Augusztus2, 2007 volt szó valamilyen itineres versenyről ha lesz, mikor kezdődik?
Gepard Elküldve Augusztus2, 2007 Elküldve Augusztus2, 2007 Szombaton lesz a délelőtti órákban. Elvileg úgy kell készülni, hogy GPS is kell hozzá. Tehát akinek van ilyen ketyeréje az hozza magával!
Dini Elküldve Augusztus2, 2007 Elküldve Augusztus2, 2007 Szombaton lesz a délelőtti órákban. Elvileg úgy kell készülni, hogy GPS is kell hozzá. Tehát akinek van ilyen ketyeréje az hozza magával! Én egyt tudok kölcsönözni! + ha valaki tud hozni egy blutotthos gps vevőt akkor még 1 et tudok valakinek adni :) És igen tökéletesek az infok GPS szel kell az itinert teljesíteni továbbá kell 1 fényképező is ami lehet mobilon vagy akármi nem a minőség számít B)
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2007 Elküldve Augusztus2, 2007 Jelentem a hús megvan 7,8Kg marhalábszár fagyasztva,egy kis közbenjárással 1000Ft/kg! :)
Recommended Posts