J0hnny Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 A pöribe nem engedek belekontárkotdni mostmár senkit,ha már megyek! :) Viszont Peti!Neked a grill a specialitásod,gondoljunk csak a vadkerti talira! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 A pöribe nem engedek belekontárkotdni mostmár senkit,ha már megyek! B) KÍÍÍRÁLY... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Viszont Peti!Neked a grill a specialitásod,gondoljunk csak a vadkerti talira! :) Örülök hogy jössz, így garantált a pöri sikere. Magamnak csak 50% esélyt adtam volna rá. B) Grillezés részemről mehet, bár nem szeretném 100%-ig vadkerti mintára csinálni, ha nem bánjátok. :) Mikorra igényelnétek? Igazából én szombat délután fogok csak menni (Edit már ott lesz előbb is), mert délelőtt még nyelvvizsgázok Pesten. Szal a grillezést szombat délután-este vagy vasárnap tudnám kivitelezni. Ha igény van rá meg kéne szavazni, hogy mit grillezzünk: 1. Kolbász-virsli 2. Grillhús - borsos - paprikás húsrudak 3. Pácolt husi 1.2. volt Vadkerten 3. ha kell akkor azt be kellene pácolni már szerdán, hogy legyen íze is. SZAVAZZATOK!! Más: Szeretnétek, ha csinálnék valami toto szerű összeállítást? Vannak napközben üres óráim és elég sokat bújom az újkori Opelos irodalmakat, ha gondoljátok összedobok egyet szívesen. Mondjuk nyereményeket nem tudok felajánlani, max pár Skoda alkatrészt, de az izgalom kedvéért lejátszhatjuk. Bár az első helyezett kapja majd az első szelet húst. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Mindenre vevők vagyunk! B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 össze kéne szedni a kellékeket bogrács meg hasonlók... nekem van opel zászlóm egy pár db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Szevasztok! Voltam ma a gokart pályán. Rá lehet menni autóval ingyenesen még holnap estig. Egészen jó lett az új aszfalt! Végre nem marja a gumit! Egy 5-6 kört csapattam rajta! :) Egészen tuti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Szevasztok! Voltam ma a gokart pályán. Rá lehet menni autóval ingyenesen még holnap estig. Egészen jó lett az új aszfalt! Végre nem marja a gumit! Egy 5-6 kört csapattam rajta! :) Egészen tuti! Olvastad a linket,amit benyomtam tegnap? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 össze kéne szedni a kellékeket bogrács meg hasonlók... nekem van opel zászlóm egy pár db Bográcsot ki hoz? Kellene egy nagy bogrács és egy nagyobb edény,amiben a krumplit megfőzzük! A pöri alá fával,a krumpli alá jó gázzal is fűteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Nem kene egy rogtonzott tali mondjuk holnap este, hogy akkor ki mit hoz, stb...????? Csak jobb volna osszeirni nem? Aztan a vegen senki nem hoz semmit, aztan mehetunk a bufebe ?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Nem kene egy rogtonzott tali mondjuk holnap este, hogy akkor ki mit hoz, stb...????? Csak jobb volna osszeirni nem? Aztan a vegen senki nem hoz semmit, aztan mehetunk a bufebe ?) Én holnap nem érek rá,max 8 után,fogorvoshoz megyek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Én holnap nem érek rá,max 8 után,fogorvoshoz megyek! OK, nem eroszak, csak egy otlet! Bogracsom nekem eleg kicsi van, asszem 14 literes. Szeliden van lent egy grillsutom, az a nagyon egyszeru 2000 ft-os! Muanyag asztalom van lent 1db! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Itt egy kép a Szittyótér-i utcabál-ra kedvcsinálóként: Bár lehet még büntetnek értük :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 A pöribe nem engedek belekontárkotdni mostmár senkit,ha már megyek! B) Segithetek krumplit pucolni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Segithetek krumplit pucolni? :) Naná,de neked Tiv amúgy is viszek zseblámpát majd! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Itt egy kép a Szittyótér-i utcabál-ra kedvcsinálóként: Bár lehet még büntetnek értük :) http://www.szelidi-to.hu/images/szittyo_ter.gif Futó Gabi bánhatja,hogy nem jön! :) Amúgy én pontosan vágom hol van ez,bár amikor én ott voltam nem voltak ilyen angyalok ott! B) Majd jól beszittyózunk és megyünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 ha jól beszittyózunk, mindenkiben az angyalt látjuk majd, reggel meg letagadunk mindent :) ha ezen az utcabálon ilyen angyalok vannak, hogy lehet, hogy engem még nem vittetek el oda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 ha jól beszittyózunk, mindenkiben az angyalt látjuk majd, reggel meg letagadunk mindent :) ha ezen az utcabálon ilyen angyalok vannak, hogy lehet, hogy engem még nem vittetek el oda? Fokozatosság az egy nagyon fontos dolog! Most értél meg arra hogy eztis megmutassuk B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Ha igény van rá meg kéne szavazni, hogy mit grillezzünk: 1. Kolbász-virsli 2. Grillhús - borsos - paprikás húsrudak 3. Pácolt husi SZAVAZZATOK!! Részemről 1.3. A grillsütőm nekem is bent van a kocsiban, azon is lehet sütkérezni. Mondjuk szerintem a szombat este kellene grillezni, és pénteken meg nyárson sütnénk valamit. Így még a hagyományoktól sem térnénk el. Szeretnétek, ha csinálnék valami toto szerű összeállítást? Vannak napközben üres óráim és elég sokat bújom az újkori Opelos irodalmakat, ha gondoljátok összedobok egyet szívesen. Én már belekezdtem egybe, de ha kb:15 kérdést tudnál küldeni akkor összevonnám őket. Fordosok is jönnek és nekik is kell pár kérdést beletennem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
HPety Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Én már belekezdtem egybe, de ha kb:15 kérdést tudnál küldeni akkor összevonnám őket. Küldök hamarosan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Nem kene egy rogtonzott tali mondjuk holnap este, hogy akkor ki mit hoz, stb...????? Csak jobb volna osszeirni nem? Aztan a vegen senki nem hoz semmit, aztan mehetunk a bufebe ?) Pénteken megyek Debrecenbe a klinikára. Magammal viszem a tárcsát, meg a lábat hozzá, és lepasszolom Lacinak. Ha nekem valami rossz hírt mondanának a klinikán, a tárcsa akkor is ott lesz. Fát is tudok vinni, ha kell, de ezt még Mackóval le kell dumálnom, hogy ne terheljem le a Vekit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Pénteken megyek Debrecenbe a klinikára. Magammal viszem a tárcsát, meg a lábat hozzá, és lepasszolom Lacinak. Ha nekem valami rossz hírt mondanának a klinikán, a tárcsa akkor is ott lesz. Fát is tudok vinni, ha kell, de ezt még Mackóval lee kell dumálnom, hogy ne terheljem le a Vekit. B) Ki iszik velem,ha te nem gyüsz vazee? Meg se próbáld hogy nem jösz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Ez a tipikusan a "Nem rajtam múlik" c. népmese... Bár inni veled muszáj! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Ne kéresd magad Sanyi! :) Jössz, és kész! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Valakinek Macit is össze kell szednie mikor már világáról nem tud a sok piától... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Az asszonyt nem azért hozza? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts